1η Image+Tech EXPO: Σήμερα Κυριακή μέχρι τις 20:00

Στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι πραγματοποιείται μέχρι και απόψε το βράδυ στις 20:00, Κυριακή η 1η Image+Tech EXPO, η νέα μεγάλη έκθεση για τη Φωτογραφία, το Imaging και την Τεχνολογία. Η έκθεση διοργανώνεται από την BeBest και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Στην 1η Image+Tech EXPO συμμετέχουν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα της φωτογραφίας και της τεχνολογίας, όπως οι Fujifilm, Olympus, Panasonic, Pentax, GoPro, DJI, Samsung, Sony Mobile παρουσιάζοντας όλες τις νέες τεχνολογίες.

Στην 1η Image+Tech EXPO μπορείτε δείτε τις όλες τις νέες φωτογράφικές μηχανές και να παρακολουθήσετε ομιλίες και happenings στα booth των εταιρειών.

1η Image+Tech EXPO
www.imageandtech.gr
HELEXPO (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)

, 1η Image+Tech EXPO: Σήμερα Κυριακή μέχρι τις 20:00

, 1η Image+Tech EXPO: Σήμερα Κυριακή μέχρι τις 20:00

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7edge

Σε 10 λεπτά θα είμαι εκεί. Θα σε δούμε Κώστα?

NikosAr

Nikon, Canon, όχι ;

VasiliS7edge

@Κωστα Ναι, το είδα αφού έγραψα το Comment. 😀
Μόλις γύρισα από την έκθεση και θα πω ότι δεν τρελάθηκα κιόλας. Όμως είδα από κοντά το Tab S3 με τον φοβερό ήχο πραγματικά, το PlayStation VR πολύ ωραίο, σε ποιότητα ήταν λίγο καλύτερο από το GearVR. Επίσης κάτι πολύ ενδιαφέρον ήταν της Sony το Xperia Touch πραγματικά καινοτόμα συσκευή και με μέλλον η οποία θα βγει στην αγορά τον Μαϊο μαζί με το XZ premium.

Νικήτας

Παιδιά, εσείς που πήγατε, είχε είσοδο;

Gvirginia

@VasiliS7edge

Όποτε μπορείς πες μας περισσότερα σχετικά με το Tab S3 και το Xperia Touch (εντυπώσεις – θετικά / αρνητικά).

VasiliS7edge

@Gvirginia Xperia Touch (για όσους δεν το γνωρίζουν ας δουν ένα σχετικό video και μετά να διαβάσουν παρακάτω) Εντυπωσιάστηκα με το ποσο πρακτικό μου φάνηκε. Είχε άμεση ανταπόκριση για τον ανορθόδοξο και συνάμα ευχρηστο τρόπο χειρισμού. Το δούλεψα ο ίδιος πάνω σε ένα τραπέζι με ανώμαλη επιφάνεια και ήταν απίστευτη η ακρίβεια του. Μπράβο στην Sony!
Μπορείς να του βάλεις sim και να κάνεις τηλεφωνήματα μέσω του ενσωματομενου ηχείου και παράλληλα να κάνεις video κλήσεις με την κάμερα που έχει στο πάνω μέρος.
Η οθόνη που προσβάλει γίνεται μέχρι 80inches και μπορείς να την χειριστείς ακόμα και σε αυτό το μέγεθος και να κάνεις ακόμα και παρουσιάσεις.
Γενικά ήταν φοβερό και προβλεπω ότι θα ενσωματωθει αυτή η τεχνολογία στα smartphones. Τιμή από 1100 έως 2000 θα παίξει, έτσι μου είπαν.
Το Tab S3 πολύ στυλατο.. Δοκίμασα μόνο τα ηχεία της AKG που ενσωματωνει και μου άρεσαν καθώς ο ήχος ήταν γεμάτος (μην φανταστείς δεν είχε και μπασο). Αν το χρησιμοποιείς για ταινίες σίγουρα είναι ότι καλύτερο. Η ποιότητα της οθόνης οκ άλλο επίπεδο. Τρομερή ποιότητα.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Beholder

Με 100 lumen, δεν πάει πουθενά το Xperia Touch. Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή αναμφισβήτητα, αλλά οι επόμενες version είναι αυτές που θα αξίζουν, λόγω αύξησης της φωτεινότητας. Άμα δεν έχει τουλάχιστον 500-600, βραστά, σε φως της ημέρας δεν κάνει, μόνο σε κλειστούς χώρους χωρίς πολύ φως.

Tasos

όντως συμφωνω με τον Beholder αλλα απο την αλλη ειναι τρομερη γκατζετια μπορεις να πλοηγηθεις και στο μενου με air gestures και γενικα με το xperia touch ανοιγει ενα νεο κεφαλαιο και μας δειχνει πως θα ειναι οι φορητες συσκευες του μελλοντος. Σιγουρα στις επομενες γενιες θα γινουν πολλες βελτιωσεις και ελπιζω με την σειρα μου να εφαρμοστει και στα smartphones

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.