Android Wear: Πουλήθηκαν μόλις 720.000 smartwatches το 2014

Η αγορά των wearables μοιάζει να είναι πολλά υποσχόμενη αφού σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές έχουν επιχειρήσει να φτιάξουν από ένα smartwatch ή smartband. Η Google παρουσίασε πέρσι την νέα της πλατφόρμα Android Wear για φορετές συσκευές. Αν αν και υπάρχουν 6 διαφορετικά “ρολόγια” που τρέχουν Android Wear, το 2014 πουλήθηκαν μόλις 720.000 κομμάτια.

Ο αριθμός αυτός δεν φαίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικός, αλλά είναι μόλις η πρώτη χρονιά του Android Wear. Το Motorola Moto 360 ήταν εκείνο που ηγήθηκε των πωλήσεων αλλά η Canalys δεν δίνει συγκεκριμένους αριθμούς ενώ ρκετά καλά τα πήγε και το LG G Watch R. Η Samsung παραμένει κυρίαρχη στα smart bands. Tα Sony SmartWatch 3 και Asus ZenWatch δεν αναφέρονται καθόλου στην έρευνα.

Συνολικά πουλήθηκαν 4.6 εκατομμύρια φορετές συσκευές το 2014 συμπεριλαμβανομένων και των Pebble smartwatches και των οικονομικών Xiaomi Mi Band (πάνω από 1 εκατομμύριο σε 3 μήνες).

Τον Απρίλιο περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Apple Watch και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 26 εκατομμύρια πωλήσεις μόνο μέσα στο 2015. Η Apple μπορεί να άργησε να βγάλει το πρώτο της smartwatch αλλά φαίνεται πιθανό να πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς η οποία φαίνεται να μην έχει πείσει ακόμη τους χρήστες.

android wear sales, Android Wear: Πουλήθηκαν μόλις 720.000 smartwatches το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

Άχρηστο πράγμα το smartwatch

Κώστας

Και πολλά είναι. Μακράν με διαφορα η μεγαλύτερη καταναλωτικη βλακεια που κυκλοφόρησε στον 21ο αιώνα. Σε τι χρησιμεύει; πείτε μου ένα επιχείρημα να πάρω αύριο 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.