iPhone 16: Η Apple ετοιμάζεται για 100 εκατ. παραγγελίες – Τρεις λόγοι που θα μπορούσαν να το κάνουν πιο δημοφιλές από το iPhone 15

iPhone 16, iPhone 16: Η Apple ετοιμάζεται για 100 εκατ. παραγγελίες – Τρεις λόγοι που θα μπορούσαν να το κάνουν πιο δημοφιλές από το iPhone 15

Παρά τις καλές πωλήσεις της σειράς iPhone 15 , η Apple αναμένει ότι το iPhone 16 θα πωληθεί ακόμα καλύτερα, κάνοντας λόγο για έως και 10 εκατομμύρια επιπλέον μονάδες το 2024.

Σε ένα άρθρο του CTEE , αποκαλύφθηκε ότι η Apple παραγγέλνει 100 εκατομμύρια τσιπ A18 για iPhone 16 και iPhone 16 Pro. Οι νέες αναβαθμίσεις στο iPhone 16 φέτος που θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτήν την ξαφνική ζήτηση.

Η μεγαλύτερη και πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση που έρχεται στα φετινά iPhone είναι η Apple Intelligence. Το τυπικό iPhone 15, παρόλο που είναι ένα από τα καλύτερα iPhone που κυκλοφορούν, δεν μπορεί να τρέξει την Apple Intelligence on device, καθώς δεν έχει την απαραίτητη ισχύ. Το iPhone 16 (όλα τα μοντέλα), από την άλλη πλευρά, αναμένεται να μπορεί να τρέξει κανονικά την τεχνητή νοημοσύνη.

Το Apple Intelligence αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο χρήσης του iPhone, κάνοντας πράγματα όπως έξυπνη οργάνωση μηνυμάτων και email, δημιουργία Συντομεύσεων για να κάνετε γρήγορα τα αγαπημένα σας πράγματα on device και βελτιώνοντας σημαντικά το Siri.

Το iPhone 15 είναι εξοπλισμένο με το τσιπ A16 Bionic, το τσιπ που χρησιμοποιούσε το προηγούμενο iPhone 14 Pro Max. Με το iPhone 15 Pro και το Pro Max να χρησιμοποιούν το τσιπ A17 Pro, αυτό σήμαινε ότι οι τυπικοί χρήστες iPhone έβρισκαν πάντα τον εαυτό τους να χρησιμοποιούν τεχνολογία από πέρυσι. Τώρα, για πρώτη φορά μετά το iPhone 13, το iPhone 16 αναμένεται να αποκτήσει το ίδιο τσιπ με το αντίστοιχο Pro.

Αυτό το τσιπ υποτίθεται ότι έχει GPU 6 πυρήνων και θα επικεντρωθεί στη χρήση με τη Apple Intelligence. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασίζεται στη διαδικασία των 3nm της TSMC και παρόμοιες αναφορές υποστηρίζουν ότι το μοντέλο Pro θα έχει μια αναβαθμισμένη έκδοση “Pro” του τσιπ A18.

Παράλληλα με το νέο τσιπ και το Apple Intelligence, η τυπική σειρά iPhone 16 θα μπορούσε να έχει αναβαθμισμένη μνήμη RAM 8 GB, επιτρέποντάς της να επεξεργάζεται πιο περίπλοκες εργασίες on device. Αυτό είναι 2 GB περισσότερο από πέρυσι και θα κάνει την εκτέλεση οποιουδήποτε λογισμικού (συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης) καλύτερη.

Εκτός από αυτό, το iPhone 16 φέρεται να αποκτά και το Αction Button του iPhone 15 Pro και ένα νέο Capture Button για εύκολη πρόσβαση στην κάμερα χωρίς να χρειάζεται να ορίσετε νέες συντομεύσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης

Τρεχάτε!!!
Και κάπου εδώ η αναβάθμιση λογισμικού των 5-6 ετών πάει περίπατο!
Το περσινό ουσιαστικά δεν θα παίρνει update!
Αντε ρε απλ εκμεταλλεύεσαι την ανυπαρξία του android…
Γιατί για ανυπαρξία κανονική μιλάμε όταν απέναντι στο σαπιομηλο βάζουν galaxy, ζοπο, τσαγιομι και μπιμπο…
Γλεντα τους αυτό τους αξίζει

Vendetta

Οταν δεν ξερεις απο Apple αλλα πρεπει καπως να σχολιασεις.Μπορει να αναβαθμιζονται τα παλια μοντελα με το νεο IOS και να μην εχουν τη δυνατοτητα του Apple Intelligence.
Καλη προσπαθεια παντως!!!

Ιωάννης

Δε ξέρω από apple!
Το διαβάσαμε και αυτό!
Και στη τελική με αυτό το σκεπτικό αφού εγώ δεν ξέρω και κακώς σχολιάζω εσύ που δεν ξέρεις από Sony γιατί σχολιάζεις;

Vendetta

Εδω νομιζες πως τα iphone 15 θα σταματησουν να αναβαθμιζονται, τι να λεμε τωρα (το ακουσαμε και αυτο)? Που το iphone 6 σταματησε να αναβαθμιζεται στις 31 Αυγουστου 2022 παρακαλω!!!
Φυσικα και μπορεις να λες οτι θες απο Apple. Απλα η προσπαθεια σου απετυχε λογω αγνοιας ή ημιμαθειας!
Δεν υπηρχε σκεπτικο μη αναφορας σε μια εταιρια χωρις την κατοχη συσκευης της!!! Υπηρξε τοποθετηση για μη αναφορα σε μια εταιρια λογω ημιμαθειας. Μεγαλη διαφορα!

Καλη και η προσπαθεια σου αποπροσαντολισμου και μεταβιβασης του θεματος στην Sony, αλλα ας επικεντρωθουμε στην αρχικη πατατα που πεταξες. Τι θα γινει σε 1,2,…5 χρονια απο τωρα που το iphone 15 θα συνεχισει να δεχεται ενημερωσεις και εγω θα κανω αναφορα σε αυτο το σχολιο σου για να σε βγαλω μη αξιοπιστο? Οεο? Με ποια γνωση εβγαλες πως η Apple θα σταματησει τις ενημερωσεις του iphone 15? Μιλα μας για αυτα και ασε “το ακουσαμε και αυτο”.

