Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, χορηγοί τηλεπικοινωνιών της νέας ενάλιας έρευνας για το ναυάγιο των Αντικυθήρων, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τηλεπικοινωνιών και προβολής της έρευνας, καθώς και την απρόσκοπτη επικοινωνία των μελών της ερευνητικής ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν εξοπλίσει το νησί με τηλεπικοινωνιακές υποδομές νέας γενιάς. Ο Όμιλος ΟΤΕ προχώρησε σε αναβάθμιση […]
Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, χορηγοί τηλεπικοινωνιών της νέας ενάλιας έρευνας για το ναυάγιο των Αντικυθήρων, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τηλεπικοινωνιών και προβολής της έρευνας, καθώς και την απρόσκοπτη επικοινωνία των μελών της ερευνητικής ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν εξοπλίσει το νησί με τηλεπικοινωνιακές υποδομές νέας γενιάς.
Ο Όμιλος ΟΤΕ προχώρησε σε αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων & υποδομών του στο νησί και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα, επεκτάθηκε και ενισχύθηκε η κάλυψη της κινητής τηλεφωνίας, οπότε πλέον οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι ερευνητικές ομάδες μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερης ποιότητας σήμα 2G & 3G, ενώ ταυτόχρονα μέσω του αναβαθμισμένου 3G HSPA & LTE δικτύου της η COSMOTE προσφέρει ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων & πλοήγησης στο διαδίκτυο που σε επιλεγμένες περιοχές αγγίζουν τα 150Mbps.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση των σταθερών ευρυζωνικών υποδομών του νησιού με αποτέλεσμα να μπορούν πλέον να παρέχονται σταθερές διαδικτυακές συνδέσεις ADSL με ρυθμούς μετάδοσης έως 24Mbps.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες κάλυψης των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της ερευνητικής ομάδας, αλλά και για την παγκόσμια προβολή μέσω διαδικτύου των ανασκαφών σε όλη τη διάρκεια της ερευνητικής προσπάθειας, προσφέρθηκε από τον όμιλο ΟΤΕ σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο με εγγυημένο ρυθμό 50Mbps.
Οι υποδομές θα παραμείνουν στη διάθεση των κατοίκων της περιοχής και μετά το τέλος της έρευνας.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Apple στα 50 της δηλώνει ότι το iPhone θα παραμείνει στο επίκεντρο και στην εποχή της AI, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η Apple ανακοίνωσε το WWDC26 για τις 8-12 Ιουνίου, με online παρουσίαση νέου software, AI εξελίξεις, πάνω από 100 sessions και ειδική εκδήλωση στο Apple Park.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου