Apple: Κυριαρχεί στις γιορτές – Ακολουθούν Samsung & Huawei

Η περίοδος των γιορτών ενδείκνυται για αγορές ηλεκτρονικών ειδών, τα οποία παρουσιάζουν τεράστια άνοδο σε σύγκριση με τον υπόλοιπο χρόνο. Ειδικά όσον αφορά σε smartphones και tablets, αυτά έχουν την τιμητική τους.

Σύμφωνα με την Flurry Analytics, φέτος οι νέες ενεργοποιήσεις iPhones ήταν διπλάσιες από αυτές της Samsung. Πιο συγκεκριμένα φάνηκε ότι μεταξύ 18 και 25 Δεκεμβρίου, το 44 των νέων συσκευών ήταν iPhone (5% πτώση από το 2015). Από την άλλη, η Samsung πήρε το 21% των νέων συσκευών που ενεργοποιήθηκαν (2% άνοδος από το 2015). Στην τρίτη θέση είναι η Huawei με 3%, ποσοστό πολύ σημαντικό αν σκεφτούμε ότι πέρσι το όνομά της δεν βρισκόταν στην λίστα.

holiday phone activations, Apple: Κυριαρχεί στις γιορτές – Ακολουθούν Samsung & Huawei

Η Apple έχει το προβάδισμα καθώς πολλοί χρήστες περιμένουν τις γιορτές για να αναβαθμιστούν σε νέα μοντέλα, ενώ τα Samsung Galaxy S7 έχουν πολύ περισσότερο καιρό που έχουν ανακοινωθεί. Ωστόσο και πάλι η Samsung κατοχυρώνει την δεύτερη θέση. Να σημειωθεί ότι στους παραπάνω αριθμούς συμπεριλαμβάνονται smartphones και tablet.

Η αναφορά της Flurry Analytics επισημαίνει ότι τα phablets είναι σε άνοδο. Μιλάμε για τα smartphones με οθόνες μεταξύ 5 και 6.9 ιντσών.

Τέλος, για χριστουγεννιάτικα δώρα πολλοί επέλεξαν iTunes ή Google Play giftcards και η μέρα των Χριστουγέννων ήταν η μεγαλύτερη μέρα με app downloads. Η εταιρεία ερευνών αναφέρει ότι εκείνη τη μέρα ο αριθμός των download ήταν διπλάσιος από μια κανονική μέρα τον Δεκέμβριο.

holiday phone activations, Apple: Κυριαρχεί στις γιορτές – Ακολουθούν Samsung & Huawei

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Λογικό

One

Αυτή η ερευνα είναι μονο για την Αμερική γιατι στον υπόλοιπο κοσμο οι κινέζοι πουλάνε πολύ περισσότερο.

John

Η πιο αναξιόπιστη έρευνα που είδα τελευταία , βασίζεται στον αριθμό apps που έγιναν download , δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα.

Chris

Κάποιοι εδώ μεςα πραγματικά για να ειναι ευχαριστημένοι θέλουν να βλέπουν ειδήσεις του τύπου τελευταία η apple, χάλια έσοδα, χρεοκοπία κλπ .

fotis

αν ηταν η samsung πρωτη τα ιδια θα λεγατε η οχι.

Chris

Αμφιβάλλω @fotis

katsantour

Λογικο αν αγαπας τον αλλον να του παρεις ενα δωρο της προκοπης

Fotis

Katsantour +1 ποιος χαζός θα πάει να πάρει δώρο για την γυναίκα του η το παιδί του από την Samsung να ανατιναχθεί και να κλαίει χριστουγεννιάτικα .

Giannis

Σιγά την είδηση. Και μιλάμε για συσκευές που, όπως λένε όλοι, είναι επί 3 έτη ίδια. Το επόμενο έτος που θα ανανεωθεί (έτσι λένε οι φήμες) η διαφορά θα αυξηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24+ & S24 Ultra: Έτσι θα μοιάζουν οι συσκευές

Μετά το leak εικόνων του vanilla Samsung Galaxy S24, τώρα ακολουθούν renders βασισμένα σε CAD των Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra.

Smartphones Apple iPhone 12

Phone 12: Η Γαλλία εγκρίνει την ενημέρωση λογισμικού της Apple

Η ενημέρωση λογισμικού της Apple για τα iPhone 12 στη Γαλλία εγκρίθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές, μετά την αναστολή των πωλήσεων στη χώρα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24: Εικόνες αποκαλύπτουν επίπεδο σχεδιασμό

Τον προηγούμενο μήνα, ο tipster Ice Universe υποστήριξε πως τα Galaxy S24 και S24 Plus της Samsung θα υιοθετήσουν επίπεδο σχεδιασμό.

Business Apple Fortnite

Epic Games: Απολύει το 16% του προσωπικού της

H Epic Games, η εταιρεία πίσω από το Fortnite, απολύει το 16% του προσωπικού της εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με την Apple.