Apple: Κυριαρχεί στις γιορτές – Ακολουθούν Samsung & Huawei

Η περίοδος των γιορτών ενδείκνυται για αγορές ηλεκτρονικών ειδών, τα οποία παρουσιάζουν τεράστια άνοδο σε σύγκριση με τον υπόλοιπο χρόνο. Ειδικά όσον αφορά σε smartphones και tablets, αυτά έχουν την τιμητική τους.

Σύμφωνα με την Flurry Analytics, φέτος οι νέες ενεργοποιήσεις iPhones ήταν διπλάσιες από αυτές της Samsung. Πιο συγκεκριμένα φάνηκε ότι μεταξύ 18 και 25 Δεκεμβρίου, το 44 των νέων συσκευών ήταν iPhone (5% πτώση από το 2015). Από την άλλη, η Samsung πήρε το 21% των νέων συσκευών που ενεργοποιήθηκαν (2% άνοδος από το 2015). Στην τρίτη θέση είναι η Huawei με 3%, ποσοστό πολύ σημαντικό αν σκεφτούμε ότι πέρσι το όνομά της δεν βρισκόταν στην λίστα.

holiday phone activations, Apple: Κυριαρχεί στις γιορτές – Ακολουθούν Samsung & Huawei

Η Apple έχει το προβάδισμα καθώς πολλοί χρήστες περιμένουν τις γιορτές για να αναβαθμιστούν σε νέα μοντέλα, ενώ τα Samsung Galaxy S7 έχουν πολύ περισσότερο καιρό που έχουν ανακοινωθεί. Ωστόσο και πάλι η Samsung κατοχυρώνει την δεύτερη θέση. Να σημειωθεί ότι στους παραπάνω αριθμούς συμπεριλαμβάνονται smartphones και tablet.

Η αναφορά της Flurry Analytics επισημαίνει ότι τα phablets είναι σε άνοδο. Μιλάμε για τα smartphones με οθόνες μεταξύ 5 και 6.9 ιντσών.

Τέλος, για χριστουγεννιάτικα δώρα πολλοί επέλεξαν iTunes ή Google Play giftcards και η μέρα των Χριστουγέννων ήταν η μεγαλύτερη μέρα με app downloads. Η εταιρεία ερευνών αναφέρει ότι εκείνη τη μέρα ο αριθμός των download ήταν διπλάσιος από μια κανονική μέρα τον Δεκέμβριο.

holiday phone activations, Apple: Κυριαρχεί στις γιορτές – Ακολουθούν Samsung & Huawei

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Λογικό

One

Αυτή η ερευνα είναι μονο για την Αμερική γιατι στον υπόλοιπο κοσμο οι κινέζοι πουλάνε πολύ περισσότερο.

John

Η πιο αναξιόπιστη έρευνα που είδα τελευταία , βασίζεται στον αριθμό apps που έγιναν download , δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα.

Chris

Κάποιοι εδώ μεςα πραγματικά για να ειναι ευχαριστημένοι θέλουν να βλέπουν ειδήσεις του τύπου τελευταία η apple, χάλια έσοδα, χρεοκοπία κλπ .

fotis

αν ηταν η samsung πρωτη τα ιδια θα λεγατε η οχι.

Chris

Αμφιβάλλω @fotis

katsantour

Λογικο αν αγαπας τον αλλον να του παρεις ενα δωρο της προκοπης

Fotis

Katsantour +1 ποιος χαζός θα πάει να πάρει δώρο για την γυναίκα του η το παιδί του από την Samsung να ανατιναχθεί και να κλαίει χριστουγεννιάτικα .

Giannis

Σιγά την είδηση. Και μιλάμε για συσκευές που, όπως λένε όλοι, είναι επί 3 έτη ίδια. Το επόμενο έτος που θα ανανεωθεί (έτσι λένε οι φήμες) η διαφορά θα αυξηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.