Oppo Find X8 Ultra: Φήμες για τέσσερις κάμερες 50 MP χωρίς IMX858

Oppo Find X8 Ultra, Oppo Find X8 Ultra: Φήμες για τέσσερις κάμερες 50 MP χωρίς IMX858

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα αποκαλύπτουν τι είδους σύστημα κάμερας θα έχει το Oppo Find X8 Ultra.

Η πληροφορία προέρχεται από τον δημοφιλή tipster Digital Chat Station, ο οποίος, σε μια ανάρτηση στο Weibo, ισχυρίστηκε ότι το Oppo Find X8 Ultra θα διαθέτει τέσσερις κάμερες 50MP όπως το Find X7 Ultra, δύο από τις οποίες θα είναι τηλεφακός με περισκόπιο.

Αν και δεν ανέφερε ποιους αισθητήρες θα χρησιμοποιήσει η Oppo για το Find X8 Ultra, είπε ότι το smartphone θα παραλείψει το Sony IMX858 που χρησιμοποιείται στη μονάδα τηλεφακού περισκοπίου 50MP του Find X7 Ultra με οπτικό ζουμ 6x.

Παράλληλα, ο tipster ισχυρίστηκε ότι το Oppo Find X8 Ultra αναμένεται να ξεπεράσει τις δυνατότητες του τηλεφακού περισκοπίου 200MP, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει την τηλεφακό περισκοπίου 200MP του vivo X100 Ultra όσον αφορά το ζουμ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8: Φήμες ότι η σειρά θα υιοθετήσει πολλές δυνατότητες της Apple

Σύμφωνα με νέες φήμες, η επερχόμενη σειρά Find X8 της Oppo φέρεται να διαθέτει μαγνητική ασύρματη φόρτιση, παρόμοια με το MagSafe της Apple.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8: Τρέχει το Geekbench με Dimensity 9400

Το Oppo Find X8 πέρασε από το Geekbench και επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με το επερχόμενο chipset MediaTek Dimensity 9400.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8: Νέες hands-on εικόνες αποκαλύπτουν το δικό του “Dynamic Island”

Το Oppo Find X8 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο αλλά μέχρι τότε μπορούμε να το απολαύσουμε σε hands-on εικόνες.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Παρουσιάστηκε το τριπλά αναδιπλούμενο concept της Oppo

Μετά την είδηση ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone τον επόμενο μήνα, η Oppo παίρνει σειρά.