Xiaomi 15 Pro: Δείτε το και στα τρία διαθέσιμα χρώματα

Xiaomi 15 Pro, Xiaomi 15 Pro: Δείτε το και στα τρία διαθέσιμα χρώματα

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει τα smartphone 15 και 15 Pro στις 20 Οκτωβρίου, σε μια ειδική εκδήλωση στην Κίνα.

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Xiaomi 15 Pro χάρη σε ορισμένα renders που διέρρευσαν και δείχνουν τη συσκευή σε τρία χρώματα – μαύρο, λευκό και ασημί. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μια ειδική έκδοση τιτανίου.

Το τηλέφωνο έχει σχεδίαση στο πίσω μέρος που θυμίζει αρκετά τον προκάτοχό του, το Xiaomi 14 Pro, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι. Η κύρια διαφορά είναι ότι η συστοιχία φλας LED μετακινείται τώρα εκτός του camera island.

Το Xiaomi 15 Pro φημολογείται ότι θα έρθει με καμπυλωτό πάνελ AMOLED 6,78 ιντσών κατασκευασμένο από TCL, ανάλυση «2K» και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4, σε συνδυασμό με έως και 16 GB μνήμης RAM και έως 1 TB αποθήκευσης.

Το σύστημα τριπλής πίσω κάμερας με την επωνυμία Leica αποτελείται από μια κύρια μονάδα 50 MP με αισθητήρα 1/1,3″ και διάφραγμα f/1,4, μια κάμερα ultrawide 50 MP και μια κάμερα telemacro 50 MP 5x με ελάχιστη απόσταση εστίασης 30 cm. Για selfies θα έχει ένα snapper 32 MP.

Η συσκευή θα συνοδεύεται από πέντε σημαντικές ενημερώσεις Android, δορυφορική συνδεσιμότητα για την έκδοση τιτανίου και μπαταρία 6.000 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη 90W, ασύρματη 80W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Microsoft Windows 11

Windows 11 24H2: Κυκλοφόρησε με πολλές δυνατότητες ΑΙ, υποστήριξη Wi-Fi 7 και πολλά άλλα features

H Microsoft άρχισε να κυκλοφορεί τη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11 24H2, η οποία είναι γνωστή απλώς ως “Windows 11 2024 update”.

Smartphones Android featured Samsung

Φήμες ότι το Samsung Galaxy One UI 7 που βασίζεται στο Android 15 θα καθυστερήσει την επομένη χρονιά

Η Google κυκλοφόρησε το Android 15 στο Android Open Source Project και θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις στα Pixel στις 15 Οκτωβρίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9a: Έντονες φήμες για λανσάρισμα το Μάρτιο

Η σειρά Pixel 9 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, δύο μήνες νωρίτερα από το σύνηθες χρονοδιάγραμμα παρουσίασης της Google τα προηγούμενα χρόνια.

Games featured

Το παιχνίδι – φαινόμενο Palworld έρχεται στα κινητά

Το Palworld έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια action-adventure, survival και monster-taming που δημιουργήθηκε ποτέ.