Εκτύπωση ασφαλιστήριου με το πάτημα ενός κουμπιού; Μόνο από την Anytime Online

Laptop ή tablet; Netbook ή Ultrabook; Όποια κι αν είναι η τεχνολογία που προτιμάς, τώρα μπορείς να έχεις το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου, κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν είναι επιστημονική φαντασία, δεν ανήκει στο μακρινό μέλλον. Είναι το παρόν και έρχεται από την Anytime Online με την εγγύηση της Interamerican.

Εκτύπωση ασφαλιστήριου με το πάτημα ενός κουμπιού; Μόνο από την Anytime Online
Τώρα, η πρώτη direct ασφάλιση κάνει την ασφάλιση του αυτοκινήτου μια απλή υπόθεση 5 λεπτών! Με μία πρωτοποριακή υπηρεσία, μπορείς να παραλάβεις το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας μέσω email και να το εκτυπώσεις, σε τέσσερα απλά βήματα:

Βήμα 1: Mπαίνεις στο www.anytimeonline.gr, δηλώνεις τα στοιχεία του οχήματός σου και υπολογίζεις τα ασφάλιστρά σου.
Βήμα 2: Επιλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης που σου ταιριάζει και καταχωρείς τα στοιχεία σου.
Βήμα 3: Εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου και αγοράζεις την ασφάλειά σου.
Βήμα 4: Παραλαμβάνεις το ασφαλιστήριο στο email σου, το εκτυπώνεις… κι έφυγες! Δεν έχεις εκτυπωτή; Η Anytime Online στον κάνει δώρο με κάθε νέα ασφάλιση.

Η νέα υπηρεσία Anytime παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου. Ήδη, η Anytime Online προσφέρει δύο πρωτοποριακά προγράμματα direct ασφάλισης με πλούσιες καλύψεις, που εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156€), ιδίως στις κατηγορίες αυτοκινήτων μέχρι 1.800 cc και Οδική Βοήθεια σε όλα τα προγράμματα.

• Πρόγραμμα Economic: Ιδανική λύση για τους οδηγούς που επιθυμούν την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους (αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας).

• Πρόγραμμα Value: Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός τους και προστασία από συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Για σένα που θέλεις την ευκολία και την αυτοματοποίηση στη ζωή σου, η λύση της Anytime Online είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις. Τα σωστά προϊόντα στη σωστή τιμή, με τη σωστή εξυπηρέτηση, όποτε κι αν τη χρειαστείς. Με άλλα λόγια… δίπλα σου, anytime!

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.anytimeonline.gr. Επιπλέον, για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα της Anytime Online στο Facebook: www.facebook.com/anytime.online.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon

Amazon: Πρόστιμο μαμούθ 746 εκ. ευρώ για το GDPR

Το αστρονομικό ποσό των 746 εκατομμυρίων ευρώ καλείται να πληρώσει η Amazon στο Λουξεμβούργο για παραβιάσεις του κανονισμού GDPR.

Business 5G

Στην Ελλάδα ανησυχούμε υπερβολικά για τα δίκτυα 5G

Τα στοιχεία της Focus Bari είναι ενδεικτικά για το πόσο επιφυλακτικοί είναι οι κάτοικοι της Ελλάδας για τα δίκτυα 5G.

Business TSMC

TSMC: Ετοιμαζόμαστε για τους επεξεργαστές των 2 nm

H TSMC ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή των επεξεργαστών με αρχιτεκτονική 2 nm κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Business Facebook iOS

Facebook: Τα έσοδα δεν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές στο iOS

Ο περιορισμός της στοχευμένης διαφήμισης που έφερε το iOS δεν φαίνεται να είχε σοβαρό αντίκτυπο στα έσοδα του Facebook.