30% αύξηση στην παραγωγή των iPhone ετοιμάζει η Apple

iPhone, 30% αύξηση στην παραγωγή των iPhone ετοιμάζει η Apple

Η μεγάλη ζήτηση των νέων iPhone 12 αλλά και η τεράστια επιτυχία του iPhone SE αναγκάζει την Apple να αυξήσει την παραγωγή όλων των μοντέλων. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Nikkei Asia μας φέρνει πληροφορίες για την παραγωγή όλων των μοντέλων, με την Apple να προσπαθεί να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η Apple θα αυξήσει 30% την παραγωγή των iPhone για το πρώτο εξάμηνο του 2021, με την εταιρεία να υπολογίζει περίπου 95 με 96 εκατομμύρια τεμάχια. Η παραγωγή περιλαμβάνει τα iPhone 12, iPhone SE, αλλά και τα iPhone 11 και XR που πωλούνται ακόμη. Ο μόνος φόβος της εταιρείας είναι μήπως υπάρχει έλλειψη σε κάποιο εξάρτημα λόγω COVID-19, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Τα μέχρι τώρα σχέδια της Apple βλέπουν την παραγωγή 230 εκατομμυρίων iPhone μέσα στο 2021, συμπεριλαμβανομένων νέων και παλαιών μοντέλων. Επίσης, σημαντικό ρόλο σε αυτό τον στόχο παίζουν τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max, καθώς η ζήτηση για τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι σταθερά αυξημένη σε σχέση με το τι υπολόγισε η εταιρεία.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και στους πρώτους μήνες του 2021 η Apple θα προσπαθήσει να καλύψει την ήδη υπάρχουσα ζήτηση για τα νέα της flagships. Από την άλλη, η ζήτηση για τα iPhone 12 και 12 mini μπορεί να καλυφθεί, καθώς αν και δεν είναι μειωμένη, είναι ακριβώς μέσα στις προβλέψεις της εταιρείας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Ανακοινώθηκε κάποια πτώση 30% στο δείκτη νοημοσύνης των ανθρώπων στον πλανήτη Γη;

AtiX

Πονάς και δεν πρέπει…

Θα σε κάνω ντα

Από ότι μαθαίνω η Κουμουνδούρου πλήρωνε 8 λεπτά τη δημοσίευση. Η Apple πόσο δινει αν επιτρέπεται?

AtiX

Δεμ ξέρω, εσύ έχεις πάρει σβάρνα τα νέα και ποστάρεις με διαφορετικά ονόματα… μήπως έχεις το σύνδρομο του μπαν? Χρεώνεις με το όνομα, τα ποστ ή μηνιάτικο?

Θα σε κάνω ντα

Δεμ ξέρω

Γιάννης

Μην ξεχάσεις να αγοράσεις τα ροδάκια για mac και την βάση οθόνης της αγαπημένης σου εταιρείας. Αν δεν βγάλει αρκετό γάλα το άρμεγμα θα πέσουν τα μπόνους του Cook.

Last edited 3 years πριν by Γιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.