Ιωάννης jb

Τη νόμιζα? Πάλι ημιμαθεια λεει!
Προσπαθεια αποπροσανατολισμου?
Τη ειναι αυτα ρε που διαβαζουμε?
Ημιμάθεια εμεις! αυτος που μας ελεγε οτι εβγαλε 8 συσκευες η τσαγιομι..
Διαβαζε καλυτερα τη γραφω ρε βλαμμενο που μιλας συνεχεια και το παιζεις τρελιτσα!
Γιατι δε με βρισκεις το fb να πουμε 2 λογακια χωρις τα περιοριστικα μέτρα?

Vendetta

Καλε εσυ εισαι? Και νομιζα πως ο ιωαννης_jb θα ηξερε απο apple. Είχε ipad, κλαιω…
Που χαθηκες εσυ? Ακομα περιμενουμε απαντηση στο σχολιο που ελεγες τα καλυτερα λογια για το iphone 6. Παλι μελανι αφησες και εκει?
Στο θεμα μας τωρα…εκτος απο τα γνωστα (υποβαθμιση), αναβαθμιση (το ακουσαμε και αυτο), τελικα θα κοπει η αναβαθμιση στο iphone? Ααα και που εισαι, μια χαρα διαβαζουμε την πατατα που εγραψες!
Μιλα μας για να τις αναβαθμισεις του iphone 15. Ποσα χρονια θα παιρνει? Οεο? Μου θες και facebook? Για κοιτα να δεις αν ερχομαι…ποσες αναβαθμισεις τα παρει το iphone 15?

“Το περσινό ουσιαστικά δεν θα παίρνει update!”

Οταν ο μπρο νομιζει πως η μονη αναβαθμιση των iphones θα ειναι το AI. Ιδεα δεν εχεις τι σου γινεται. Νυχτα!!! Βαθια γεραματα. Πιασε τα κακοιμοιρη κανα iphone που θες να την πεις και για την apple. Παρε κανα iphone διοτι σε βλεπω μπακουρι μια ζωη!!!

Υγ: αν μπορεις κανε και καμια σωστη επεξηγηση στο αρχικο σου σχολιο (πατατα). Ενα θεμα με τη δυσλεξια το εχεις. Ισως να ηθελες να πεις πως θα παιρνει πολλες αναβαθμισεις και το διατυπωσες ετσι (αχαχαχαχαχα).

Vendetta

Και μην μου πεις αυτη τη φορα πως δεν τα γραφεις εσυ…
Αλκαιος μεγαλο ασμα “τη τη ε τη τη, τη ε τη ε τη τη”.

ΥΓ: που να πηγε αυτος ο ΚωσταςD που πριν χρονια ελεγε πως η Σεληνη ειναι διαστημοπλοιο? Μια χαρα θα ταιριαζαν αυτοι οι δυο σε καφε!

Ιωάννης jb

Να παρω αιφον για να μην ειμαι μπακουρι!
Ακούστε επιχειρημα!
Κανε με αντ στο φβ να τα πουμε απο κοντα για αναβαθμίσεις, για ουσιαστικες αναβαθμισεις και για αιφον που ηθελα να παρω!
γιατι δε με κανεις?
φοβασαι κατι?
βεντετας πραγμα που εχει πει 1002 μαγκιες φοβαται να τα πει απο κοντα?
Τζαμπα μαγκα του πληκτρολογίου

Vendetta

“Γιατι δε με βρισκεις το fb να πουμε 2 λογακια χωρις τα περιοριστικα μέτρα?” Φαντάσου πόσες φορές έχουν κοπεί σχόλια σου από Κώστα. Θεωρώ πως το uptime των σχολίων σου προσεγγίζει το 50-60%. “Κανε με αντ στο φβ να τα πουμε απο κοντα για αναβαθμίσεις, για ουσιαστικες αναβαθμισεις και για αιφον που ηθελα να παρω!γιατι δε με κανεις?φοβασαι κατι?βεντετας πραγμα που εχει πει 1002 μαγκιες φοβαται να τα πει απο κοντα?Τζαμπα μαγκα του πληκτρολογίου” Εδώ λοιπόν θα σου παραθέσω τους λόγους που δεν πρόκειται να σε βρω όχι στο facebook αλλά ούτε μέσω αλληλογραφίας περιστεριού: Είμαι ιδιοκτήτης μεγάλης επιχείρησης (την οποία μάλιστα έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ). Δυστυχώς η ιδιότητά μου δε μου επιτρέπει να αλληλεπιδρώ μέσω κοινωνικών δικτύων με άτομα του συναφιού σου Αντιμετωπίζεις πολλά προβλήματα (έλλειψη κατανόησης κειμένου, φανατισμό σε μία εταιρία, δυσλεξία + αρκετά ψυχολογικά προβλήματα). Τέτοιου είδους άτομα να αντιμετωπίζω μόνο ως ψυχαγωγικά ηλεκτρονικά κατοικίδια. Πάμε τώρα στο θέμα μας για να κατανοήσεις τα ψυχολογικά προβλήματα. Όσο και να με αντιπαθείς με έχεις ανάγκη. Διότι μόνο εγώ σε κάνω να νιώθεις μοναδικός. Επιπρόσθετα, υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να νομίζεις πως μέσω αρνητικής διαφήμισης γίνεται διαφήμιση για την εταιρία σου. Τι έγινε όμως εδώ (στη συγκεκριμένη περίπτωση). Έριξες… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Δυστυχώς η ιδιότητά μου δε μου επιτρέπει να αλληλοεπιδρώ μέσω κοινωνικών δικτύων με άτομα του συναφιού σου!
Καλα ρε τη λες?
Ποση τρέλα πουλάς ρε?
Πόση μαγκια πληκτρολογίου ακόμα θα ανεχτούμε απο σένα?
Δεν ελληλοεπδρας?
Εδω τόσα χρόνια που γραφεις τόσα ανεκδιήγητα τη κάνεις?
Αυτο δεν είναι αλληλοεπίδραση?
Φανατισμό?
Εσυ που δεν εχεις πιασει στα χερια σου sony και κράζεις τη είσαι?
Μίλησε το φανατισμένο και ονειροπαρμένο για φανατισμό!
Να τρελαθούμε τελείως..
Το παίζει και ψυχίατρος το βούρλο που δε ξέρει ουτε να μπει και να μετρησει στο gsm ποσα κινητα εβγαλε η τσαγιομι..
Μη μιλας για σχόλια μου ρε!
Αφου δεν με ψαχνεις στο fb και αφου δε σε νοιάζω και αφού καταλαβαίνει ο εγκέφαλος σου οτι ναναι απο τα λεγόμενα μου ΜΗΝ ασχολήσαι!

