HTC, Ανακοίνωσε απώλειες $52 εκατομμυρίων το τέταρτο τρίμηνο του 2013

Ο Ταϊβανός κατασκευαστής ανακοίνωσε για ακόμη μία φορά απώλειες 52.1 εκατομμυρίων δολαρίων για το τέταρτο τρίμηνο του 2014. Τα πράγματα, τουλάχιστον με βάση τους αριθμούς, θα ήταν μάλιστα ακόμα χειρότερα για την HTC αν δεν είχε πουλήσει το μερίδιο που κατείχε στην Beats Audio προς $85 εκατομμύρια. Ο τζίρος έπεσε επίσης από τα $1.6 δισεκατομμύρια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τζίρο $1.43 δισεκατομμυρίων. Παρόλο που η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα το HTC One max, με premium σχεδίαση και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, δεν φαίνεται να την βοήθησε πολύ στα οικονομικά της.

Οι δικαστικές διαμάχες επίσης και οι μηνύσεις δεν βοήθησαν να καλυτερέψει η εικόνα της. Αυτό που μένει τώρα στην πολύπαθη εταιρεία, είναι να ανακοινώσει το συντομότερο μία νέα, όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ναυαρχίδα, που θα την βοηθήσει να ανακάμψει το νέο έτος.

HTC, HTC, Ανακοίνωσε απώλειες $52 εκατομμυρίων το τέταρτο τρίμηνο του 2013

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Απότι φαίνεται η Nokia μια χαρά έκανε τη δουλειά της, δες ξες να κάνεις κινητό με windows phone παρτα τώρα.

Φώτης

Μακαρι γιατι το HTC ONE ηταν κινηταρα!!!Μπορει να θέλω να πάρω note 3 αλλα θέλω να δω το νεο εργαλείο που θα βγάλει..Το one για το 2013 παντος εχει πάρει τις καλύτερες κριτικες στο σύνολο απο όλα τα αλλα μοντέλα..Αυτή ειναι η αλήθεια άσχετα αν εδω δεν ηταν ούτε στην πεντάδα..

patentas

Ξέρετε τι σημαίνει για εμένα αυτό ε? (*Εν μέρη!*)
Για εμένα αυτό σημαίνει οτι η Htc για κάθε συσκευή της έχει μικρό ποσοστό κέρδους, που σημαίνει οτι τα 3-4-5 κατοστάρικα που δίνεις να το αγοράσεις αξίζουν πιο πολύ απο τα 3-4-5 απο ένα π.χ. samsung.. Καλά, μην μιλήσω για την apple που το κόστος για κάθε συσκευή είναι 120€ και στο ράφι 800€ και απο 32 σε 64 παίρνει 100+€ ενώ η επιβάρυνση για την εταιρία είναι 20€..
Μπορεί να έχω και εγω τα παράπονά μου απο την htc αλλά στο θέμα της ποιότητας κατασκευής και της κάμερας είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ κρίμα γιατί έχω δουλέψει και το desire hd.. γενικά ελπίζω να ανακάμψει. Δεν θα έπαιρνα το One επειδή έχει μεγάλα bazel αλλά και εξαιτίας της κάμερας.. ίσως και του επεξεργαστή πλέον, αλλά ρε παιδιά όταν το έπιασα στα χέρια μου τοτε ΚΑΤΑΛΑΒΑ γιατί κοστίζει τόσο..

Qwertt

Με ποια κάμερα είσαι ικανοποιημένος; Με την κάμερα του Htc ONE; Ακόμα και το galaxy s2 βγάζει καλύτερα χωρίς υπερβολές. Τι ακούω σήμερα..

Φώτης

Μεγάλε αν βλέπεις τις φωτογραφίες στο κινητο ειναι πέντακαθαρες..Οταν τις βλέπεις στο υπολογιστή ειναι το προβλημα..Στα σκοτάδια τραβάει απο τις καλύτερες κ τα βιντεο επισης..

patentas

Ρε Qwertt λέω “Δεν θα έπαιρνα το One επειδή έχει μεγάλα bazel αλλά και εξαιτίας της κάμερας” εσύ τι κατάλαβες???? Τι ακούς ή καλύτερα να διαβάζεις καλύτερα λέω εγώ!!! Το One S έχω εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος

Tony

@patentas

Δηλαδη οταν πιανεις στα χερια σου το iPhone δεν καταλαβαινεις γιατι κοστιζει τοσο ενω οταν πιανεις το HTC καταλαβαινεις ετσι?

