Google Pixel 9 και Pixel 9 Pro: Αυτά είναι όλα τα φημολογούμενα χρώματα

Google Pixel 9, Google Pixel 9 και Pixel 9 Pro: Αυτά είναι όλα τα φημολογούμενα χρώματα

Τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro είναι προ των πυλών, καθώς θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση της Google στις 13 Αυγούστου. Καθώς, λοιπόν, τα premium Pixel έρχονται νωρίτερα φέτος, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται φήμες και διαρροές.

Wallpapers για τις συσκευές που διέρρευσαν μας δίνουν μια ιδέα για το τι να περιμένουμε όταν πρόκειται για τα χρώματα Pixel 9.  Τα παρακάτω είναι τα αναμενόμενα χρώματα για τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro.

Pixel 9 σε Jade

Το Jade πιθανότατα θα είναι ανοιχτό πράσινο χρώμα, με βάση την ταπετσαρία. Θα είναι φρέσκο ​​και συναρπαστικό, με μια νεανική ατμόσφαιρα. Περιμένετε να είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο από την εικόνα της ταπετσαρίας, αλλά θα έχει παρόμοια απόχρωση για να ταιριάζει.

Pixel 9 σε Obsidian

Το Obsidian είναι ένα κλασικό μαύρο για τηλέφωνα Pixel και υπάρχει εδώ και καιρό. Είναι μια σκούρα απόχρωση και μοιάζει σχεδόν με μαύρο, ενώ σε διαφορετικό φωτισμό, μπορεί να φαίνεται περισσότερο προς το σκούρο γκρι. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για εσάς εάν προτιμάτε μια πιο επαγγελματική αίσθηση για το τηλέφωνό σας και δεν θέλετε κάτι πολύ εντυπωσιακό ή ζωντανό.

Pixel 9 σε Peony

Το Pixel 9 σε κάτι που φαίνεται σαν Peony διέρρευσε πρόσφατα και το χρώμα είναι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που περίμεναν πολλοί. Είναι πιο ζωντανό και εντυπωσιακό και φαίνεται υπέροχο στο τηλέφωνο. Φέρνει μια μοντέρνα αίσθηση στη συσκευή και σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή.

Pixel 9 σε Porcelain

To Porcelain είναι το τυπικό λευκό χρώμα για τα Pixel. Είναι κλασικό και σε τέτοιο χρώμα, το τηλέφωνο φαίνεται καθαρό, μινιμαλιστικό και εκλεπτυσμένο. Είναι ιδανικό αν ψάχνετε για μια πιο απλή εμφάνιση, αλλά δεν θέλετε το τηλέφωνό σας να έχει μια σκούρα απόχρωση όπως το Obsidian.

Χρώματα Pixel 9 Pro και 9 Pro XL

Όσο για το Pixel 9 Pro και το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το Pixel 9 Pro XL , έχουμε τα ακόλουθα φημολογούμενα χρώματα:

Pixel 9 Pro και 9 Pro XL σε Hazel

Κρίνοντας από την ταπετσαρία που διέρρευσε, τα Pixel 9 Pro και 9 Pro XL σε Hazel θα έχουν μια πρασινογκρι εμφάνιση. Αυτό το χρώμα είναι εξαιρετικά όμορφο και εξακολουθεί να είναι μοντέρνο, αν και υπάρχει εδώ και καιρό.

Pixel 9 Pro και 9 Pro XL σε Obsidian

Τα τηλέφωνα Pixel 9 Pro διατίθενται επίσης σε Obsidian. To κλασικό μαύρο που προτιμούν πολλοί.

Pixel 9 Pro και 9 Pro XL σε Porcelain

To Porcelain θα πρέπει να είναι η λευκή παραλλαγή για το Pixel 9 Pro. Πιθανότατα θα έχει ένα ζεστό λευκό φινίρισμα.

Pixel 9 Pro και 9 Pro XL σε Rose

Το φημολογούμενο Ροζ χρώμα για το Pixel 9 Pro είναι ενδιαφέρον. Κρίνοντας πάλι από τις ταπετσαρίες που διέρρευσαν, αυτή η επιλογή χρώματος θα πρέπει να είναι παρόμοια με την Peony του Pixel 9.

Τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στις 13 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης υλικού «Made by Google».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google Google Search

Η Google δοκιμάζει σήματα επαλήθευσης για το Search

Η Google πειραματίζεται με μια νέα δυνατότητα επαλήθευσης των αποτελεσμάτων στην αναζήτηση που θα διευκολύνει τους χρήστες.

Software Google

Το Gemini Live γίνεται διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 γλώσσες

Το Gemini Live, η δυνατότητα που σας επιτρέπει να έχετε φυσικές συνομιλίες με τον βοηθό AI, θα είναι προσβάσιμη σε πολύ περισσότερα άτομα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9a: Έντονες φήμες για λανσάρισμα το Μάρτιο

Η σειρά Pixel 9 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, δύο μήνες νωρίτερα από το σύνηθες χρονοδιάγραμμα παρουσίασης της Google τα προηγούμενα χρόνια.

Gear Google Wear OS

Τα ρολόγια Wear OS ίσως σύντομα να μπορούν να στέλνουν μηνύματα RCS χωρίς τη βοήθεια smartphone

Tα smartwatches Wear OS με LTE δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα RCS και η δυνατότητα λειτουργεί μόνο όταν είναι συνδεδεμένα σε τηλέφωνο.