Vendetta

Ολοκληρο αρχειο σου κατεβασα απο το gsm και αρχισες τα “το gsm δεν τα εχει ολα ομως”. Αχαχαχα.Ολοκληρη data analysis σου εκανα απο αρχειο του gsm. Ειδες ομως πως γινεται η διαστρεβλωση της αληθειας? Πως χρησιμοποιησες τις λεξεις προς οφελος σου οταν η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη? Οταν εσυ ο ιδιος παρουσιασες ερευνα που ουτε την ειχες κατανοησει και εβαζε καθε χρονο και τα κινητα των προηγουμενων (κλαιω). Ατομα σαν εσενα ειναι επικινδυνα!!! Να το θυμασαι αυτο!!! Δεν ειναι μονο οτι δεν μπορουν να κατανοησουν αλλα παραπληροφορουν και τα πιστευουν κιολας. Παμε τωρα στο αλλο που δεν μπορεις να κατανοησεις. Εδω μεσα θα αλληλεπιδρω μαζι σου.ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!! Εδω μεσα θα εισαι το ηλεκτρονικο ψυχαγωγικο μου κατοικιδιο. Γκεγκε? Στα κοινωνικα δικτυα που ικετευεις να βρεθουμε δε θα με δεις ποτε. Γκεγκε? Εαν θες χωνευεις τους λογους.Γκεγκε? Επομενο θεμα μας “Εσυ που δεν εχεις πιασει στα χερια σου sony και κράζεις τη είσαι?” Ενω εσυ εχεις πιασει στα χερια σου την Χιαγιομι, την Χαβαι κλπ. Για κοιτα να δεις εαν ερχομαι…μασαει η κατσικα ταραμα Ιωαννη? “Αφου δεν με ψαχνεις στο fb και αφου δε σε νοιάζω και αφού καταλαβαίνει ο εγκέφαλος σου οτι ναναι απο τα λεγόμενα μου ΜΗΝ ασχολήσαι!” Παμε αλλη… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Κοίτα εδώ γκεγκε και μαγκιά..
Ο τζάμπα μάγκας του πληκτρολόγιου..
Τη αρχείο κατέβασες από GSM ρε νούμερο;
Το GSM αποδεδειγμένα δεν έχει όλα τα μοντέλα! Και που κολλάει αυτό τώρα;
Εσύ ρε βλακα ανέβασες άρθρο που λέει για 8 τσαγιομι και μιλάς ακόμα;
Χαχαχα….
Εσύ με τα 8 τσαγιομι τη είσαι;
Δεν είσαι επικίνδυνος;
Δεν παραπληροφορεις;
Με τα μπακαλιστικα σου δεν παραπληροφορεις; από ελειπεστατο άρθρο που έλεγε για 60 μοντέλα δεν παραπληροφορεις;
60×10 λέει..
Ορνιο!!!!
Επόμενο θέμα!
Έχω πιάσει τα πάντα ότι μάρκα υπάρχει και ότι πιστεύεις ότι δεν υπάρχει!
Και έχω ολοκληρωμένη άποψη!
Το κάθε φορά αν το συνεχίσεις θα δεις ότι δε θα σου βγει σε καλό!
Πρώτον διότι θα υποστεί γελοιοποίηση το όνομα σου πηγαίνοντας κόντρα στο Ιωάννης jb…
Όπως πολλές φορές συνεβει το τελευταίο διάστημα…
Και δεύτερον γιατί θα σε βρω και θα γίνουν πολλά

Vendetta

Οχι Ιωαννη εβγαλαν 7000-10000 διαφορετικες συσκευες ολες οι εταιριες το 2023…αχαχαχα…καπου επρεπε να πιαστεις και εσυ για να το χρησιμοποιεις ως απαντηση στα ταπιδια που τρως…χρησιμοποιησε πασα μου τη Xiaomi και ασε εμενα να σε ταπωνω με τις διαφορετικες συσκευες, το iphone 6, τις μπακουριες, τις ουσιαστικες αναβαθμισεις του iphone 15 κλπ. Στο να με βρεις και θα μου κανεις πολλα κοιτα να εκγυμναστεις και λιγο με το ΨΑΓΜΕΝΟ κινητο σου. Μαθε και καμια πολεμικη τεχνη, θα σου χρειαστει!!! Τωρα κανε τρια γαβ και πηγαινε γλυκο μου ψυχαγωγικο κατοικιδιο να φας. Παμε στο κυριο θεμα!!! Για τις ουσιαστικες αναβαθμισεις του iphone 15 ποτε θα μας μιλησεις? Κλαιμε σε λεω!!! Ακομα περιμενουμε!!! Δεν εχεις καταλαβει κατι πολυ σημαντικο. Η πατατα που εγραψες για το iphone 15 θα σε ακολουθει στα επομενα σχολια σου. Παρε χαμπαρι πως εισαι τελειως αναξιοπιστος. Δεν ευελπιστω σε νεα γνωση απο σενα παρα μονο σε ανακριβειες. Δεν προκειται να γραψεις σωστα πραγματα εδω μεσα. Εισαι τελειως ασχετος απο θεματα τεχνολογιας και κινητων. Τα ανιψια μου 12 χρονων πιο πολλες γνωσεις εχουν απο σενα. Εαν επιανες πασα μου οποια μαρκα υπαρχει δεν θα εγραφες το 1ο σχολιο για τις αναβαθμισεις του iphone 15. Μουγγα μετα ομως…χαχαχα… Ελα αλλαξε… Συνέχεια »

Vendetta

Μία σύνοψη πριν συνεχίσουμε 1ο Σχόλιο Ιωάννης Jb “Και κάπου εδώ η αναβάθμιση λογισμικού των 5-6 ετών πάει περίπατο! Το περσινό ουσιαστικά δεν θα παίρνει update!” Vendetta Τι πέταξες πάλι? Οι ενημερώσεις λογισμικού θα μπορούσαν να συνεχίζονται χωρίς να λαμβάνει ενημέρωση για το AI, το iphone 15 Κεντρικό ζήτημα σχολίων: η ενημέρωση λογισμικού του iphone 15 2ο Σχόλιο Ιωάννης Jb Sony (καθόλου περίεργο) Vendetta Μίλα μας για την πατάτα που πέταξες με τις αναβαθμίσεις 3ο Σχόλιο Ιωάννης Jb “Διαβαζε καλυτερα τη γραφω ρε βλαμμενο που μιλας συνεχεια και το παιζεις τρελιτσα!” Βρες με στο facebook Vendetta Μίλα μας για τις αναβαθμίσεις του iphone 15!!! 4ο Σχόλιο Ιωάννης Jb “Κανε με αντ στο φβ να τα πουμε απο κοντα για αναβαθμίσεις, για ουσιαστικες αναβαθμισεις και για αιφον που ηθελα να παρω!” Vendetta Είναι αυτό εδώ το σχόλιο. Και μετά λες τρολ εμένα… Το IOS 15.4 που εισήγαγε την αναγνώριση του προσώπου με μάσκα το θεωρείς σημαντική ενημέρωση ή όχι (όταν το iphone 7 πήρε και την αναβάθμιση 15.8.2. χωρίς να έχει face id)? Άστο. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Όχι είναι η απάντησή σου. Έλα όμως που για πάρα πολλούς χρήστες της Apple αποτελούσε σημαντική αναβάθμιση. Που να… Συνέχεια »