Ενδιαφερουσα αποψη περι τροπου τιμολογησης παντως….

sosimple

@Patentas: Αφου αναθεμα και αν εσυ ο ίδιος ξερεις τι γραφεις, ο αποπάνω σου φταιει? Γραφεις επισης (copy past κανω) “Μπορεί να έχω και εγω τα παράπονά μου απο την htc αλλά στο θέμα της ποιότητας κατασκευής και της κάμερας είμαι πολύ ικανοποιημένος” Εγραφες πουθενά οτι έχεις αλλο κινητο? Και για να τελειώνουμε η καμερα για 4αρα ειναι η καλύτερη 4αρα της αγορας. Βεβαια πρέπει να την συγκρινεις με κινητα 3 χρονων πισω γιατι κανεις δε βγαζει ουτε κινητα των 50€ με 4αρα. Με τετοιες επιλογες πουν κάνει η htc, χωρις sd , τεραστιο μεγεθος για 4.7 οθονη κλπ λογικο να κανει μικρες πωλησεις. Αργα ή γρηγορα ειναι σχεδόν βεβαιο οτι παει για λουκέτο.

Techfan

Καλά να πάθει η htc.

Να μάθει ότι το sense περιβάλλον ΔΕΝ φτάνει. Πολύ μας τα έχει πρήξει με προβλίματα σε αναβαθμίσεις και ελάχιστα καλά κινητά της πλεον.

Ελπίζω να αλλάξει τακτική. Ξύπνησαν οι καταναλωτές, το htc sense από μόνο του δεν φτάνει.

Φώτης

Θα το ξανα πω..ίσως το καλυτερο κινητο της χρονιάς!!!!Κ πάλι δεν υπαρχει τέλειο κινητο πρέπει να το καταλάβουμε αυτο..Το htc ειναι κάπου κορυφαίο (οθονη – ηχος )κ κάπου δεν ειναι όπως όλα τα κινητά..

dark_master

@ Techfan για ποια μοντέλα της αναφέρεσαι? Η HTC από όσο θυμάμαι και ξέρω βγάζει από τα πιο απροβλημάτιστα updates. Μήπως υπερβαλλεις λίγο?
Επίσης όταν αναφέρεσαι σε καλα κινητά (και μη) τι ακριβώς εννοείς?

Johnny

Το htc one ήταν το καλύτερο smartphone της αγοράς όταν πρωτοκυκλοφόρησε (με ανταγωνιστές τα xperia z και galaxy s4) κι ας έχει θέμα με την κάμερα. Από τη στιγμή όμως που βγήκαν τα g2,z1,note 3,nexus 5 κλπ η htc έπρεπε να αντιδράσει με ένα εξ’ίσου καλό κινητό και σε ανταγωνιστική τιμή. Και τότε ανακοίνωσε το one max το οποίο δεν είχε καμία τύχη απέναντι στους ανταγωνιστές μια και έχει τον snapdragon 600 και 4 MP κάμερα και όλα αυτά σε τιμή ίδια με το note 3.Ποίος ο λόγος να πάρεις snapdragon 600 και 4 MP κάμερα ενώ την ίδια στιγμή και στην ίδια τιμή παίρνεις 800άρη snapdragon και κάμερες των 13 και 20 MP;Γι’αυτό το one max δεν πήγε καλά στις πωλήσεις.
Όσο για τα bezels που ενοχλόυν κάποιους εγώ τα δέχομαι επειδή φιλοξενούν τα καταπληκτικά ηχεία

Δημήτρης Κ.

Καλά να πάθει με την τιμολογιακή πολιτική και τις αναβαθμίσεις τις.Βλέπεις συσκευή με χαρακτηριστικά 2ετίας( π.χDesire 200) και κάνει 160-170 με μέλλον για αναβαθμίσεις κλάφτα και περιμένει να’χει αυξήσεις.Νταξ,είπαμε ποιοτικές ποιοτικές,αλλά και πάλι,η υπερτιμολόγηση στο μεγαλείο της.

patentas

@Tony Τρέχον τιμή iPhone5s 32gb 860€
Τρέχον τιμή HTC ONE 32gb 600€
Αν εσύ δίνεις +260€ για την ίδια ποιότητα κατασκευής ΟΚ απο μένα.

