Apple: Ανακοίνωσε press event 27 Οκτωβρίου

Εδώ και καιρό οι πληροφορίες ήθελαν την Apple να έχει προγραμματίσει press event στις 27 Οκτωβρίου, στο οποίο θα κάνει την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση νέων Macs. Τελικά η ίδια επιβεβαίωσε τις πηγές αποστέλλοντας προσκλήσεις μέσα από την επίσημη σελίδα της.

Η Apple χρησιμοποιεί μαύρο φόντο, και πολύχρωμο δαγκωμένο μήλο κάτω από το οποίο γράφει: “hello again”, μια σαφής αναφορά στο πρώτο Mac του 1984, όπου χρησιμοποιήθηκε και πάλι η λέξη “hello”. Μένει να δούμε αν και η φετινή ανακοίνωση θα είναι τόσο μεγάλη.

Βασιζόμενοι στις διαρροές περιμένουμε τα νέα MacBooks να ξεφορτωθούν τις θύρες USB-A, θα περιοριστούν σε USB-C ή Thunderbolt 3. Επιπλέον, η Apple λέγεται ότι θα αφήσει πίσω την υποστήριξη για MagSafe και Thunderbolt 2.

Αναμένεται να εγκαταλείψει το 11 ιντσών MacBook Air, αλλά θα κρατήσει το μοντέλο με οθόνη 13 ιντσών. Υπήρχαν διάφορες φήμες σχετικά με την τύχη της σειράς MacBook Air από τότε που ήρθε το 12ιντσο MacBook, αλλά η Apple όπως φαίνεται θέλει να επικεντρώσει την προσοχή της στο 13 ιντσών MacBook Air και όχι στο 11ιντσο.

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα αναμένονται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και νέο OLED touch panel, που μπορεί να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες.

Περισσότερα θα μάθουμε σε μια εβδομάδα και όπως κάθε φορά η Apple θα μεταδώσει ζωντανά το event για όσους δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν από κοντά.

apple event october 27, Apple: Ανακοίνωσε press event 27 Οκτωβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

It’s comming…

ΥΓ. Δεν υπάρχει νόημα να κρατήσει το Macbook Air στις 11″ πλέον…ας δώσει Air 13″ με i3 και i5 και Pro 13″/15″ με i7!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.