300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν μέσω των iOS εφαρμογών

, 300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν μέσω των iOS εφαρμογών

Μπορεί η οικονομική κρίση που έφερε η πανδημία να έπληξε αρκετά επαγγέλματα, όμως η Apple μας ενημερώνει πως αυτό δε σταμάτησε τις εφαρμογές του iOS να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, με την πανδημία να ενισχύει αυτά τα νούμερα παρά να τα μειώνει.

Συγκεκριμένα, μέσω της Apple και της οικονομίας που παρέχουν οι εφαρμογές του iOS δημιουργήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες 300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας από τον Απρίλιο του 2019, ακόμα και την περίοδο αβεβαιότητας του COVID-19. Αυτό έγινε γιατί ακόμα και φυσικά καταστήματα της Αμερικής προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα και δημιούργησαν ψηφιακές λύσεις για να υποστηρίζουν τους πελάτες τους στις δύσκολες ημέρες που ήρθαν.

, 300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν μέσω των iOS εφαρμογών

Η εταιρεία έδωσε έμφαση στη βοήθεια που παρέχει στους νέους προγραμματιστές, με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της αλλά και με τα εργαλεία που παρέχει ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να μάθουν προγραμματισμό. Η Apple δηλώνει ότι έχει γίνει πλέον απαραίτητη στις ζωές των Αμερικανών πολιτών, καθώς προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον εκμάθησης, εργασίας και επικοινωνίας με φίλους και συγγενείς σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.