Samsung Galaxy A16 5G & A16 4G: Απολαύστε τα σε όλα τα χρώματα

Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A16 5G & A16 4G: Απολαύστε τα σε όλα τα χρώματα

Το Samsung Galaxy A16 5G δεν έχει γίνει επίσημο αλλά οι διαρροές μας έχουν δώσει μια πολύ καλή ιδέα του τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Αυτή τη φορά βλέπουμε εικόνες του επερχόμενου smartphone σε όλα τα χρώματα που θα γίνει διαθέσιμο.

Το τηλέφωνο φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη LCD 6,7 ιντσών 1080×2340 με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 800 nit, μνήμη RAM 4/6/8 GB, αποθηκευτικό χώρο 128/256 GB, μπαταρία 5.000 mAh και βαθμολογία IP54 για αντοχή στη σκόνη και το πιτσίλισμα.

Ένα από τα κύρια ατού του θα είναι η υποστήριξη λογισμικού, με τη Samsung να υπόσχεται έξι μεγάλες ενημερώσεις Android και έξι χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας για αυτήν. Αυτό δεν είναι κάτι σύνηθες για συσκευή της τιμής του, επομένως μπορεί να μετρήσει πολύ θετικά.

Το Galaxy A16 5G θα χρησιμοποιεί το Dimensity 6300 SoC στην Ινδία και την Ταϊλάνδη και το Exynos 1330 της Samsung παντού αλλού.

Μαζί του θα έρθει το Galaxy A16 4G, αν και οι προδιαγραφές του είναι λιγότερο σαφείς. Ωστόσο, τα επίσημα renders το απεικονίζουν και στα τρία χρώματα και υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των αποχρώσεων του και του μοντέλου 5G.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

H Samsung μπορεί να αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες για το Galaxy AI από το 2025

Η σειρά Galaxy Tab S10 και το S24 FE έκαναν ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα και τα νέα χαρακτηριστικά Galaxy AI ήταν από τα βασικά ατού τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εγκατέλειψε τις στρογγυλεμένες γωνίες του προκατόχου του για να ορθογώνιες, όπως και τα τηλέφωνα που ακολούθησαν.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 9a: Leak αποκαλύπτει αξιοσημείωτη αλλαγή στο σχεδιασμό

Η Google αρέσκεται στο να ενημερώνει τη σχεδίαση των προϊόντων της και αυτό θα κάνει και με το Pixel 9a, renders του οποίου διέρρευσαν.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τον θάλαμο ψύξης ατμού – Είναι όντως μεγαλύτερος;

Η Samsung παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το Galaxy S24 FE, που έρχεται με νέο chipset με θάλαμο ψύξης ατμού που είναι “1,1x μεγαλύτερος”.