6ο σφημμυ, 26 με 28 Απριλίου στην Αθήνα

Το σφημμυ, το ετήσιο φοιτητικό συνέδριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, διεξάγεται από το 2007 κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας, και φέτος στις 26, 27 και 28 Απριλίου επιστρέφει στον τόπο από όπου ξεκίνησε, την Αθήνα. Το σφημμυ, αποτελεί μια πρωτοβουλία τεσσάρων Πολυτεχνικών σχολών της Ελλάδας και αποτελεί πλέον
θεσμό που ταξιδεύει κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας.

Διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται σε φοιτητές. Όραμά του, να συγκεντρώσει φοιτητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θέλουν να δουν την ιδέα τους να εφαρμόζεται στην πράξη και να παρουσιάζεται μπροστά σε ένα κοινό, με το ίδιο γνωστικό υπόβαθρο, για πρώτη φορά.

Στόχος του σφημμυ 6 είναι να εμπνεύσει τους φοιτητές μέσω των ομιλιών καταξιωμένων καθηγητών, να τους ενημερώσει για τη δουλειά των μελλοντικών συνεργατών τους μέσω των εργασιών των συμφοιτητών τους και όχι μόνο.

Το σφημμυ++, η τρίτη μέρα του συνεδρίου που εισάγεται φέτος, προσδοκά να γίνει η ημέρα της
καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας φέρνοντας στο προσκήνιο την εφαρμοσμένη έρευνα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιδείξεις καινοτόμων εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο, να γνωρίσουν από κοντά επιτυχημένες startup εταιρίες και να μάθουν για τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά προγράμματα και projects όπως το okeanos και το webinos.

6ο σφημμυ, 6ο σφημμυ, 26 με 28 Απριλίου στην Αθήνα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.

Business Business

Innovation Act, Νομοσχέδιο των ΗΠΑ κατά των patent trolls

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε ένα νέο νομοσχέδιο, το Innovation Act, για την προάσπιση των εταιριών τεχνολογίας ενάντια στα patent trolls. Το νέο νομοσχέδιο, απαιτεί από τον ενάγων πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εναγόμενος καταπατεί τις πατέντες του πρώτου. Επίσης αναγκάζει τον ενάγων να κατονομάσει όλες τις πλευρές που έχουν […]