Vendetta

Η απάντησή μου σε αυτό το άρθρο με τίτλο Sony: Φέρνει το Android 12 στα Xperia 1 III και Xperia 5 III
Παραθέτω μέρος από διαφορετικά σχόλια σου
Το να έριξες γκομενα με one plus αντε να το χάψουμε!
Φιλόλογο κ γυμνάστρια όμως.. Είσαι ονειροπαρμένος ρε παιδάκι μου.. ζήτημα να είναι αλήθεια το 1 στα 5 από αυτά που γράφεις..”

Το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ για να γουστάρω εγώ! γυναίκα μπορεί κ να ρίξω με το ψαγμένο μου τηλ αλλά κατά κύριο λόγο ρίχνω με άλλους τρόπους!”

Τρέλανέ μας πασά μου, αστέρι μου!!!
Αδερφέ με έχεις κάψει τελείως!!!
Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης!!!

Ιωάννης jb

Επειδη ειπα οτι δε ριχνεις γκομενα με ουανπλας?
Ερχεσαι ΕΣΥ μετα απο 2 χρόνια και με προτείνεις να παρω αιφον για να μην είμαι μπακουρι!
Επίτηδες?
Ετοιμο είχες το αρθρο?
Σαν κλασικός ψυχωτικός είχες ψαξει και θυμόσουν!
Τη ειπα τότε?
Καλα δεν είπα?
Και τώρα τη σου είπα? δεν χρειάζομαι είπα!
πως τα κόλλησες?
Εσυ τα κάνεις αυτα!
Εσυ επιλεγεις κινητό για να βρεις γκόμενα!
Εχεις αιφον και χτυπας αβερτα!
Αφησες το ουαν πλας για να βρεις πολλες με αιφον και οχι μονο μια φιλόλογο..
Α ρε ονειροπαρμενο..

Στο πρωτο σχόλιο γραφεις..
έχω το Sony Xperia mark ii καί βεβαίως ΔΕΝ έχουν στείλει αναβάθμιση για android 12…..
χαχαχαχαχα
Ψεμματουρα!!!!!!!!
Παλιοψευταρα!
Ουτε να το γραψει σωστα δε ξερει!
Και μετα..
Οχι δεν ημουν εγω..
Αλλος ήταν..
Μαζι με το παιδι που εβαλες ρε γελοίε ποιο κάτω αν δεν ήσουν κιόλας εσυ απο άλλο μειλ..
Να μου δείξεις και καλα οτι φασκω και αντιφάσκω..
Που?????

Vendetta

“Επίτηδες?
Ετοιμο είχες το αρθρο?
Σαν κλασικός ψυχωτικός είχες ψαξει και θυμόσουν!”

Για να καταλαβεις πως οχι μονο ειμαι 5 βηματα μπροστα απο σενα αλλα γνωριζω οταν σου ριχνω τις παγιδες και τις απαντησεις που θα δωσεις.Στο ειχα ξαναπει. Λαθος ατομου κεντραρες το ενδιαφερον του.

Υπαρχει μια προταση που σου διαφευγει.
“γυναίκα μπορεί κ να ρίξω με το ψαγμένο μου τηλ”
Εδω τα λεει ολα η συγκεκριμενη προταση πασα μου. Ουτε αυτο δεν καταλαβες.Ουτε την ουσια των σχολιων σου.

Οσο για το σχολιο που δεν εκανα εγω στο συγκεκριμενο αρθρο. Που θα φτασεις για να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι απο πανω.Τι αλλο θα σκαρφιστεις φαντασμενε? Εχω κλαψει με την παιδικη εφευρικοτητα σου που την πιστευεις κιολας.

Πανος

Ρε μάγκα, γιατί το παλεύεις;
Αφού δεν το έχεις.
Από μέτρα μακριά μυρίζει μόνο Sony.
Τόσες αντιφάσεις σε σένα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.
Μόνο Sony πες και άσε τα υπόλοιπα.
Σε έχει κάνει χωνί με αυτά που έχεις πει στο παρελθόν.
Δεν έχεις και την αντίληψη να κατανοήσεις πως πέρα από τη Sony υπάρχουν και άλλες εταιρίες.
Κάθε σχόλιο σου μια καινούργια ιστορία.
Άσε το techblog και φτιάξε ένα δικό σου Sony Blog να γράφεις αντικειμενικά και αμερόληπτα όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Θα γράφεις η Sony είναι η καλύτερη και όλα τα άλλα σχόλια που θα λένε κάτι κακό θα τα διαγράφεις.
Όχι μπακούρι με κινητό αλλά έχεις ρίξει γυναίκα με το ΨΑΓΜΕΝΟ κινητό σου.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Ιωάννης jb

Καταρχάς δεν παλευω τίποτα!
Αλλος παλευει!
Σχολιάζω και απανταει στα σχόλια μου, πολλές φορές παραθέτωντας οτι βλακεια σκάψει απο το παρελθόν νομίζοντας οτι βρηκε κατι που θα με γελοιοποιήσει!
Εχει τόσο μεγαλη αναγκη να με γελοιοποιήσει διότι εχει πάθει ψυχωση μαζί μου!
Οι λόγοι σίγουρα πολλοί.. Μόνο το τρελό του μυαλό μπορει να τους ξέρει..
Γιατι παίρνεις το μέρος ψυχάκια?
Αυτός σε έβαλε?
Μήπως είσαι και το ιδιο πρόσωπο?
Που φασκω και αντιφάσκω?
Διαβασε καλα και μετα μίλα!
Πουθενα δεν εχει γίνει κάτι τετοιο!
Μπορει καποιες φορες να εξεφρασα αποψη λίγο διαφορετική σε σχεση με αλλη φορα!
Το να αλλάζεις αποψη δεν ειναι φασκω και αντιφάσκω!
Κάθε σχόλιο δεν είναι λογικό να είναι και μια καινούργια ιστορία?
Επικρίνεις τα σχόλια μου?
Τη είπα και θεωρείς λάθος?
Θα μου απαγορευσεις να γουσταρω sony?
Τη να γουστάρω? απλ?
Δεν σου αρέσει η sony?
Θα σε χαλουσε ενα xperia 1vi?

