Τέλος εποχής; Η HMD καταργεί τα smartphone της Nokia σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές

Nokia HMD, Τέλος εποχής; Η HMD καταργεί τα smartphone της Nokia σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές

Νωρίτερα φέτος, η HMD άλλαξε στρατηγική στον τομέα των smartphone και εγκατέλειψε το brand της Nokia για τα δικά της smartphone με την επωνυμία HMD.

Η HMD συνέχισε να προσφέρει smartphones, feature phones και tablets της Nokia τους τελευταίους μήνες, αλλά φαίνεται ότι οι προμήθειες για αυτές τις συσκευές έχουν τελειώσει, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Δεν θα βρείτε συσκευές με την επωνυμία Nokia στους περισσότερους επίσημους ιστότοπους της HMD στην Ευρώπη, αλλά οι συσκευές Nokia εξακολουθούν να υπάρχουν στους ιστοτόπους της HMD στην Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και τη Λατινική Αμερική. Λογικά, η διαθεσιμότητα σε αυτές τις περιοχές θα σταματήσει επίσης κάποια στιγμή, πιθανώς σύντομα.

Η σελίδα υποστήριξης της HMD εξακολουθεί να διαθέτει τηλέφωνα Nokia που θα συνεχίσουν να λαμβάνουν υποστήριξη λογισμικού, αλλά μένει να δούμε για πόσο καιρό.

Παράλληλα, η Nokia Corporation εξακολουθεί να είναι σημαντικός παίκτης στην επιχείρηση υποδομής δικτύου και ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον κόσμο της τεχνολογίας με προηγούμενες αγωγές εναντίον πολλών κατασκευαστών smartphone, από την Apple έως τη Samsung και μέλη του ομίλου BBK.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εγκατέλειψε τις στρογγυλεμένες γωνίες του προκατόχου του για να ορθογώνιες, όπως και τα τηλέφωνα που ακολούθησαν.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 9a: Leak αποκαλύπτει αξιοσημείωτη αλλαγή στο σχεδιασμό

Η Google αρέσκεται στο να ενημερώνει τη σχεδίαση των προϊόντων της και αυτό θα κάνει και με το Pixel 9a, renders του οποίου διέρρευσαν.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G & A16 4G: Απολαύστε τα σε όλα τα χρώματα

Το Samsung Galaxy A16 5G δεν έχει γίνει επίσημο αλλά οι διαρροές μας έχουν δώσει μια πολύ καλή ιδέα του τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Gear Apple featured iPad

Tι να περιμένουμε από μια εκδήλωση παρουσίασης της Apple τον Οκτώβριο

Η Apple πιθανότατα θα πραγματοποιήσει άλλη μια εκδήλωση τον Οκτώβριο για να ανακοινώσει τους νέους Mac και τα iPad.