Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, αφήνοντας το Xperia 1 ως τη μοναδική σειρά smartphone υψηλής ποιότητας από τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Μια νέα λίστα περιπτώσεων για αυτό που φαίνεται να είναι το Xperia 5 VI, ωστόσο, υποδηλώνει το αντίθετο.

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένας γερμανικός διαδικτυακός πωλητής λιανικής παρουσίασε μια θήκη Spigen Rugged Armor για το Xperia 5 VI. Οι συνοδευτικές εικόνες δείχνουν τη θήκη στη συσκευή με κάποιες ανεπαίσθητες διαφορές σε σύγκριση με την ίδια θήκη στο περσινό Xperia 5 V.

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Sony Xperia 5 vi

Μια αξιοσημείωτη διαφορά είναι ότι το φλας LED του Xperia 5 VI που βρίσκεται ανάμεσα στις κάμερες είναι μεγαλύτερο από ό,τι στο απερχόμενο Xperia 5 V. Τα render δείχνουν επίσης μια υποδοχή ακουστικών στο επάνω μέρος, έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και έναν διακόπτη έντασης στα δεξιά χωρίς κουμπί κλείστρου. Τα μεγέθη της οθόνης και οι διαστάσειφαίνεται να ταιριάζουν.

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Το περσινό Xperia 5V κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, γεγονός που αφήνει αρκετό χρόνο στη Sony για να ξεκινήσει να πειράζει το επερχόμενο Xperia 5 VI.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του που διέρρευσαν

Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη διέρρευσαν τα πρώτα render της συσκευής.