Samsung Galaxy Z Fold6 Slim (ή Ultra): Έρχεται μαζί με τη σειρά Galaxy S25

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim, Samsung Galaxy Z Fold6 Slim (ή Ultra): Έρχεται μαζί με τη σειρά Galaxy S25

Δύο μήνες πριν από την εκδήλωση παρουσίασης των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 έχουμε μια σημαντική διαρροή για το μελλοντικό Z Fold6 Slim ή Ultra, καθώς η Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το τελικό όνομα μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ross Young στο X, η Samsung σχεδιάζει να λανσάρει μια πιο λεπτή συσκευή Z Fold6 μαζί με τη σειρά Galaxy S25 στις αρχές του 2025. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το αναδιπλούμενο θα είναι πιο λεπτό από το πρωτότυπο, αλλά θα έχει και μεγαλύτερη οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung πέτυχε λεπτότερο σχεδιασμό παραλείποντας τον ψηφιοποιητή που χρησιμοποιήθηκε για την είσοδο του S-Pen, κάτι που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει υποστήριξη.

Η πρώτη παρτίδα αναδιπλούμενων πάνελ που θα χρησιμοποιηθεί για το μελλοντικό Z Fold6 Slim/Ultra θα φτάσει στα fabs της Samsung το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και εάν όλα πάνε όπως πρέπει, το smartphone θα είναι διαθέσιμο το 1ο τρίμηνο του 2025. Η εκτιμώμενη τιμή λέγεται, μάλιστα, ότι θα είναι παρόμοια στο Z Fold6.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Το Samsung Galaxy Ecosystem αποκαλύπτει το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης

Η Samsung ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της τεχνολογίας μέσα από το Galaxy Ecosystem, προσφέροντας στους χρήστες μια συνδεδεμένη και έξυπνη εμπειρία.

Gear featured Galaxy Samsung

Galaxy Tab S10 Ultra και Tab S10+: Επίσημα τα πρώτα tablet AI της Samsung

Η σειρά Galaxy Tab S10 της Samsung είναι επίσημη και αποτελεί την πρώτη με Galaxy AI, αποτελούμενη από τα Galaxy Tab S10 Ultra και S10 +.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Επίσημο με Exynos 2400e και οθόνη 6,7″

Το Samsung Galaxy S24 FE είναι επίσημο επιτέλους με μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών, μεγαλύτερη μπαταρία και εστίαση στη βελτιωμένη απόδοση.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Plus: Πραγματικό θηρίο στο Geekbench – Ξεπέρασε το S25 Ultra

Μετά το Samsung Galaxy S25 Ultra, ήρθε η ώρα του επεξεργαστή του Galaxy S25 Plus να λάμψει στις βάσεις δεδομένων benchmark.