Πανος

Σε έχει γελοιοποιήσει αρκετές φορές (δεν προσπαθει).Άποψη μ βέβαια.
Γιατι παίρνω το μέρος του?
Διότι έχει αλλάξει τόσες μάρκες κινητών και δεν έχει πει κακό λόγο για αυτές.
Αντιθέτως σε σενα μόνο η Sony υπάρχει και με κάποιον τρόπο θα θάψεις τις υπόλοιπες.
Μου είπες τι δεν είναι φάσκω και αντιφάσκω.
Πες μου τι είναι για σένα.
Οι ερωτήσεις οτι επικρίνω τα σχόλια σ και πως θα σου απαγορεύσω να γουστάρεις Sony απο που προήλθαν;
Γιατί παραποιείς τα λεγόμενα των άλλων;

Vendetta

Να εισαι καλα αδερφε. Παμε μια ιστορικη αναδρομη… 1. 7000-10000 διαφορετικα κινητα το 2023.Μεγαλο ταπιδι απο μενα μεγαλη ημιμαθεια απο αυτον. Βλεπεις θα μετραει χρωματα, διαφορετικη μνημη RAM κλπ. Η καραμελα ειναι πως δεν ξερω να μετραω της Xiaomi τα κινητα (ασχετο). 2. Το iphone 6 πριν 9 χρονια ειναι φοβερο. Τωρα μας κοροιδευει η Apple 3. Πριν 2 χρονια μπορει να εριχνε γυναικα με το ψαγμενο (αχαχαχαχα) κινητο του (κατα κυριο λογο ομως με αλλους τροπους πιο μορτικους) αλλα τωρα του φαινεται περιεργο να αγορασει iphone για να μην ειναι μπακουρι 4. Πανε οι ουσιαστικες αναβαθμισεις του iphone 15 λογω AI (ουτε που ξερει τι ειναι αυτο) 5. Τι να το κανεις το πενακι του Note, ζωγραφος θα γινεις? (Απιστευτο, εκπληκτικο, ανεπαναληπτο) 6. Σιγα που ειναι βαρυ το κινητο της Sony. Εαν βαλεις θηκη στο δικο σου το ιδιο βαρος θα εχει. 7. Εχει πει και αλλα απλα τωρα δεν μου ερχονται Τετοια ρεγγα την βαζω στο αλατι χρονια και την γλενταω. Αλλα οσο περνανε τα χρονια χειροτερευει. Εδω δεν ξερει τι σημαινει φασκω και αντιφασκω (παιζει να εχει αλλη αντιληψη και γι αυτο). Κλαμα!!! Εαν εχεις ορεξη μην τον αφησεις. Μετα τα 3-5 μηνυματα θα πεσει σε αντιφασεις… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Χαχαχαχα!!!! Ακόμα πιστεύεις ότι πέταξα πατάτα; Λέει στο τέλος το άρθρο! Η μεγαλύτερη και πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση που έρχεται στα φετινά iPhone είναι η Apple Intelligence. Το τυπικό iPhone 15, παρόλο που είναι ένα από τα καλύτερα iPhone που κυκλοφορούν, δεν μπορεί να τρέξει την Apple Intelligence on device, καθώς δεν έχει την απαραίτητη ισχύ. Το iPhone 16 (όλα τα μοντέλα), από την άλλη πλευρά, αναμένεται να μπορεί να τρέξει κανονικά την τεχνητή νοημοσύνη. Από όλα αυτά που γράφει το ίδιο το techblog.gr τη συμπέρασμα βγαίνει; Πες μας λίγο; Ποια πατάτα είπα που θα μένει; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζεις ρε; Για όλα τα υπόλοιπα που βρήκες ευκαιρία και είπες θες να στα πιάσω ένα ένα να σε γελοιοποιησω; Εγώ να το κάνω αλλά το μυαλό σου είναι σε θέση να καταλάβει; Εδώ δε καταλαβαίνει ότι χάνεται η ουσιαστική αναβάθμιση 5-6 χρόνων που παρέχει η Apple όταν δεν θα παίρνει Ai.. Το μυαλό σου Δεν καταλαβαίνει η μάλλον δεν κάθεται καν να διαβάσει το άρθρο και αρχίζει να κοροϊδεύει χωρίς λόγο και αφορμή.. Το ίδιο το άρθρο το λέει ότι δεν θα πάρει Ai και πάνω σε αυτό πατάω και λέω ότι χάνεται η ουσία της αναβαθμίσεις διότι θα μιλάμε… Συνέχεια »

Vendetta

Πες μου πασα μου κατι εφοσον αποφασισες να ασχοληθεις με το θεμα επιτελους.

Εφοσον η νεα αναβαθμιση του iphone Χ ηταν το face id αυτο σημαινει πως τα προηγουμενα iphone δεν θα λαμβανουν ουσιαστικες αναβαθμισεις λογισμικου?

Εισαι παντελως ασχετος!!! Αυτο ειπες!!!

Καλα παιζει να μην εχεις κατανοησει και τη διαφορς μεταξυ hardware και software. Οσο ζεις μαθαινεις εσυ

Ιωάννης jb

Α ωραία!
Το έχει ξανακάνει δλδ!
Είναι το ίδιο πράγμα!
Τέλεια!!!!
Εγώ είμαι ο ασχετος!

Vendetta

Αυτη ηταν η απαντηση σου ρε ΑΣΧΕΤΕ?
Αυτο εχεις να απαντησεις μονο?
Αχαχαχαχαχα.
Ετσι σε θελω…μολις ταπωνεσαι να αρχιζεις τις φιλοσοφιες σου.
Ναι ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα!!! Μα ακριβως…αλλα που να δωσεις απαντηση στην αρχικη πατατα που πεταξες εεε?

Στο μελλον εχει να γινει μεγαλο παρτι στα ταπιδια που θα σου ριχνω.
Μολις συνηδειτοποιησα ποσο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι απο αυτη την απαντηση.
Ρε σε καθε σχολιο θα με βλεπεις μπροστα σου κακομοιρη. Θα σε κανω εγω να μην κοιμασαι τα βραδια!!!

