Samsung Galaxy S25 Plus: Πραγματικό θηρίο στο Geekbench – Ξεπέρασε το S25 Ultra

Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Plus: Πραγματικό θηρίο στο Geekbench – Ξεπέρασε το S25 Ultra

Μετά το Samsung Galaxy S25 Ultra, ήρθε η ώρα του επεξεργαστή του Galaxy S25 Plus να λάμψει στις βάσεις δεδομένων benchmark.

Η αμερικανική έκδοση του τηλεφώνου εμφανίστηκε στο Geekbench με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm και η βαθμολογία που συγκέντρωσε πραγματικά εντυπωσίασε.

Ξεπερνώντας τη single-core βαθμολογία Galaxy S25 Ultra που διέρρευσε πρόσφατα με chipset Snapdragon 8 Gen 4 χρονισμένο στα 4,47 GHz στην ευρωπαϊκή του έκδοση, το Galaxy S25 + εμφανίζεται στη λίστα με δύο πυρήνες απόδοσης χρονισμένους στα 4,19 GHz.

Η Qualcomm και η Samsung πιθανότατα εξακολουθούν να τροποποιούν τις αποκλειστικές δυνατότητες που θα προσφέρει το προσαρμοσμένο Snapdragon 8 Gen 4. Συνήθως, η Qualcomm χρονίζει την έκδοση προσαρμοσμένου επεξεργαστή Snapdragon για τη Samsung υψηλότερα, επομένως η έκδοση Galaxy S25 Ultra με 4,47 GHz για τους δύο πυρήνες απόδοσης και 3,53 GHz για τους έξι πυρήνες απόδοσης μεσαίας κατηγορίας μπορεί να είναι τελικά αυτό που θα δούμε στο τέλος.

Παράλληλα, το Galaxy S25 Plus θα έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη με λιγότερα pixel για να πιέζει και να ανανεώνει η μονάδα επεξεργασίας γραφικών, γι’ αυτό μπορεί να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στα benchmark σε σύγκριση με το Galaxy S25 Ultra.

Όπως και να χει, η σειρά Galaxy S25 φαίνεται πως θα είναι θηρίο όσον αφορά στις επιδόσεις, νικώντας ακόμα και το iPhone 16 Pro σε αυτά τα τεστ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S10: Προωθητικό βίντεο που διέρρευσε επικεντρώνεται σε τεχνητή νοημοσύνη, αντοχή και απόδοση

Μετά την αποκάλυψη της τιμής για τα Galaxy Tab S10 και Galaxy S24 FE, τώρα εμφανίστηκε ένα προωθητικό βίντεο για τα νέα tablet της Samsung.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Παίρνει την πρώτη του ενημέρωση λογισμικού

Το Samsung Galaxy Ring, που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο και κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση λογισμικού.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Galaxy Tab S10: Η Samsung διέρρευσε κατά λάθος την τιμή – Πόσο θα κοστίζουν οι διάφορες εκδόσεις

Η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη σειρά Galaxy Tab S10, με τα Tab S10+ και S10 Ultra, εγκαταλείποντας το κανονικό μοντέλο Tab S10.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G: Νέα εμφάνιση στο διαδίκτυο δείχνει ότι η κυκλοφορία πλησιάζει

Η Samsung ετοιμάζεται να επεκτείνει τη δημοφιλή της σειρά A, που προσφέρει από τα καλύτερα οικονομικά smartphone, με το νέο Galaxy A16 5G.