Samsung Galaxy S24 Ultra: Ανατροπή! Kυρτή θα είναι η οθόνη

Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S24 Ultra: Ανατροπή! Kυρτή θα είναι η οθόνη

Μια φωτογραφία του Samsung Galaxy S24 Ultra που διέρρευσε πρόσφατα δείχνει τo premium smartphone με μια επίπεδη οθόνη. Μετά τις κυρτές οθόνες που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενα μοντέλα Ultra, η εικόνα αυτή προκάλεσε τον ενθουσιασμό πολλών.

Με την επίσημη παρουσίαση της συσκευής να είναι λίγους μήνες μακριά, είναι λογικό να πιστέψει κανείς ότι η φωτογραφία είναι αληθινή. Ωστόσο, έρχεται ένας tipster να την αντικρούσει.

“Το S24 Ultra έχει κυρτό (03~0,4 χιλιοστά) πλαίσιο. Δεν είναι επίπεδο. Τα μεγέθη του επάνω και του κάτω πλαισίου είναι τα ίδια. Το μέγεθος είναι το μισό από του S23U. Τα αριστερά και τα δεξιά πλαίσια είναι ίδια με του S23U. “, γράφει ο SuperRoader στο Χ.

Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S24 Ultra: Ανατροπή! Kυρτή θα είναι η οθόνη

Aν και η καμπύλη 0,3-0,4 mm στα πλαίσια μπορεί να μην είναι αισθητή στο μάτι, μπορεί να είναι κάτι που θα αισθανθεί το χέρι σας όταν κρατάτε τη συσκευή. Να σημειώσουμε ότι τα Galaxy S24 και Galaxy S24+ θα έχουν επίπεδη οθόνη.

Το Galaxy S24 Ultra περιμένουμε να έχει τιτάνιο στην κατασκευή και να τροφοδοτείται από το νέο Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy που περιλαμβάνει έναν υπερχρονισμένο πυρήνα CPU Prime, έναν υποχρονισμένο πυρήνα CPU Performance και έναν υποχρονισμένο πυρήνα CPU Efficiency. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την υποβάθμιση του φακού περισκοπίου από 10x οπτικό ζουμ σε 5x οπτικό ζουμ και την οθόνη 6,8 ιντσών με μέγιστη φωτεινότητα 2500 nits. Η βασική διαμόρφωση θα μπορούσε να ξεκινήσει με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και το τηλέφωνο θα πρέπει να τροφοδοτείται από μπαταρία 5000 mAh,

Το πρώτο Samsung Unpacked event της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν την ίδια μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες. Η σειρά Galaxy S24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου, δηλαδή δύο εβδομάδες νωρίτερα από την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.