@sosimple
Εγω ξέρω τι γράφω. Γράφω οτι έχω HTC και είμαι ικανοποιημένος. Γράφω πουθενά οτι έχω HTC ONE?? Αντιθέτως επειδή πιο κάτω εξηγώ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΟ ONE νομίζω οτι είναι κάπως κατανοητό ότι δεν έχω το συγκεκριμενο κινητο. Ειδικά όταν λέω οτι αυτό ΔΕΝ έχει καλή κάμερα και απο το δικό μου htc είμαι ικανοποιημενος.
Ειλικρινά δεν θέλω να γίνω εριστικός, αλλά αν είναι να τα γράφω πιο απλά. μην τα γράφω πολύπλοκα και σας βάζω γρίφους,,,

Tony

@patentas

καλα περα απο το γεγονοσ οτι το iPhone το βρισκεις και με 760 (googlαρε το απλως)
ναι θα δωσω την διαφορα για να εχω καμερα καλη και οχι για γελια και ενα αξεγαδιαστο OS
αυτα μου ηρθαν ετσι αβιαστα στο μυαλο πρωτα,σου βρισκω κι αλλα αμα θες

patentas

Φίλε Tony ήμουν σίγουρος οτι έχεις iPhone 😀
Αλλά πραγματικά γιατί με βάζεις στην διαδικασία να σου πω οτι αν googlαρεις θα βρείς και το ONE απο 465€?? Οι τιμές που έδωσα είναι απο το ίδιο κατάστημα.
Το θέμα iOS vs Android δεν θα το σχολιάσω είναι υποκειμενικό..
Απο εκεί και πέρα το ONE καλύτερη οθόνη και καλύτερο ήχο surround παρακαλώ.. έτσι αβίαστα μου ήρθαν κι εμένα.
Το θέμα είναι οτι το καταστρέψανε με την παλιοκάμερα. Ακόμα και το Οne S μου είμαι σίγουρος οτι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες.
Καλύτερα να κάνουν κάτι γρήγορα γιατί το G2 είναι εδω και τους τρώει όλους απο κάμερα, μπαταρία, οθόνη, bezel, επεξεργαστή… μόνο που είναι πλαστικό θα του πεις.. και ετοιμάζουν και το G3,,..

giorgos one x

@Tony εφόσον εχεις iPhone είναι γελοίο να λες οτι τα HTC δεν κοστολογούνταν σωστά αμα googlaris θα δεις οτι το iPhone 5C η πλαστικουρα σε 32gb όσα είναι και το one, κάνει 200++ παραπανω.όσο αφορά για το one απλα δεν συγκρούεται με iPhone αφού είναι Full HD με 470ppi,boomsound ηχεία,κορυφαίος ήχος και πανω απο όλα είναι android.

giorgos one x

Και κάτι άλλο @Tony μου αρέσει που λες οτι το android είναι κατώτερο το iOS ρε φίλε σοβαρά πλάκα μας κάνεις? Που το στηρίζεις αυτό?

Tony

@giorgos

που ειπα εγω οτι δεν κοστολογουνται σωστα?
μαλλον οτι να ναι διαβαζεις…

καλα για το full HD σε αυτες τις ιντζες ειναι να γελας…
το “και πανω απ’ολα ειναι android” ειναι διχως σχολιασμο

αφου ρε μαγκες ειναι τοσο σουπερ το One και η HTC γιατι παει κατα διαολου?
ολοι οι υπολοιποι που επιλεξαμε κατι αλλο ειμαστε χαζοι ενα πραγμα δηλαδη ε?

giorgos one x

Αυτοι που επέλεξαν iOS συσκευή άντι για one τοτε ναι είναι απλα χαζοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Το one καλά τα πήγε σε πωλησεις απλα η HTC δεν έχει πολύ κέρδος αφού δεν το πουλάει 500 ευρώ παραπάνω απο την Αξιά του σαν την Apple. Το one δεν πλισιαζει G2,Z1 και note 3… Αυτό ναι το ξέρουμε όλοι άλλα μην μιλάνε κιόλας αυτοι με iOS.Που ναι το iOS και στατιστικά να το δεις κανει βουτιά σε σχέσει με το android το οποίο με το που βγεικε ισοπέδωσε ολά τα άλλα OS

