Vodafone CU καλοκαιρινή προσφορά: Απεριόριστα data με 10,9 ευρώ για 1 μήνα

, Vodafone CU καλοκαιρινή προσφορά: Απεριόριστα data με 10,9 ευρώ για 1 μήνα

KALOKAIRISTIS είναι η ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις! Ο KALOKAIRISTIS είναι γεννημένος για το καλοκαίρι. Ένα είδος ανθρώπου που μετράει τα χρόνια με τα καλοκαίρια και δε λέει ποτέ καλό χειμώνα! Ζει εκεί έξω και ζητά απεριόριστα data για να επιβιώσει και να εξαπλωθεί.

Για αυτό το CU φέρνει το απόλυτο καλοκαιρινό πακέτο, μία νέα πρόταση στην αγορά της καρτοκινητής που προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές CU, Απεριόριστα Data ΚΑΙ μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές με όφελος έως 300€ για το ταξίδι, την παραλία και το καλοκαίρι στην πόλη. Και όλα αυτά, με μόνο 10,9€ για 1 μήνα και ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone.

Το CU σχεδιάζει δυνατές προτάσεις για τους συνδρομητές του, βασιζόμενες στη ζήτηση για data και ακόμα περισσότερο καλοκαίρι. Έτσι, το CU δίνει λύση στις ανάγκες των νέων για αφθονία σε data, αλλά και απογειώνει το καλοκαίρι τους με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές. Σε αυτές περιλαμβάνονται σημαντικές εκπτώσεις σε εισιτήρια της Blue Star Ferries και της SKY express, αλλά και σε κρατήσεις μέσω Booking, ώστε οι CU συνδρομητές να σχεδιάσουν το ταξίδι τους πιο οικονομικά και να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Επιπλέον, περιλαμβάνονται σε προσφορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από Sephora, Cosmos Sport και Sneaker10 για τo καλοκαιρινό styling και τα απαραίτητα της παραλίας, αλλά και σε efood, Coffee Island και Mailo’s για τέλειες γευστικές απολαύσεις στην πόλη και όχι μόνο. Κι αυτή είναι μόνο μια γεύση της απόλυτης πρότασης που ετοίμασε το CU για το καλοκαίρι.

Το Vodafone CU καλεί όλους τους Kalokairistes να απολαύσουν το πιο όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο επικοινωνία, ψυχαγωγία αλλά και μοναδικές εμπειρίες.

Γίνε και εσύ CU Kalokairistis! Βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου www.vodafonecu.gr/kalokairistes

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad featured iPad

iPad Pro (2024): Αυτές είναι οι πιο αξιοπρόσεκτες αναβαθμίσεις

Το νέο iPad Pro (2024) της Apple έφτασε με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που δείχνει πως μάλλον άξιζε η αναμονή.

Business Exynos featured Samsung

Η Samsung ετοιμάζεται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου της τσιπ Exynos 3nm

Samsung και Synopsys ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου ότι τα χυτήρια της Samsung ετοιμάζονται για τη μαζική παραγωγή του πρώτου τσιπ Exynos 3nm.

Gear featured iPad Pro

TrendForce: Η Apple θα στείλει 4,5 έως 5 εκατομμύρια OLED iPad Pro το 2024

Η τελευταία έκθεση της TrendForce προβλέπει ότι η Apple θα στείλει μεταξύ 4,5 και 5 εκατομμύρια OLED iPad Pro φέτος.

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.