Apple Card: Πιστωτική κάρτα χωρίς επιβαρύνσεις, αριθμό, ημερομηνία λήξης ή CVV

Apple Event 2019, Apple Card: Πιστωτική κάρτα χωρίς επιβαρύνσεις, αριθμό, ημερομηνία λήξης ή CVV

Η Apple ακολουθεί τα βήματα της Amazon όσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες και κυκλοφορεί τη δική της Apple Card. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κάρτες, μπορεί να κάνουμε κατευθείαν αίτηση για την Apple Card μέσω του iPhone και μόλις εγκριθεί, η κάρτα θα είναι αποθηκευμένη σε ψηφιακή μορφή στην εφαρμογή πορτοφόλι της Apple. Εκεί θα μπορούμε να δούμε τις καταστάσεις πληρωμών, το υπόλοιπο του λογαριασμού, και τις τρέχουσες ημερομηνίες πληρωμής.

Apple Event 2019, Apple Card: Πιστωτική κάρτα χωρίς επιβαρύνσεις, αριθμό, ημερομηνία λήξης ή CVV

Επιπλέον, η εφαρμογή επισημαίνει τις τοποθεσίες που έγινε η κάθε αγορά και το όνομα του εμπόρου λιανικής πώλησης, για να μας βοηθά να περιηγούμαστε στις συναλλαγές και να θυμόμαστε που κάναμε την κάθε αγορά.

Η νέα πιστωτική κάρτα της Apple έχει τη δυνατότητα να παράγει νέους κωδικούς ασφαλείας κάθε φορά που πραγματοποιούμε μία αγορά. Η Apple Card δεν έχει αριθμό πιστωτικής κάρτας, CVV, υπογραφή, ημερομηνία λήξης ή επιβαρύνσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε μία αγορά από κάποια ιστοσελίδα η οποία δεν υποστηρίζει την Apple Card, μπορούμε να δημιουργήσουμε τυχαία αυτά τα στοιχεία μόνο για τη τρέχουσα αγορά.

Apple Event 2019, Apple Card: Πιστωτική κάρτα χωρίς επιβαρύνσεις, αριθμό, ημερομηνία λήξης ή CVV

Τέλος, οι λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές που κάναμε αποθηκεύονται τοπικά, ώστε να αποτρέψουν την πιθανή στόχευση διαφημίσεων, σύμφωνα με τις αγορές μας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Θα έρθει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;

Agnostos13

Επειδή φέρεται ως πιστωτική σε συνεργασία με την Goldman Sachs δεν βλέπω πιθανότητα. Αν τελικά είναι προπληρωμένη είναι θέμα Apple.

Τάσος

γιατί να μην έρθει; Μιά χαρά αποικία είμαστε

Agnostos13

Γιατί η Ελλάδα έχει μπει σε φάση που κυρίως πρέπει να πουλάει (προιόντα, ακίνητα, δικαιώματα, χρέη κλπ) και όχι να αγοράζει. Η πιστωτική κάρτα είνα μέσο αγοράς…

Αθανάσιος

Θα έρθει κάτι τέτοιο στηνΕλλάδα;

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, δεν έχει ανοίξει αυτή η συζήτηση για τν Ελλάδα ακόμα. Περιμένουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.