Samsung Galaxy Note 10.1 [φήμες]

Είναι γνωστό ότι Galaxy S IIΙ και κάποιο special event της Samsung στη Βαρκελώνη δεν θα υπάρξει. Κανείς όμως δεν μπορεί να πιστέψει ότι φέτος η εταιρεία δεν θα αφήσει το στίγμα της με κάποια συσκευή. Σήμερα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ίσως παρουσιάσει ένα Galaxy Note με οθόνη 10.1 ίντσες. Μην με ρωτήσετε τίποτα άλλο, δεν γνωρίζω να σας απαντήσω. Μια πρόσκληση και ένα διαφημιστικό δημιούργησαν τον καπνό. Υπάρχει και φωτιά;

, Samsung Galaxy Note 10.1 [φήμες]


Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vaggelis1991

Γιατί 11.6 αφού λέει 10.1 ; :S

Antonis

Για να δουμε τι θα δουμε.

Solon

Τώρα μας άνοιξες την όρεξη!!!

michalis_mclaren

Τις 5.3 ίντσες τις χρησιμοποιείς άνετα όπου και αν πας.10 και πανω δεν βρίσκω λόγω ύπαρξης. Θα μπορούσε απλά να βγάλει galaxy tab HD που είχε τα δικαστικά θέματα. Κινητο σε 10+ ίντσες κανενας λογος. Ας βαλουν πενα στο tab.

TechviewGr (Iphonias)

Ταμπλέτα θα είναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.