AirPods 4 και USB-C AirPods Max σε teardown βίντεο από το iFixit

Apple Airpods 4, AirPods 4 και USB-C AirPods Max σε teardown βίντεο από το iFixit

O γνωστός ιστότοπος επισκευής ηλεκτρονικών ειδών iFixit μοιράστηκε σήμερα ένα teardown βίντεο των AirPods 4, των πιο πρόσφατων ασύρματων ακουστικών της Apple.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα entry-level AirPods 4 χωρίς ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC).

Όπως ήταν αναμενόμενο, το iFixit είπε ότι τα AirPods παραμένουν ένας «εφιάλτης στο να αποσυναρμολογηθούν», με τα ακουστικά να κερδίζουν τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία 0/10 στην κλίμακα επισκευασιμότητας του iFixit.

Το teardown δεν αποκαλύπτει σημαντικές εσωτερικές διαφορές μεταξύ των AirPods 3 και AirPods 4.

Η θήκη φόρτισης για τα AirPods 4 χωρίς ANC είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 345 mAh. Αυτή η μπαταρία είναι ίδιου μεγέθους με τη θήκη φόρτισης AirPods 3.

Το iFixit άνοιξε επίσης το αναθεωρημένο AirPods Max, το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με τα AirPods 4 τον περασμένο μήνα. Εκτός από μια θύρα USB-C αντί για μια θύρα Lightning, τα ακουστικά δεν έχουν σημαντικές εσωτερικές διαφορές σε σύγκριση με το αρχικό AirPods Max.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max: Τόσο κοστίζει στην Apple η κατασκευή του

Η TD Cowen αποκάλυψε το κόστος κατασκευής ενός iPhone 16 Pro Max 256 GB, το οποίο περιλαμβάνει εξαρτήματα, συναρμολόγηση και συσκευασία.

Games featured

Το παιχνίδι – φαινόμενο Palworld έρχεται στα κινητά

Το Palworld έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια action-adventure, survival και monster-taming που δημιουργήθηκε ποτέ.

Smartphones Exynos featured Galaxy

Samsung Galaxy A56: Περνά από το Geekbench και αποκαλύπτει την ταχύτερη CPU του Exynos 1580 και τη νέα GPU RDNA

Πριν λίγο καιρό είδαμε τα πρώτα αποτελέσματα απόδοσης για το Exynos 1580, το επόμενο chipset μεσαίας κατηγορίας της Samsung.

Internet COSMOTE

Συνεχής Άνοδος στην Ψηφιακή Ωριμότητα των ΜμΕ στην Ελλάδα – Έρευνα COSMOTE & ELTRUN 2024

Συνεχής αύξηση καταγράφεται στην ψηφιακή ωριμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) στην Ελλάδα το 2024, σύμφωνα με την έρευνα «Η Ψηφιακή Ετοιμότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα».