Ανοίγει τις πύλες η BEYOND 4.0, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία

, Ανοίγει τις πύλες η BEYOND 4.0, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία

Σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας θα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη η έκθεση Beyond 4.0. Από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικούς leaders, πρωτοπόρους στοχαστές, τεχνολογίες αιχμής και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες καταναλωτών. Το κύριο ζήτημα που θα απασχολήσει την τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0 είναι “Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης”, με workshops να διοργανώνονται από startup αλλά και μεγάλες εταιρείες του χώρου, που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Όσοι συμμετέχουν στην έκθεση αυτή θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μέλλον της εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης σε τομείς όπως της οικονομίας, των επιχειρήσεων, στο λιανικό εμπόριο, την αυτοκίνηση, τις τηλεπικοινωνίες, την ασφάλεια, την υγεία, την ενέργεια, τα video games και τους δημόσιους οργανισμούς. Να είστε όλοι εκεί!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Apple Apple Car featured

Πώς το Apple Car μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο της βιομηχανίας αυτοκινήτων

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποφάσισε να σταματήσει το project για την κατασκευή του Apple Car, μετά από εργασίες δέκα ετών.