11888 giaola: Βρες τα πάντα πιο εύκολα από ποτέ

11888 giaola

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το σπίτι μας με το κλιματιστικό και τις ανέσεις μας ακούγεται σαν το ιδανικό μέρος μέχρι την ημέρα που θα φύγουμε για την καλοκαιρινή μας άδεια. Τι γίνεται όμως όταν κάτι πάει στραβά και το ηλεκτρικό ρεύμα μας εγκαταλείπει όταν δεν πρέπει;

Η τεχνολογία για άλλη μια φορά δείχνει τη χρησιμότητά της και μέσω του 11888 giaola app τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα από όσο μπορούσα να φανταστώ.

Έχοντας μια ημέρα ρεπό από τη δουλειά είναι σαν mini διακοπές όπου οι ώρες περνούν αργά απολαμβάνοντας την άνεση του σπιτιού σου, με τον κλιματισμό να διατηρεί το περιβάλλον δροσερό και την περιήγηση στο internet να αποτελεί το μέσο διασκέδασης, μακριά από τις έγνοιες της δουλειάς. Είναι η στιγμή που νιώθεις πως τίποτα δε μπορεί να σε διαταράξει, μέχρι που γίνεται η διακοπή ρεύματος και τα πάντα σταματάνε να λειτουργούν, ενώ έχει νυχτώσει.

Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι “άντε να βρεις ηλεκτρολόγο τέτοια ώρα και τέτοια εποχή”, με την πρώτη κίνηση να είναι η ενεργοποίηση των δεδομένων για internet στο Android smartphone μου μιας και WiFi δεν υπήρχε λόγω της διακοπής ρεύματος. Στη συνέχεια έψαξα για την εφαρμογή “11888 giaola” την οποία είχα εγκαταστήσει στη συσκευή μου στην περίπτωση που χρειαστώ να βρω το τηλέφωνο οποιουδήποτε χρειαστώ.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε από το μυαλό μου το ότι η αναβαθμισμένη εφαρμογή “11888 giaola” υπόσχεται, εκτός της αναζήτησης πληροφοριών καταλόγου, και το κλείσιμο ραντεβού με επαγγελματίες, με το συγκεκριμένο να είναι αυτό που χρειαζόμουν. Πατώντας στην εφαρμογή μου εμφανίστηκε η εισαγωγική οθόνη, η οποία ήταν πολύ καλαίσθητη και σκεφτόμουν το αν θα βρω άμεσα και εύκολα αυτό που αναζητούσα.

11888 giaola

Προχωρώντας στο επόμενο βήμα, η εφαρμογή ζήτησε τον προσωπικό μου αριθμό για να μπορέσω να συνεχίσω στο επόμενο βήμα, δίνοντάς μου ταυτόχρονα την εναλλακτική επιλογή να δημιουργήσω λογαριασμό.

11888 giaola

Στη συνέχεια, η Cosmote μου απέστειλε έναν τετραψήφιο κωδικό, για λόγους ασφαλείας, τον οποίο έπρεπε να καταχωρήσω και να επιβεβαιώσω πως αυτός είναι ο αριθμός μου και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα.

11888 giaola

Έπειτα, με την καταχώρηση του κωδικού να έχει γίνει με επιτυχία, είχα την επιλογή να πατήσω στο κουμπί “Συνέχεια”, αφού ενημερώθηκα πως το COSMOTE id θα μου παρέχει πλεονεκτήματα σχετικά με τη διαχείρηση του λογαριασμού, των διευθύνσεων και των πληρωμών μου.

11888 giaola

Η επόμενη οθόνη αφορούσε τη δημιουργία του πλήρους προφίλ μου στην εφαρμογή με την καταχώρηση του ονόματος, επιθέτου, email και κωδικού καθώς και τηλεφώνου και email ανάκτησης του λογαριασμού μου.

11888 giaola

Φτάνοντας στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής “11888 giaola” όλα μου φάνηκαν ξεκάθαρα και απλά μιας και στην κύρια οθόνη της εφαρμογής ήταν διαθέσιμα όλα τα εργαλέια αναζήτησης με τρόπο κατανοητό χωρίς να μπερδεύουν το χρήστη της εφαρμογής, ειδικά τη στιγμή που θέλει να βρει τον επαγγελματία για να λύσει το πρόβλημά του άμεσα.

11888 giaola

Θέλοντας να εξαντλήσω τις επιλογές μου, έκανα scroll την κεντρική οθόνη προς τα πάνω για να εξερευνήσω όλη την αρχική οθόνη μέχρι κάτω και ενώ θα μπορούσα να πατήσω στο “Επαγγελματικός κατάλογος”, προτίμησα το “Ραντεβού με τεχνικό” μιας και ήταν κάτι το οποίο δεν έχω δει ξανά σε εφαρμογή για smartphone και φαινόταν σαν ιδανική λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

11888 giaola

Έτσι, με απλά βήματα έφτασα σε αυτό που αναζητούσα και η κεντρική οθόνη με τις κατηγορίες των επαγγελματιών να αναπαριστώνται με ευκρινείς εικόνες ανάλογες με την κατηγορία που ανήκει ο καθένας, πάτησα στο “Ηλεκτρολογικά και φωτισμός”.