Vendetta

Αστο πασα μου.Μολις καταλαβα πως δεν κατανοησες τπτ απο αυτα που εγραφε το αρθρο.
Οπως ειπε και ο Sonyman δεν μπορεις να κατανοησεις γρι.
Το αρθρο εγραφε πως η σημαντικοτερη αναβαθμιση του 16 ειναι το AI και εσυ εβγαλες ως συμπερασμα το τελειως ασχετο.Πως το 15 δεν θα λαμβανει σοβαρες ενημερωσεις λογισμικου.
Οτι πιο ακυρο συμπερασμα.
Ρε δεν φταις εσυ, πραγματικα. Κατι συνεβη κατα τη διαδικασια συλληψης. Ισως να επεσες στον μαιευτηρα.
Το σημαντικοτερο λαθος ομως εγκειται σε αδυναμια εγκαιρου τραβηγματος.
Και μετα μου λεει δεν εγραψα πατατα…και προσπαθει να το σωσει και το κανει και χειροτερο.

Ρε κακομοιρη, εδω παιρνεις κινητα της Sony σε black friday 2 ετων παλαιοτερα. Ρε πλεμπα. Και θελεις να πιστεψουμε πως εχουν περασει κινητα απο ολες τις εταιριες? Αχαχαχαχαχα. Με τι χρημα ρε?

Και σαν να μην εφταναν αυτα θελει να μας γραψει πως ξερει απο apple και δεν γνωριζει πως οι αναβαθμισεις συνεχιζονται σε ολα τα μοντελα της για χρονια και μαλιστα ουσιαστικες!!!
Ασχετε!!! Δεν ξερεις τι σου γινεται. Βρε γι αυτο εισαι μπακουρι 38 χρονων. Αυτα λες στις γυναικες και μολις σε παιρνουν πρεφα εξαφανιζονται.

Ιωάννης jb

Αυτός που λέει ότι η τσαγιομι έβγαλε 8 συσκευές το 2023 έχει γνώσεις και έχει αλλάξει πολλές συσκευές;;;;;
Δλδ τον λες ψαγμένο;
Ψαγμένος άνθρωπος να λέει ότι η τσαγιομι έβγαλε 8 συσκευές;;;;
Είσαι σοβαρός ρε φίλε τώρα;
Με έχει γελοιοποιησει;
Που ρε μεγάλε;
Γελοίος ναι είναι! Να με γελοιοποιησει δε παίζει..
Γράφει ακατεβατα με 1002 εξυπνάδες και μάγκες προσπαθώντας αλλά δεν τα καταφέρνει πουθενά!
Έλα βεντέτα σταματα τους διπλούς λογαριασμούς!
Μόνο εσύ είσαι τόσο καθυστερημενο να με λες από που προήλθαν οι ερωτήσεις!
Με κατακρίνεις για την επιλογή μου να γουστάρω Sony στο πρώτο σου σχόλιο και σου απαντάω όπως σου αρμόζει..
Παραποίηση βεντέτας

Vendetta

Όχι βρε. Ο ψαγμένος είναι αυτός που θα δώσει απάντηση “τι να το κάνω το πενάκι, ζωγράφος θα γίνω?”, έχει βγάλει ότι το 2023 έχουν κατασκευαστεί 7000-10000 διαφορετικά κινητά (χρησιμοποιώντας άρθρο/ έρευνα που συμπεριλάμβανε όλα τα κινητά από προηγούμενα έτη), έχει μιλήσει για τα καλύτερα λόγια για το iphone 6 αλλά μετά από 9 χρόνια έχει βγάλει πως η Apple με το iphone 6 μας κοροιδεύει, μπορεί να έχει ρίξει γυναίκες με το ψαγμένο κινητό αν και κατά κύριο λόγο τις ρίχνει με άλλους τρόπους αλλά μπακούρι με iphone “τι πράγματα είναι αυτά”, που όταν το Sony του ήταν τούβλο έλεγε “σιγά θα βάλεις θήκη στο δικό σου και θα γίνουν το ίδιο βάρος”…. Και το τραγικό τώρα που το θυμήθηκα… Έχει πάει καλέ στην μητρική εταιρία Sony και ξέρει…αχαχαχαχαχα Ρε κατοικίδιο…στο έχω ξαναπεί…εάν έτσι είναι οι ψαγμένοι να μου λείπει αυτός ο χαρακτηρισμός!!! Πρόβατο και εγώ. Γίδι όπως αποκαλείς τους μη ψαγμένους καταναλωτές. Εάν είναι να είμαστε σαν εσένα, παρακμιακοί, να μην μας γουστάρει κανείς, μόνοι χωρίς γυναίκα με ημιμάθεια, να μην μπορούμε να κατανοούμε τι μας λέει ο άλλος και να αλλάζουμε τα λόγια και να βγάζουμε δικά μας συμπεράσματα…άστο….να μας λείπει!!! Αααα και μη ξεχνάς….δεν ξέρω να… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Χαχαχαχα!
Αρχισε πάλι η καραμελα!
Ζωγραφος και αλλες μαγκιες του πληκτρολογίου!
Τη απαντας εσυ?
Δεν σου μίλησα!
Σε αλλον απευθύνομαι!
Την καραμέλα με τα 7 χιλιαδες διαφορετικα μοντέλα για πόσο ακόμα θα την αναφέρεις?
Τυχαία το είπα!
Είναι τουλάχιστον 10 φορες που σου ειπα οτι την είπα τυχαία και εσυ τπτ εκεί το συνεχίζεις!
Εσυ απο την άλλη όντας ασχετος τελείως με το είδος, ανεβασες αρθρο για να αποδείξεις ποσα είναι τα τηλεφωνα της τσαγιόμι χωρις να εχεις ιδεα κριτηκής αποψης!
Να πεις κάτσε δε μπορει να είναι 8!
Στο σκρουτζ εχει 500!
Μετα αλλη καραμέλα περι διαφορετιών εκδόσεων!
Το μόνο που κάνεις είναι να γελοιοποιήσαι!
Απο την αλλη εγω κακώς ασχολούμαι μαζί σου!
Σου δίνω αξία!
Απο την αλλη όμως αυτο που κάνεις είναι απραδεκτο!
Δεν σου επιτρεπω να πιανεις στο στόμα σου εμένα!
Είσαι πολυ λίγος για να πιάνεις στο στόμα σου τα λεγόμενα μου κατα καιρούς!
Σου ζηταω να βρεθούμε απο κοντά να ξεκαθαρίσει το πράγμα!
Συνεχίζεις να γελοιοποιήσαι αναφερωντας γελοία επιχειρήματα!
Θα σε βρω!
Και τα πράγματα όταν σε βρω θα είναι ακόμα χειρότερα για σένα!

