Xiaomi 14T: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα promo βίντεο πριν την επίσημη παρουσίαση

Xiaomi 14T, Xiaomi 14T: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα promo βίντεο πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Xiaomi θα αποκαλύψει τη σειρά 14T αργότερα σήμερα, ωστόσο η Xiaomi Romania δημοσίευσε νωρίτερα προωθητικά βίντεο των συσκευών.

Όπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο, οι κάμερες στα Xiaomi 14T και 14T Pro έχουν σχεδιαστεί από κοινού με τη Leica και διαθέτουν φακούς Summilux. Το βίντεο δείχνει το 14T Pro να τραβάει μια φωτογραφία στα 60 χιλιοστά.

Προχωρώντας στο δεύτερο κλιπ, αυτό εστιάζει στο βίντεο, και συγκεκριμένα στο “Movie mode”. Αυτό δεν είναι νέο, καθώς το έχουν και τα τηλέφωνα Xiaomi 14. Από προεπιλογή έχει αναλογία διαστάσεων 2,29:1 και προσθέτει ένα κινηματογραφικό bokeh με την επιλογή αυτόματης εναλλαγής εστίασης.

Το τελευταίο βίντεο δεν αφορά συγκεκριμένα τα τηλέφωνα Xiaomi 14T, αλλά είναι για όλα τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν. Η παρουσίαση περιλαμβάνει τα τηλέφωνα, νέα buds – Xiaomi Buds 5-, ένα νέο ρολόι και πολλά άλλα.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Galaxy Tab S10 Ultra και Tab S10+: Επίσημα τα πρώτα tablet AI της Samsung

Η σειρά Galaxy Tab S10 της Samsung είναι επίσημη και αποτελεί την πρώτη με Galaxy AI, αποτελούμενη από τα Galaxy Tab S10 Ultra και S10 +.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Επίσημο με Exynos 2400e και οθόνη 6,7″

Το Samsung Galaxy S24 FE είναι επίσημο επιτέλους με μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών, μεγαλύτερη μπαταρία και εστίαση στη βελτιωμένη απόδοση.

Smartphones Xiaomi 14T Pro

Xiaomi 14T Pro: Επίσημα με 50MP Leica Summilux και πλήρεις λειτουργίες AI

Το Xiaomi 14T Pro επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για τη νυχτερινή φωτογραφία και βιντεοσκόπηση, με την κορυφαία εμπειρία απεικόνισης που προσφέρει ο φακός Leica Summilux.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S10: Προωθητικό βίντεο που διέρρευσε επικεντρώνεται σε τεχνητή νοημοσύνη, αντοχή και απόδοση

Μετά την αποκάλυψη της τιμής για τα Galaxy Tab S10 και Galaxy S24 FE, τώρα εμφανίστηκε ένα προωθητικό βίντεο για τα νέα tablet της Samsung.