6ο σφημμυ, 26 με 28 Απριλίου στην Αθήνα

Το σφημμυ, το ετήσιο φοιτητικό συνέδριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, διεξάγεται από το 2007 κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας, και φέτος στις 26, 27 και 28 Απριλίου επιστρέφει στον τόπο από όπου ξεκίνησε, την Αθήνα. Το σφημμυ, αποτελεί μια πρωτοβουλία τεσσάρων Πολυτεχνικών σχολών της Ελλάδας και αποτελεί πλέον
θεσμό που ταξιδεύει κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας.

Διοργανώνεται αποκλειστικά από φοιτητές και απευθύνεται σε φοιτητές. Όραμά του, να συγκεντρώσει φοιτητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θέλουν να δουν την ιδέα τους να εφαρμόζεται στην πράξη και να παρουσιάζεται μπροστά σε ένα κοινό, με το ίδιο γνωστικό υπόβαθρο, για πρώτη φορά.

Στόχος του σφημμυ 6 είναι να εμπνεύσει τους φοιτητές μέσω των ομιλιών καταξιωμένων καθηγητών, να τους ενημερώσει για τη δουλειά των μελλοντικών συνεργατών τους μέσω των εργασιών των συμφοιτητών τους και όχι μόνο.

Το σφημμυ++, η τρίτη μέρα του συνεδρίου που εισάγεται φέτος, προσδοκά να γίνει η ημέρα της
καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας φέρνοντας στο προσκήνιο την εφαρμοσμένη έρευνα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιδείξεις καινοτόμων εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο, να γνωρίσουν από κοντά επιτυχημένες startup εταιρίες και να μάθουν για τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά προγράμματα και projects όπως το okeanos και το webinos.

Δηλώστε συμμετοχή για παρακολούθηση και μάθετε περισσότερα για το σφημμυ 6 στο site www.sfhmmy.gr ή στο facebook. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Διαβάστε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ www.sfhmmy.gr/program

sfhmmy logo

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured

Apple: 10 νέα “Power for Impact” Projects για την κλιματική αλλαγή

Ενόψει της διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή για το 2021, γνωστή και ως COP26, η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι προσθέτει 10 Νέα έργα για την πρωτοβουλία της “Power for Impact”.

Business Bitcoin

Γιατί η αξία του bitcoin εκτοξεύτηκε για ακόμα μια φορά

Το ταξίδι του bitcoin στα κύρια χρηματοοικονομικά έχει φτάσει σε ένα άλλο σημαντικό επίπεδο και σε μία άλλη τιμή ρεκόρ.

Business CES

CES 2022: Θα διοργανωθεί σε φυσική μορφή, το Techblog θα είναι εκεί

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τα σχέδια ολόκληρου του πλανήτη, αλλά το Consumer Electronics Show (CES) του 2022 θα γίνει κανονικά.

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε Κωτσόβολο και Εθνική Τράπεζα για παραβίαση δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή

Πρόστιμο 40.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε δύο υπεύθυνους επεξεργασίας για μη ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή σε αλληλογραφία μεταξύ τους.