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, έχουμε αφαιρέσει μερικά σχόλια γιατι πάτε να το κάνετε προσωπικό το ζήτημα. Παρακαλώ μην τσακώνεστε. Να συζητάμε σε ήπιους τόνους και χωρίς χαρακτηρισμούς. Ευχαριστώ.

sosimple

Η αλήθεια ειναι οτι καθενας γραφει οτι τον συμφερει. Στις 4.7 ιντσες του htc , οσο και αν δεν το καταλαβαινει καποιος που εχει κινητο με μικροτερη οθονη, ναι εχει διαφορα η full hd αναλυση απο μικροτερη. Στις ιντσες του iPhone δεν ειναι καν μειονέκτημα βεβαια η μικροτερη ανάλυση, γιατι και full hd να ειχε οντως δε θα φαίνονταν η διαφορα. το θεμα ios ή android δεν βγαζεις ακρη. Ειναι τι βολευει καλυτερα τον καθενα. Παντως δεν ειναι ασπρο μαυρο. Οποιοι ειχαν και τα 2 το ξερουν.

Sek

“Αυτοι που επέλεξαν iOS συσκευή άντι για one τοτε ναι είναι απλα χαζοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.”

με τοσο εμπεριστατομενη αποψη θα συμφωνησω….

Ers

εγω συμφωνω με giorgo…μα καλα,που παμε χωρις HD?

Sek

Βλαχακη ασε μας να σχολιαζουμε…εισαι που εισαι τζαμπατζης και πληρωνεις 50 λεπτα και 1 ευρω το αρθρο μας λογοκρινεις κιολας

giorgos one x

@sosimple η πλάκα είναι οτι και με τέτοια ανάλυσή η μπαταρία του δεν παύει να είναι άθλια.
@Tony εντάξει κάτσε και βγάλε τα μάτια σου στο iPhone σου με το iOS όσο υπάρχει ακόμα και άσε μας ήσυχους

patentas

Παιδιά, όντως το κάνατε βαρύ το κλίμα.. εντάξει είπαμε…
Πάντως ρε Γιώργο εντάξει είπαμε υποκειμενικότο θέμα android vs ios αλλά όχι και χαζοί όποιοι το επέλεξαν. Καλό είναι απλώς είναι πιο… απλό. για αρχάριους ένα πράγμα που δεν θέλουν πολλά πολλά..

giorgos one x

Το ξέρω οτι είναι απλό, δεν θα το σχολιαζα αλλά ειρθε ο άλλος και έλεγε οτι το android είναι αξεγαδιαστο χωρίς καν να είναι το OS το θέμα άλλα το κινητό. Άλλα όπως φενεται το android είναι αυτό που τους καίει

patentas

Εντελώς άκυρο ρε φίλε, αλλά τον πρώτο μου ξαδερφο τον λένε Γιώργο και έχει το One X! Και το καλύτερο είναι οτι ο… τυχερός έστειλε μήνυμα τα χριστούγεννα στο “μες στην καλή χαρά” και κέρδισε το G2!! Ενα μήνυμα είπε να στείλει ο κ@λ@φαρδος και κέρδισε! XD

Makis

Εγώ σαν κάτοχος του one από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του εχω να πω ότι το κινητό είναι κορυφή από άποψη λειτουργίας. Απροβληματιστο πάει σφαίρα φοράει official 4.4 τα update όλα πολύ Γρήγορα σε σύγκριση με άλλα μοντέλα. Όποιος το λειτουργήσει θα το καταλάβει. Όλα τα υπόλοιπα κινητά ανταγωνιστές έχουν frameworks που πατάνε πάνω στο Android Το επιβαρύνουν πάρα πολύ βλέπε Samsung s4.το θέμα είναι η κάμερα που ναι μεν τράβα πολύ καλές φωτογραφίες αλλά δεν έχουν την ανάλυση για να σηκώσουν zoom. Αλλά και πάλι δεν είναι ενοχλητικά κακές . για μένα είναι το πιο ισορροπημένο κινητό της αγοράς..έχει κορυφαίο ήχο και αν μου λείπει κάτι είναι μια εκπληκτική θήκη που έβγαλε η HTC για το Maχ που έχει ενσωματωθεί μια μπαταρία 1000mah και απλά τα σπάει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.