Apple Music Classical 2.0: Κυκλοφόρησε με ενημερωτικά βιβλιαράκια για χιλιάδες άλμπουμ

Apple Music Classical, Apple Music Classical 2.0: Κυκλοφόρησε με ενημερωτικά βιβλιαράκια για χιλιάδες άλμπουμ

Η Apple Music Classical, η υπηρεσία ροής κλασικής μουσικής που παρουσιάστηκε στις αρχές του 2023, ενημερώθηκε με την έκδοση 2.0 που φέρνει μερικές αξιόλογες νέες λειτουργίες στην εφαρμογή iPhone και iPad.

Αυτή η τελευταία έκδοση της εφαρμογής προσθέτει ενημερωτικά βιβλιαράκια για χιλιάδες άλμπουμ. Τα φυλλάδια των άλμπουμ προσφέρουν σημειώσεις σε πολλές γλώσσες, βιογραφίες συνθετών, πληροφορίες για την ορχήστρα, τους μαέστρους και τους σολίστες, καθώς και, όπου χρειάζεται, τραγουδιστά κείμενα και λιμπρέτι όπερας, εμπλουτίζοντας την κατανόηση της μουσικής από τους ακροατές.

Όταν ένα τέτοιο βιβλιαράκι είναι διαθέσιμο για ένα άλμπουμ που έχετε επιλέξει, θα δείτε ένα ανοιχτό εικονίδιο βιβλίου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Πατώντας αυτό θα γίνει λήψη του φυλλαδίου, το οποίο μπορείτε να προβάλετε και να κάνετε scrolling για να αποκαλύψετε περισσότερο περιεχόμενο. Εκτός από τα φυλλάδια άλμπουμ, η έκδοση 2.0 προσθέτει επίσης μια νέα ενότητα που προστέθηκαν πρόσφατα στη Βιβλιοθήκη.

Η εφαρμογή Apple Music‌ Classical προσφέρει στους συνδρομητές της Apple Music‌ πρόσβαση σε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια κομμάτια κλασικής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων νέων κυκλοφοριών υψηλής ποιότητας, εκτός από εκατοντάδες επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής, χιλιάδες αποκλειστικά άλμπουμ και άλλες δυνατότητες όπως βιογραφικά συνθέτη και εντρυφήσεις σε βασικά έργα.

Η εφαρμογή προσφέρει μια απλούστερη διεπαφή για αλληλεπίδραση ειδικά με την κλασική μουσική. Σε αντίθεση με την εφαρμογή ‌Apple Music‌, η εξειδικευμένη ‌Apple Music‌ Classical σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση κατά συνθέτη, έργο, μαέστρο, αριθμό καταλόγου και άλλα. Μπορείτε να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες από σημειώσεις και περιγραφές σύνταξης.

Η Apple παρήγγειλε υψηλής ανάλυσης ψηφιακά πορτρέτα διάσημων συνθετών όπως ο Ludwig van Beethoven, ο Frédéric Chopin και ο Johann Sebastian Bach για την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας χρωματικές παλέτες και καλλιτεχνικές αναφορές από τη σχετική κλασική περίοδο, με περισσότερα μοναδικά έργα τέχνης να προστίθενται με την πάροδο του χρόνου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max: Πώς τα πήγε το νέο Ceramic Shield σε απαιτητικό drop τεστ;

Τα τελευταία μοντέλα iPhone 16 της Apple διαθέτουν hardware δεύτερης γενιάς Ceramic Shield, το οποίο η Apple λέει ότι είναι ακόμη πιο σκληρό.

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro Max

«28 Years Later»: Η πολυαναμενόμενη horror ταινία γυρίστηκε με iPhone

Με προϋπολογισμό 75 εκατ. δολαρίων, η horror ταινία «28 years later» του Ντάνι Μπόιλ θα γίνει το πρώτο blockbuster που γυρίστηκε με iPhone.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Συγκριτικό drop test με το iPhone 15 Pro αποκαλύπτει πόσο πιο ανθεκτικό είναι το νέο Ceramic Shield

To πρώτο drop test του iPhone 16 Pro δείχνει αν η νέα βελτιωμένη προστασία Ceramic Shield είναι όντως 50% πιο ανθεκτική από την πρώτη γενιά.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro και Pro Max: Σοβαρό πρόβλημα στις οθόνες – Αναφορές για περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται καθόλου

Aρκετοί χρήστες iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max παραπονιούνται ότι οι οθόνες αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά την απόκριση.