Apple, αποκτά την BookLamp για να βελτιώσει το iBooks κα να “χτυπήσει” Amazon

Η Apple απέκτησε την BookLamp, μια startup η οποία δημιούργησε data style book analytics υπηρεσία. Οι πληροφορίες λένε ότι το deal έκλεισε γύρω στα 10 με 15 εκατομμύρια δολάρια. Η BookLamp είναι γνωστή από το Book Genome Project, μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν προτάσεις για βιβλία.

Με την εξαγορά η Apple θα προσπαθήσει να βελτιώσει την υπηρεσία του iBook με καλύτερα recommendations, search και κατηγοριοποίηση. Στην πραγματικότητα η Apple θέλει να δώσει μια ώθηση στα e-books της προκειμένου να μπορέσει να συναγωνιστεί το Amazon.

Το deal έχει επιβεβαιωθεί από άτομο της Apple η οποία δηλώνει ότι αγοράζει μικρές εταιρίες με τον καιρό αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει τι σκοπεύει να κάνει με αυτές. Εμείς περιμένουμε να δούμε αν και πως θα τις χρησιμοποιήσει.

apple εξαγοράζει booklamp, Apple, αποκτά την BookLamp για να βελτιώσει το iBooks κα να “χτυπήσει” Amazon


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.