iPhone 16: Διέρρευσε η ημερομηνία παρουσίασης και θα είναι λίγο νωρίτερα από την περυσινή

Apple iPhone 16, iPhone 16: Διέρρευσε η ημερομηνία παρουσίασης και θα είναι λίγο νωρίτερα από την περυσινή

O Σεπτέμβριος πλησιάζει και η Apple μοιάζει έτοιμη για την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16, έχοντας ήδη αποφασίσει την ακριβή ημερομηνία αποκάλυψης. Από ότι φαίνεται, ένα κινεζικό κατάστημα γνωρίζει ποια είναι αυτή.

Σύμφωνα με το CNMO Technology News, η σειρά iPhone 16 θα ανακοινωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό φαίνεται λογικό καθώς η Apple επιθυμεί να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις ανακοινώσεων iPhone τις Τρίτες. Πέρυσι, για παράδειγμα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη.

Μια εξαίρεση σε αυτό ήταν η εκδήλωση παρουσίασης του iPhone 14, η οποία πραγματοποιήθηκε Τετάρτη, αλλά η Apple είχε λόγο για να σπάσει την παράδοση το 2022.

Το CNMO δεν έχει αποδεδειγμένο ιστορικό όσον αφορά τέτοιες προβλέψεις και δεν ξέρουμε από πού πήρε τις πληροφορίες του.

Το iPhone 16 φημολογείται ότι θα είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εκδόσεις της Apple εδώ και χρόνια. Αυτό οφείλεται στην έμφαση που δίνει η σειρά στα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, κάτι που είναι το talk of the town της χρονιάς. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι όλες οι λειτουργίες διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία.

Από πλευράς hardware, μπορούμε να περιμένουμε μεγαλύτερα μοντέλα Pro 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών, ελαφρώς επανασχεδιασμένα τυπικά μοντέλα, νέο capture button για τη φωτογραφία και ταχύτερα τσιπ 3 nm για ολόκληρη τη σειρά.

Το Action Button που ήταν αποκλειστικό για τα μοντέλα Pro πέρυσι θα είναι διαθέσιμο σε όλη τη σειρά. Το iPhone 16 Pro θα αποκτήσει τον φακό Tetraprism 5x του iPhone 15 Pro Max με οπτικό ζουμ. Τα μοντέλα Pro είναι επίσης πιθανό να επιδεικνύουν μια νέα ultrawide κάμερα 48MP.

Εκτός από το iPhone 16 Plus, όλα τα μοντέλα λέγεται ότι θα δουν αύξηση στη χωρητικότητα της μπαταρίας και η σειρά φημολογείται ότι υποστηρίζει μεγαλύτερες ταχύτητες ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης.

Και ενώ το iPhone 15 Pro και το Pro Max πληρούν τις προδιαγραφές για τις λειτουργίες Apple Intelligence, μόνο το iPhone 16 φέρεται να έχει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης on device, κάτι που θα μπορούσε να τα βοηθήσει να ξεχωρίσουν και να ξεπεράσουν τα μέχρι στιγμής κορυφαία τηλέφωνα του 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16: Οι αλλαγές που κάνουν ευκολότερη την επισκευή

Η Apple ενημέρωσε για ορισμένες φιλικές προς την επισκευή αλλαγές στο σχεδιασμό και στην πολιτική που σχετίζονται με τη σειρά iPhone 16.

Gear Apple iPhone

iPhone 17: Θα χρησιμοποιεί τεχνολογία chip 3nm – Κάποια μοντέλα iPhone 18 θα πάνε στα 2nm

Η σειρά iPhone 17 θα διαθέτει επεξεργαστές που θα κατασκευαστούν με χρήση της βελτιωμένης τεχνολογίας τσιπ N3P 3 νανομέτρων της TSMC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A56: Ετοιμάζεται και θα φέρνει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση

Η Samsung εργάζεται για το Galaxy A56 και αυτό αποδεικνύεται πλέον επίσημα μέσω μιας καταχώρισης σε μια βάση δεδομένων IMEI.