Τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η παραγωγή του iPhone 8;

Ενώ συνεχίζουν να κυκλοφορούν διαρροές φωτογραφιών του επερχόμενου iPhone, το αν θα καταφέρει τελικά να ανταποκριθεί στο χρονοδιάγραμμα παραμένει μυστήριο. Σχεδόν κάθε μέρα, υπάρχει ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι με βάση τις πηγές του, το iPhone θα καθυστερήσει…ή δεν θα καθυστερήσει.

Κοντεύουμε πλέον να χάσουμε τον λογαριασμό των δημοσιευμάτων που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ότι το iPhone 8 θα καθυστερήσει και δεν θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο από τη μια, κι από την άλλη ότι όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα και το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο.

Η νέα διαρροή αυτή τη φορά έρχεται από το Twitter και συγκεκριμένα από τον χρήστη OnLeaks, ο οποίος έχει μια “καλή φήμη” όσον αφορά στις διαρροές.

Σε tweet του ο OnLeaks αναφέρει ότι η Foxconn, συνεργάτης της Apple για την κατασκευή του iPhone, μόλις ξεκίνησε τις προσλήψεις για την κατασκευή του iPhone 8. Σε επόμενο tweet αναφέρει ότι η τελική μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει τον Αύγουστο για να είναι όλα έτοιμα για το λανσάρισμα του Σεπτεμβρίου.

Οπότε, στην ουσία ο OnLeaks επιβεβαιώνει ότι το iPhone 8 θα λανσαριστεί κανονικά τον Σεπτέμβριο. Βέβαια, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ένας μήνας (από τον Αύγουστο μέχρι τον Σεπτέμβριο) είναι αρκετός για να προλάβει η Apple να έχει έτοιμο το πολυπόθητο iPhone στην ώρα της χωρίς προβλήματα ή αν θα προλάβει να έχει αρκετά μοντέλα έτοιμα. Πολύ πιθανό βέβαια προκειμένου να προλάβει το χρονοδιάγραμμα να το λανσάρει με ελλείψεις στις προμήθειες.

Φαίνεται ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί έτσι, μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Όλο αυτό το μυστήριο αναπόφευκτα δημιουργεί και υψηλές προσδοκίες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.