Vendetta

Μεχρι να με βρεις ομως ετοιμασου σε καθε σχολιο σου, σε καθε πατατα και ανακριβεια που θα πεις να παιρνεις το καταλληλο ταπιδι σου.
Θα σε κανω εγω να προσκυνησεις την αληθεια.
Θα σε κανω να πεις τον Δεσποτη, Παναγιωτη.

Μεχρι να με βρεις και τα πραγματα θα ειναι χειροτερα για μενα θα σου κανω την ηλεκτρονικη παρουσια κολαση με τις αληθειες μου.
Συνεχεια μπροστα σου θα με βλεπεις διοτι καθε τι που λες ειναι ενα καινουργιο μαργαριταρι. Μια νεα πατατα.

ΥΓ: υποβαθμιζε πασα μου οσο θες τον ζωγραφο αλλα απο τα χερακια σου βγηκε η λεξη. Την θυμασαι οταν την εγραφες? Αχαχαχα…ζωγραφοι θα γινουμε με το πενακι? Αχαχαχαχα. Ηταν που δεν ειχες ως Sony και προσπαθησες να το υποβαθμισεις και αυτο.
ΥΓ2: Τυχαια ειπες τα 7.000 κινητα? Ξερεις γιατι? Διοτι τυχαια πετας οτι να ναι. Εισαι ασχετος!!! Μολις επιβεβαιωσες πως γραφεις τυχαιους αριθμους, το πηρες πρεφα?
Ξεφτυλιζεσαι μονος σου ρει…

Α ρε κακομοιρο που θες και τεχνολογικες γνωσεις και πετας και τυχαιους αριθμους…κλαμααααα

Ιωάννης jb

Υποβαθμίζω?
Εγω και μερικοι ακόμα εκατομμύρια χρήστες που το θεωρούν ξεπερασμένο και άλλων δεκαετιών…
Ασχετοι…
Παραποιείς τα λεγόμενα μου είπε παραπάνω ο Πάνος που προφανώς είστε το ίδιο πρόσωπο!
Πράγμα που φυσικά και δεν έκανα!
Αλλη μία γελοία κατηγορία απο έναν γελοίο άνθρωπο!
Προσβολές συνέχεια!
Νομίζεις οτι θα φοβηθώ?
Τη να φοβηθώ? τα αισχρά σου σχόλια που ακόμα στα ανεβάζουν απορώντας εγω ο ίδιος απολύτως δικαιολογημένα?
Την ειρωνεία?
Γελοιοποιήσαι…. συνέχισε το αφου τόσο σου αρέσει….
Πάλι ασχετο με αποκαλείς.. και πάλι εσυ.. κ όχι εγω.. παραποιείς τα λεγόμενα μου διότι αυτός είσαι.. Τα επιθετα που μπορω να σου προσάψω άπειρα και δε θέλω να λογοκριθώ..
ΤΟ ΞΑΜΑΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ!
Δεν γίνεται να γνωρίζουμε ακριβώς τον αριθμό τον διαφορετικών μοντέλων διότι είναι πάρα πολλες οι εταιρίες που τα παράγουν!
Μπορει να ειναι 5 χιλιάδες, μπορεί 10, μπορεί και περισσότερες!
ΔΕΝ είναι τυχαίοι αριθμοί που βγήκαν απο το μυαλό μου είναι η πραγματικότητα!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ…
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΙ…
Εσυ ένας τόσο σοβαρος επιχειρηματίας να κάθεται και να γελοιοποιήται ντροπή!
Στείλε μου ένα μνμ στο fb να τα πούμε απο κοντά

Vendetta

“Υποβαθμίζω?Εγω και μερικοι ακόμα εκατομμύρια χρήστες που το θεωρούν ξεπερασμένο και άλλων δεκαετιών…Ασχετοι…” Πηγή ότι είναι εκατομμύρια? Εάν δώσεις πηγή σφύρα μου κλέφτικα!! Για άλλη μία φορά τυχαίοι αριθμοί!!! Για άλλη μία φορά…δυστυχώς “Παραποιείς τα λεγόμενα μου είπε παραπάνω ο Πάνος που προφανώς είστε το ίδιο πρόσωπο!Πράγμα που φυσικά και δεν έκανα!” Προφανώς. Μία λέξη για τους ημιμαθείς!!! “Προσβολές συνέχεια!” Κάνε μία ιστορική αναδρομή στα σχόλια σου και θα καταλάβεις τι θα πει προσβολή (και ξέρεις εεε, συνέχεια προσβολές σε άτομα που διαφωνούσαν με τη Sony) “Τη να φοβηθώ? τα αισχρά σου σχόλια που ακόμα στα ανεβάζουν απορώντας εγω ο ίδιος απολύτως δικαιολογημένα?” Δεν αρχίζεις και να δικαιολογείς τους τυχαίους αριθμούς που πετάς κατά τακτά χρονικά διαστήματα? Επίσης, κατά καιρούς εσένα έχω δει να κλαψουρίζεις στον Κώστα γιατί δεν σου ανεβάζει τα σχόλια σου! Μάντεψε γιατί έχουν κοπεί πολλά σχόλια σου!!! “Τα επιθετα που μπορω να σου προσάψω άπειρα και δε θέλω να λογοκριθώ..” Τα έχουμε δει κατά καιρούς να τα προσάπτεις σε πολλούς χρήστες. Απλά εδώ κακόμοιρο βρήκες το δάσκαλό σου! “ΤΟ ΞΑΜΑΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ!Δεν γίνεται να γνωρίζουμε ακριβώς τον αριθμό τον διαφορετικών μοντέλων διότι είναι πάρα πολλες οι εταιρίες που τα παράγουν!Μπορει να ειναι 5 χιλιάδες, μπορεί… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Πες παιδάκι μου όσα ασχετε θέλεις! Δε πρόκειται να γίνω! Με τα λόγια δεν γίνεσαι άσχετος! Ούτε γίνεσαι ασχετος κρίνοντας αρνητικά την σαπιομηλιά γιαυτο που κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη! Εσυ απλά επιβαιβεώνεις τα ψυχικά σου προβλήματα πηγαίνοντας κόντρα σε αυτο που έγραψα επειδή εχεις και άλλα πολλά ζητηματα που σε καίνε.. Δλδ να μη κρίνουμε αρνητικα που δεν θα δώσει στο περσινο ai? Το παράδειγμα που αναφέρεις περι face id δεν εχει λογική! Δεν είναι το ίδιο! Απλα σου απάντησα ειρωνικά.. Και εσυ νομισες τη? Οτι θα παραδεχτω πως έκανα λάθος? ούτε απάντηση δεν σου αξιζει με αυτες τις μπουρδες που λες! Και η επόμενη απαντηση σου ήταν χαρακτηριστική της νοημοσύνης σου! Ουτως η άλλως πρόσφατα εχεις αποδείξει την μεγάλη σου νοημοσύνη με τα 60×10 μοντέλα της wiki αν θυμάμαι καλα και τα 8 του 2023 της τσαόμι! Σίγουρα την απέδειξες και με τα 60 κινητα που δεν εχει βγάλει καμία βιβο για το 2023! Πηγες ζήτησες σε σχόλια μου αμφισβήτηση συτο φουλ για εταιρια με 60 μοντέλα καθ έτος! η νοημοσύνη δεν υπάρχει προφανεστατα! Ουτε να ψάξεις ούτε να σκεφτεις λογικά! Εγω το ξαναλέω πως ισως ηταν υπερβολή τα 10 χιλιάρικα και μετα το εριξα ειρωνικά στα 7347!… Συνέχεια »

