Alpha Bank: Αναλήψεις από τα ATM με φωνητική καθοδήγηση

Alpha Bank, Alpha Bank: Αναλήψεις από τα ATM με φωνητική καθοδήγηση

H Alpha Bank δίνει τη δυνατότητα για αναλήψεις σε επιλεγμένα ATM της μέσω φωνητικής καθοδήγησης. Τα 84 επιλεγμένα ATM της τράπεζας βρίσκονται σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως Λάρισα, Τρίκαλα, Δράμα και Σέρρες. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα των ATM με φωνητική καθοδήγηση εδώ.

Μέσω φωνητικής καθοδήγησης, οι χρήστες θα μπορούν αν κάνουν ανάληψη μετρητών από τους λογαριασμούς τους, ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο και ενεργοποίηση των καρτών. Σημαντική σημείωση είναι ότι χρειάζεται να συνδέσετε τα ακουστικά σας στην αντίστοιχη θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών στα ATM της Alpha Bank.

Κάθε στάδιο της συναλλαγής των πολιτών ολοκληρώνεται με φωνητική επιβεβαίωση, για επιπλέον ασφάλεια στις συναλλαγές σας. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης ή, εν μέσω πανδημίας, ανθρώπους που δε θέλουν να έχουν φυσική επαφή με τα ATM.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική σελίδα της Alpha Bank εδώ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.