Apple event επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου

, Apple event επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου

Μπορεί να μην είδαμε νέα προϊόντα σήμερα, όμως η Apple ανακοίνωσε επίσημα πως θα διοργανώσει ένα νέο ψηφιακό event, το οποίο θα διεξαχθεί στο Apple Park την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 20:00. Στο εν λόγω event η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα γενιά Apple Watch Series 6, ένα νέο iPad της σειράς Air με νέο σχεδιασμό, ενώ φήμες λένε ότι μπορεί να δούμε και τα AirPods Studio.

Το χρονικό των “leaks”

Μπορεί αυτή η ανακοίνωση να ήρθε σαν έκπληξη, όμως τι περιμέναμε να δούμε πραγματικά σήμερα; Σύμφωνα με αναφορές, σήμερα η Apple θα προχωρούσε στην κυκλοφορία νέων προϊόντων. Η πρώτη ώρα που δόθηκε από τον @jon_prosser ήταν 16:00 ώρα Ελλάδος, όπου και δεν έγινε τίποτα απολύτως. Η δεύτερη ώρα ήταν 18:00, σύμφωνα με άλλους leaksters, όπου τελικά ούτε εκεί έγινε κάτι. Όμως, παρά την απογοήτευση, υπήρξαν μερικά καλά νέα.

Αρχικά, ένα νεό emoji του λογότυπου της Apple σε μπλε χρώμα κυκλοφόρησε στο Twitter, το οποίο εμφανίζεται με το hashtag @appleevent. Ο MKBHD ανακάλυψε πως το συγκεκριμένο emoji θα είναι ενεργό από σήμερα έως και τις 28 Σεπτεμβρίου. Οπότε, πλέον έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα νέων ανακοινώσεων από την Apple. Τα leaks λοιπόν πήγαν “κουβά”.

Αυτός είναι και ο λόγος βέβαια που από εχθές σας μεταδώσαμε μεν την είδηση, όμως δε μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε από κάποια έμπιστη πηγή ότι θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία νέων προϊόντων. Όπως και να έχει πάντως, τουλάχιστον όντως σήμερα έγινε κάποια ανακοίνωση και ανυπομονούμε για τα νέα προϊόντα που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή
Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.