Η Apple ανακοινώνει το πρόγραμμα του WWDC 2023

Apple WWDC, Η Apple ανακοινώνει το πρόγραμμα του WWDC 2023

Η Apple ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της, το WWDC, το οποίο θα διαρκέσει από τις 5 Ιουνίου έως τις 9 Ιουνίου. Το πρόγραμμα επιβεβαιώνει ότι η βασική ομιλία της Apple θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ώρα Ελλάδος, με την εταιρεία να αναμένεται να ανακοινώσει τα iOS 17, macOS 14, watchOS 10, αλλά και το πολυαναμενόμενο AR/VR headset, ένα MacBook Air 15 ιντσών και πολλά άλλα.

Την κεντρική ομιλία της Apple θα ακολουθήσει το Platforms State of the Union στις 5 Ιουνίου στις 11:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Αυτό το βίντεο είναι ουσιαστικά η βασική ομιλία της Apple με επίκεντρο τους προγραμματιστές, παρέχοντας μια επισκόπηση νέων εργαλείων και τεχνολογιών σε όλες τις πλατφόρμες της Apple.

Το πλήρες πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του WWDC:

Apple Keynote
5 Ιουνίου, 8 μ.μ.
Το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό WWDC23 μέχρι σήμερα κυκλοφορεί με μια πρώτη ματιά στις συναρπαστικές ενημερώσεις που έρχονται στις πλατφόρμες της Apple αργότερα φέτος. Η κεντρική διεύθυνση θα είναι διαθέσιμη μέσω του apple.com, της εφαρμογής Apple Developer, της εφαρμογής Apple TV και του YouTube, με δυνατότητα αναπαραγωγής κατ’ απαίτηση μετά την ολοκλήρωση της ροής.

Platforms State of the Union
5 Ιουνίου, 11:30 μ.μ.
Οι προγραμματιστές θα μάθουν πώς μπορούν να πάνε τις εφαρμογές τους στο επόμενο επίπεδο με μια βαθύτερη βουτιά στα νέα εργαλεία, τις τεχνολογίες και τις εξελίξεις στις πλατφόρμες της Apple. Οι πλατφόρμες State of the Union θα μεταδίδονται μέσω της εφαρμογής Apple Developer και του ιστότοπου Apple Developer.

Apple Design Awards
6 Ιουνίου, 4:30 π.μ.
Τα Apple Design Awards αναγνωρίζουν και γιορτάζουν την τέχνη, την τέχνη, τη δημιουργικότητα και την τεχνική εξειδίκευση της κοινότητας προγραμματιστών της Apple. Οι νικητές του φετινού Apple Design Award θα αποκαλυφθούν μέσω της εφαρμογής και του ιστότοπου Apple Developer.

Το WWDC 2023 θα είναι κυρίως διαδικτυακό, με 175 βίντεο συνεδριών να είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο Apple Developer και στην εφαρμογή Apple Developer για να τα παρακολουθήσουν όλοι δωρεάν. Ακόμα, τυχαία επιλεγμένοι προγραμματιστές και κάποιο εργαζόμενοι μέσων ενημέρωσης έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν σε μια ειδική ημέρα στο Apple Park στις 5 Ιουνίου για να παρακολουθήσουν μαζί το βασικό βίντεο, να συναντηθούν με μερικές από τις ομάδες της Apple, να κοινωνικοποιηθούν και πολλά άλλα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.