Vendetta

“Με τα λόγια δεν γίνεσαι άσχετος!” Τώρα εδώ τι να πω? Πως γίνεσαι άσχετος? Ρε τι άλλο θα ακούσω να λες? Δεν υπάρχεις!!! Βρε μανιτάρι έχεις ακούσει ποτέ για τη δύναμη του λόγου (το γράφω και γελάω με το τι άλλο θα δω από σένα)? “Το παράδειγμα που αναφέρεις περι face id δεν εχει λογική!Δεν είναι το ίδιο!” Εξήγησέ μου γιατί όμως… Και εσυ νομισες τη?Οτι θα παραδεχτω πως έκανα λάθος? Μόλις το παραδέχτηκες μπρο!!! “Ουτως η άλλως πρόσφατα εχεις αποδείξει την μεγάλη σου νοημοσύνη με τα 60×10 μοντέλα της wiki αν θυμάμαι καλα και τα 8 του 2023 της τσαόμι!Σίγουρα την απέδειξες και με τα 60 κινητα που δεν εχει βγάλει καμία βιβο για το 2023!Πηγες ζήτησες σε σχόλια μου αμφισβήτηση συτο φουλ για εταιρια με 60 μοντέλα καθ έτος! η νοημοσύνη δεν υπάρχει προφανεστατα!Ουτε να ψάξεις ούτε να σκεφτεις λογικά!“ Τουλάχιστον κάποιος χρησιμοποιεί πηγές/ αναφορές Ισως και να μην ήταν όμως υπερβολη τα 10 χιλιάρικα! δε θα το μάθουμε ποτε! Ίσως, προφανώς, μπορεί…αλλά ο Ιωάννης δεν πετάει τυχαία αριθμούς. Είναι πραγματικότητα αυτοί που πετάει. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!! “Φανερώνουν την υπέρτατη νοημοσύνη σου η οποία δικαιολογεί την απλ που δεν δίνει ai γιατι δεν εδωσε και face… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Γιατι ρε παραποιείς τα λεγόμενα μου?
Γιατι αναφέρεις την sony?
Επίτηδες?
Για να πω ότι δε γουσταρω ai και να βγεις και να πεις φάσκω και αντιφάσκω?
ο Ιωάννης κράζει τις αλλες που έχουν ai και την sony που δεν έχει δεν την κράζει?
Εχεις ενα εγκέφαλο αχταρμα σκέτο!!!
ΤΟ οτι κραζω απλ που βαζει ai μονο στο καινούργιο δεν σημαίνει και οτι γουστάρω ai!
Gege?
Κραζω αυτο που κάνει! κραζω γιατι αφήνει χωρις αυτο το update τα περσινα!
Εχεις καταλάβει οτι γράφεις κατεβατά ολοκληρα και λες μπούρδες στο 99% αυτών?
ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

Vendetta

Παμε σε απαντηση αλα Ιωαννη_jb Θα μου απαγορευσεις να μιλαω για τη Sony? Ιωαννη_jb sorry αδερφε αλλα δεν γινεται να εχεις και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο (αυτο παει για τον ψυχιατρο). Αδερφε σε ρωτησα γιατι η Sony δε βαζει AI στα κινητα της αφου μπορει. Απαντηση δεν πηρα. Θα ξαναρωτησω λοιπον. Εφοσον κραζεις apple που αφηνει προηγουμενα μοντελα χωρις AI, η εταιρια σου εκτρωμα SONY γιατι δεν βαζει AI στα κινητα της που μπορει? Η Sony, η εταιρια αποτυχια, η οποια δεν ξερει να ακουει τους καταναλωτες, εχει μεινει πισω ακομα και στην AI, και παει ο μετοχος της και κραζει Apple γιατι δεν προνοησε να βαλει την απαραιτητη RAM σε προγενεστερο κινητο ωστε να υποστηριξει την AI. Και εβγαλε συμπερασμα ο ΑΣΧΕΤΟΣ πως δε θα εχει αυτο το κινητο ουσιαστικες αναβαθμισεις. Ο ΑΣΧΕΤΟΣ θα εχει ψαγμενο κινητο χωρις AI, ακομα και αν μπορει να την υποστηριξει, επειδη η εταιρια του Sony ειναι αποτυχημενη να το βγαλει την ωρα που πρεπει. Που πας ρε καραμητρο να σχολιασεις αλλες εταιριες για το AI χωρις να το εχεις ουτε εσυ? Τοσο πολυ σε εχει φαει το μισος? Τοσο πολυ η ζηλια εχει ενσωματωθει μεσα σου? Βλεπεις AI και λες… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone SE

iPhone SE 4: Θα είναι ένας συνδυασμός των τριών τελευταίων ναυαρχίδων της Apple

Παρά το γεγονός ότι η σειρά iPhone 16 κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, πολλοί στρέφουν ήδη την προσοχή τους στο επερχόμενο iPhone SE 4.

Software Apple iOS iPhone 16 Pro Max

Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 18.0.1 για τα iPhone που διορθώνει το πρόβλημα με την οθόνη αφής

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 18.0.1 και το iPadOS 18.0.1, τις πρώτες ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS 18 και iPadOS 18.

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max: Τόσο κοστίζει στην Apple η κατασκευή του

Η TD Cowen αποκάλυψε το κόστος κατασκευής ενός iPhone 16 Pro Max 256 GB, το οποίο περιλαμβάνει εξαρτήματα, συναρμολόγηση και συσκευασία.

Gear AirPods Apple Apple AirPods

AirPods 4 και USB-C AirPods Max σε teardown βίντεο από το iFixit

To iFixit μοιράστηκε σήμερα ένα teardown βίντεο των AirPods 4, των πιο πρόσφατων ασύρματων ακουστικών της Apple.