11888 giaola

Το επόμενο βήμα ήταν να δηλώσω την περιοχή στην οποία θέλω να αναζητήσω τον ηλεκτρολόγο που θα μου έδινε λύση, πληκτρολογώντας “Αθήνα” και πατώντας στο αποτέλεσμα “Αθήνα [Δήμος], Αττική”.

11888 giaola

Η λίστα που μου εμφάνισε η εφαρμογή όχι μόνο ήταν πολύ μεγάλη, δείχνοντας ότι υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα “11888 giaola“, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να συγκρίνουν τιμές και υπηρεσίες και να κάνουν την καλύτερη επιλογή για αυτούς. Έτσι και εγώ μέσω της αναζήτησης αυτής βρήκα τον πιο κοντινό επαγγελματία στην περιοχή μου και πάτησα στην επιλογή “Κλείσε ραντεβού”.

11888 giaola

Μπαίνοντας στην “καρτέλα” του επαγγελματία, εμφανίζονται τα τηλέφωνα στα οποία μπορούμε να τον καλέσουμε και η διεύθυνση της επιχείρησής του, ενώ πολύ θετική εντύπωση προκάλεσε το ότι υπάρχουν διαθέσιμες οι ημέρες και ώρες λειτουργίας, διαπιστώνοντας ότι ο επαγγελματίας που επιλέγεις είναι διαθέσιμος κάθε μέρα και ώρα. Εξίσου σημαντικό είναι και η λίστα των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και η τιμή για αυτό που αναζητάμε, έτσι ώστε να ξέρουμε από την αρχή το κόστος της επισκευής που θα του ζητήσουμε να πραγματοποιήσει. Το επόμενο βήμα ήταν να πατήσω το κουμπί “Το θέλω” για να προχωρήσω στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

11888 giaola

Η επόμενη οθόνη εμφάνισε την επιλογή διεύθυνσης για την πραγματοποίηση του ραντεβού, με τη μια επιλογή να είναι η έδρα της επιχείρησης του ηλεκτρολόγου που επέλεξα και την άλλη να είναι ο δικός μου χώρος, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα μιας και δεν είχα στο μυαλό μου το ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο μέσα από μια εφαρμογή για smartphone. Χωρίς δεύτερη σκέψη πάτησα στην επιλογή “Στο χώρο μου”.

11888 giaola

Η περιοχή που εμφανίστηκε στην εφαρμογή αφορά την προσθήκη διεύθυνσης του χώρου στον οποίο θα έρθει ο ηλεκτρολόγος, όχι μόνο για να το γνωρίζει ο ίδιος, αλλά και για να υπάρχει έτοιμη σαν επιλογή κάθε φορά που πραγματοποιώ μια ανάλογη αναζήτηση επαγγελματία. Έτσι, καταχώρησα τη διεύθυνσή μου και πάτησα στο “Προσθήκη Διεύθυνσης”.

11888 giaola

Τέλος, η μεγαλύτερη έκπληξή μου ήρθε όταν έπρεπε να διαλέξω 4 εναλλακτικές ώρες για να με επισκεφθεί ο ηλεκτρολόγος που επέλεξα, και μιας και ήταν ήδη νύχτα επέλεξα τις ώρες από 01:00 μέχρι 04:00 και πάτησα στην επιλογή “Κλείσιμο Ραντεβού”, μη μπορώντας να πιστέψω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τόσο εύκολα και άμεσα. Μπορούμε δηλαδή, να καλέσουμε άμεσα μέσα από το smartphone μας τον επαγγελματία που αναζητάμε στο “11888 giaola” application, και να έρθει τη στιγμή που το θέλουμε, γνωρίζοντας από την αρχή το κόστος της επισκευής.

11888 giaola

Μετά από λίγη ώρα, δέχτηκα τηλεφωνική κλήση από τον επαγγελματία που επέλεξα ο οποίος με ενημέρωσε πως βρίσκεται ήδη σε άλλο σπίτι και πως θα βρίσκεται στο χώρο μου το αργότερο μέχρι τις 02:00, κάτι το οποίο έγινε πραγματικά και γεμάτος ικανοποίηση τον υποδέχτηκα και φρόντισε την αποκατάσταση της βλάβης στο χρηματικό ποσό που αναγραφόταν στην εφαρμογή με την οποία μπορούμε να έχουμε πιο γρήγορα από ποτέ, την επιλογή σε λύση προβλημάτων που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε, με τρόπο αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin

Γιατί η αξία του bitcoin εκτοξεύτηκε για ακόμα μια φορά

Το ταξίδι του bitcoin στα κύρια χρηματοοικονομικά έχει φτάσει σε ένα άλλο σημαντικό επίπεδο και σε μία άλλη τιμή ρεκόρ.

Business CES

CES 2022: Θα διοργανωθεί σε φυσική μορφή, το Techblog θα είναι εκεί

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τα σχέδια ολόκληρου του πλανήτη, αλλά το Consumer Electronics Show (CES) του 2022 θα γίνει κανονικά.

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε Κωτσόβολο και Εθνική Τράπεζα για παραβίαση δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή

Πρόστιμο 40.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε δύο υπεύθυνους επεξεργασίας για μη ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή σε αλληλογραφία μεταξύ τους.

Business Google Play Store

Google Play Store: Κόβεται στα μισά η συνδρομή των apps

H Google ανακοίνωσε ότι το κόστος συνδρομών τρίτων στο Google Play Store θα πέσει στα μισά από την 1η Ιανουαρίου 2022.