Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

, Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ. Οι κινηματογράφοι στο Los Angeles θα μπορούν να ανοίξουν για το κοινό με μέγιστη χωρητικότητα το 25% των θέσεων.

Σταδιακά, οι περιορισμοί λόγω covid-19 αρχίζουν να αίρονται στην περιοχή του Los Angeles, με τους κατοίκους να μπορούν να ξεκινήσουν να απολαμβάνουν την εμπειρία του κινηματογράφου, αφού οι εμβολιασμοί εκεί φαίνεται να έχουν πάει καλά και έχει δημιουργηθεί ένα πρώτο τείχος ανοσίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Κάτι τέτοιο έχει ήδη γίνει και στη Νέα Υόρκη, επομένως καλά νέα έρχονται από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το άνοιγμα των κινηματογράφων στο Los Angeles δεν θα είναι άμεσο, καθώς αναμένεται να γίνει σταδιακά, αφού το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έμειναν κλειστά τα σινεμά ήταν πολύ μεγάλο.

Θα τηρούνται βασικά μέτρα προστασίας, όπως είναι η υποχρέωση του κοινού να φοράει μάσκα, να κρατά απόσταση δύο μέτρων ο ένας θεατής από τον άλλο και εννοείται να μη γεμίζει η κάθε αίθουσα σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 25% της μέγιστης χωρητικότητάς της.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βρασίδας

Συγνώμη θα πρέπει να έχουμε κάνει εμβόλιο, να φοράμε μάσκα, να είναι καλυμμένη μόνο στο 25% η χωρητικότητα του σινεμά και αυτό το λέμε πρόοδο ; Ευχαριστώ δε θα πάρω. Προτιμώ την τηλεόραση στο σπίτι μου που τουλάχιστον δε θα φοράω μάσκα.

Γιαννης

Εκανα ηδη το εμβολιο λογω δουλειας και συντομα θα μπορω να βγω εξω και να ταξιδεψω. Εσυ κατσε μεσα και βλεπε τηλεοραση εως το 2023.

Αλέξανδρος

Το θέμα είναι τι επιπτώσεις θα έχεις εσύ μέχρι το 2023 και άσε τις εξυπνάδες.
Όταν σου επιβάλλουν κάτι για το “καλό σου”, συνήθως δεν είναι.

SUPS 👨‍⚖️

Cinema με 25% χωρητικότητα δεν είναι βιώσιμο…Το 2022 που μπορεί να έχουν αρθεί πλήρως τα μέτρα τότε μπορεί να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα ο τομέας αν δεν ήρθε ήδη το τέλος της μεγάλης οθόνης… ελπίζω όχι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Apple Home cinema Sharp

Sharp 32” 4K monitor, Με 4.000 ευρώ από την Apple στην Ευρώπη

Ξεκίνησε η διάθεση από τη Sharp, οθόνης 32 ιντσων τεχνολογίας LED με ανάλυση 4K (Ultra HD 3840×2160 pixels) μέσω των online καταστημάτων της Apple στην Ευρώπη. Μια κίνηση που δείχνει πως πλησιάζει η κυκλοφορία των ανανεωμένων Mac Pro και η Apple διαθέτει προς πώληση τις συγκεκριμένες οθόνες, έτσι ώστε οι υποψήφιοι κάτοχοι των Mac Pro […]

Home Cinema Home cinema

EPSON, Τα φωτεινότερα χρώματα στους προβολείς LCD

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα γιατί οι προβολείς της έχουν τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους προβολείς της αγοράς. Εκπρόσωποι Τύπου και πελάτες της Epson παρακολούθησαν τα οφέλη της ομοιόμορφης απόδοσης λευκού και έγχρωμου φωτισμού των προβολέων (Color Light Output), χάρη στην τεχνολογία 3LCD που αναπτύσσει εδώ και δεκαετίες.

Home Cinema Home cinema OTE TV

OTE TV, Διαθέσιμος ο δέκτης PVR για συνδρομητές μέσω δορυφόρου

Τη δυνατότητα εγγραφής των προγραμμάτων των καναλιών του, προσφέρει ο ΟΤΕ TV από σήμερα και στους συνδρομητές μέσω δορυφόρου, με τη νέα υπηρεσία PVR (Personal Video Recorder), για να μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όποτε θέλουν. Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν:

Home Cinema Home cinema OTE TV

OTE TV PVR, Ο δέκτης θα διατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του δέκτη PVR και των αντίστοιχων υπηρεσιών από τον OTE TV όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες εδώ στο Techblog. Πρόκειται για απαίτηση πολλών συνδρομητών των υπηρεσιών OTE TV που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων τους προγραμμάτων αλλά και το pause στη live TV.