Το iPad Pro είναι το iPad με τις καλύτερες πωλήσεις

Apple iPad Pro, Το iPad Pro είναι το iPad με τις καλύτερες πωλήσεις

Το iPad Pro είναι το iPad με τις περισσότερες πωλήσεις, σύμφωνα με νέα έκθεση του CIRP για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους (Απρίλιος έως Ιούνιος).

Πιο συγκεκριμένα, οι πωλήσεις του iPad Pro αντιπροσώπευαν το 43% των συνολικών πωλήσεων του iPad, με το απλό μοντέλο να βρίσκεται στο 35%. Ακολούθησαν το iPad Air με 12% και το iPad mini με 10%.

Apple iPad Pro, Το iPad Pro είναι το iPad με τις καλύτερες πωλήσεις

Σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2023, το ποσοστό του iPad Pro έχει αυξηθεί κατά 5%, του απλού iPad παρέμεινε στάσιμο, ενώ του iPad Air και του iPad mini μειώθηκε.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι τα νέα μοντέλα iPad Pro κυκλοφόρησαν τον Μάιο, ακριβώς στα μέσα του 2ου τριμήνου, και αυτό προφανώς είχε αντίκτυπο σε αυτούς τους αριθμούς. Και πάλι, νέα μοντέλα iPad Air κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο, αλλά το κοινό δεν ενδιαφέρθηκε.

Η CIRP αναμένει τη σταθεροποίηση του μεριδίου αγοράς για τα iPad μέσα σε ένα ή δύο ακόμη τρίμηνα, οπότε θα μάθουμε πιο οριστικά εάν η αύξηση των πωλήσεων iPad Pro ήταν απλώς ένα περιστατικό περιορισμένου χρόνου με βάση το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας της νεότερης γενιάς.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPhone iPhone 14 Pro

Τα τσιπ A16 της Apple κατασκευάζονται πλέον στο εργοστάσιο TSMC της Αριζόνα

Τα τσιπ Α16 κατασκευάζονται τώρα στις ΗΠΑ στο εργοστάσιο της TSMC στην Αριζόνα, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Tim Culpan.

Smartphones Apple Galaxy iPhone 16 Pro Max

Φήμες ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει λεπτότερα πλαίσια από το iPhone 16 Pro Max

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το νέο iPhone 16 Pro Max με οθόνη 6,9 ιντσών και λεπτότερα πλαίσια, ωστόσο η Samsung ετοιμάζει την απάντησή της.

Smartphones featured iOS iPhone

iPhone 16: Είναι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού προάγγελος ενός iPhone χωρίς θύρες;

Με το iOS 18, το iPhone 16 απέκτησε τη δυνατότητα ασύρματης ανάκτησης λογισμικού και αυτό ανοίγει το δρόμο για ένα μελλοντικό iPhone χωρίς καθόλου θύρες.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro θα προσφέρουν τη λειτουργία Circle to Search

Το Circle to Search κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στη σειρά Galaxy S24 της Samsung και στη συνέχεια κυκλοφόρησε από την Google για τα δικά της Pixel.