Samsung Galaxy S24 Ultra: Διέρρευσαν πραγματικές εικόνες

Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S24 Ultra: Διέρρευσαν πραγματικές εικόνες

Το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S24 της Samsung αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση Unpacked στις 17 Ιανουαρίου. Τώρα, όμως, μια νέα διαρροή εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας το υποτιθέμενο Galaxy S24 Ultra σε ασημί χρώμα.

Η επερχόμενη ναυαρχίδα μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπη με το Samsung Galaxy S23 Ultra, εκτός από το ότι έχει επίπεδη οθόνη και πλάτη.

Το S24 Ultra θα διατηρήσει τη σχεδίαση της κάμερας του προκατόχου του με τις τέσσερις κάμερες να βρίσκονται μέσα σε ξεχωριστό μεταλλικό δακτύλιο. Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε το φημολογούμενο πλαίσιο τιτανίου που πρόκειται να αντικαταστήσει το περίβλημα από αλουμίνιο Armor από τη σειρά S23.


Η ειδική εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στο San Hose της Καλιφόρνια και οι προπαραγγελίες φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν αμέσως μετά από αυτή ενώ οι πρώτες αποστολές πιθανότατα θα φτάσουν μια εβδομάδα μετά από αυτό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.