iOS 18.4: Η μεγάλη αναβάθμιση του Siri της Apple έρχεται την επόμενη άνοιξη

iOS 18 SIri, iOS 18.4: Η μεγάλη αναβάθμιση του Siri της Apple έρχεται την επόμενη άνοιξη

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποκάλυψε τα σχέδιά της να αναβαθμίσει το Siri και το iOS φέρνοντας τη δική της τεχνητή νοημοσύνη ή αλλιώς Apple Intelligence.

Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης θα είναι διαθέσιμες σε χρήστες iPhone που χρησιμοποιούν iOS 18 στα τέλη του 2024, ενώ άλλες δεν θα είναι έτοιμες μέχρι το 2025. Και από ότι φαίνεται η σημαντική αναβάθμιση του Siri ανήκει στην τελευταία ομάδα.

Ο Mark Gurman του Bloomberg, γνωστός για τις αξιόπιστες πληροφορίες του, σημείωσε ότι ορισμένες νέες δυνατότητες του Siri θα μπορούσαν να γίνουν διαθέσιμες μέσω beta προγραμματιστών έως τον Ιανουάριο του επόμενου έτους και να γίνουν δημόσια διαθέσιμες την άνοιξη ως μέρος της επερχόμενης έκδοσης iOS 18 .4 που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη βελτιωμένη ικανότητα του Siri να ελέγχει με ακρίβεια τις ενέργειες εντός των εφαρμογών της Apple. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ζητήσετε να επεξεργαστεί μια φωτογραφία και να τη στείλει σε έναν φίλο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η ικανότητά του να αναγνωρίζει περιεχόμενο στην οθόνη, επιτρέποντας στο Siri να προβλέπει τις ενέργειές σας με βάση το πλαίσιο.

Εν τω μεταξύ, άλλες δυνατότητες του Siri, όπως η επανασχεδιασμένη διεπαφή και η ενσωμάτωση με το ChatGPT, αναμένεται να φτάσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Οι βελτιωμένες δυνατότητες του Siri πρόκειται να είναι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της κυκλοφορίας του Apple Intelligence. Το τελευταίο θα είναι προσβάσιμο στα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone 15 Pro και νεότερα, καθώς και σε iPad και MacBook εξοπλισμένα με το chipset M1 ή νεότερα. Το Apple Intelligence θα φτάσει επίσης στο Vision Pro, αν και όχι μέχρι το επόμενο έτος.

Όσο για άλλες συσκευές Apple όπως το HomePod, οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν. Σύμφωνα με τον Gurman, θα πρέπει να αντέξουν έως ότου η εταιρεία λανσάρει το HomePod που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15 Pro: Δείτε το και στα τρία διαθέσιμα χρώματα

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει τα smartphone 15 και 15 Pro στις 20 Οκτωβρίου, σε μια ειδική εκδήλωση στην Κίνα.

Smartphones Apple iPhone SE

iPhone SE 4: Θα είναι ένας συνδυασμός των τριών τελευταίων ναυαρχίδων της Apple

Παρά το γεγονός ότι η σειρά iPhone 16 κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, πολλοί στρέφουν ήδη την προσοχή τους στο επερχόμενο iPhone SE 4.

Software Apple iOS iPhone 16 Pro Max

Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 18.0.1 για τα iPhone που διορθώνει το πρόβλημα με την οθόνη αφής

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 18.0.1 και το iPadOS 18.0.1, τις πρώτες ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS 18 και iPadOS 18.

Internet featured Microsoft Windows 11

Windows 11 24H2: Κυκλοφόρησε με πολλές δυνατότητες ΑΙ, υποστήριξη Wi-Fi 7 και πολλά άλλα features

H Microsoft άρχισε να κυκλοφορεί τη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11 24H2, η οποία είναι γνωστή απλώς ως “Windows 11 2024 update”.