Vodafone CU καλοκαιρινή προσφορά: Απεριόριστα data με 10,9 ευρώ για 1 μήνα

, Vodafone CU καλοκαιρινή προσφορά: Απεριόριστα data με 10,9 ευρώ για 1 μήνα

KALOKAIRISTIS είναι η ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις! Ο KALOKAIRISTIS είναι γεννημένος για το καλοκαίρι. Ένα είδος ανθρώπου που μετράει τα χρόνια με τα καλοκαίρια και δε λέει ποτέ καλό χειμώνα! Ζει εκεί έξω και ζητά απεριόριστα data για να επιβιώσει και να εξαπλωθεί.

Για αυτό το CU φέρνει το απόλυτο καλοκαιρινό πακέτο, μία νέα πρόταση στην αγορά της καρτοκινητής που προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές CU, Απεριόριστα Data ΚΑΙ μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές με όφελος έως 300€ για το ταξίδι, την παραλία και το καλοκαίρι στην πόλη. Και όλα αυτά, με μόνο 10,9€ για 1 μήνα και ενεργοποίηση μέσα από το My CU App ή σε κάθε κατάστημα Vodafone.

Το CU σχεδιάζει δυνατές προτάσεις για τους συνδρομητές του, βασιζόμενες στη ζήτηση για data και ακόμα περισσότερο καλοκαίρι. Έτσι, το CU δίνει λύση στις ανάγκες των νέων για αφθονία σε data, αλλά και απογειώνει το καλοκαίρι τους με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές. Σε αυτές περιλαμβάνονται σημαντικές εκπτώσεις σε εισιτήρια της Blue Star Ferries και της SKY express, αλλά και σε κρατήσεις μέσω Booking, ώστε οι CU συνδρομητές να σχεδιάσουν το ταξίδι τους πιο οικονομικά και να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Επιπλέον, περιλαμβάνονται σε προσφορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από Sephora, Cosmos Sport και Sneaker10 για τo καλοκαιρινό styling και τα απαραίτητα της παραλίας, αλλά και σε efood, Coffee Island και Mailo’s για τέλειες γευστικές απολαύσεις στην πόλη και όχι μόνο. Κι αυτή είναι μόνο μια γεύση της απόλυτης πρότασης που ετοίμασε το CU για το καλοκαίρι.

Το Vodafone CU καλεί όλους τους Kalokairistes να απολαύσουν το πιο όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο επικοινωνία, ψυχαγωγία αλλά και μοναδικές εμπειρίες.

Γίνε και εσύ CU Kalokairistis! Βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου www.vodafonecu.gr/kalokairistes

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.