Η Apple λανσάρει πρόγραμμα επισκευής self-service για iPhone

apple, Η Apple λανσάρει πρόγραμμα επισκευής self-service για iPhone

Το πρόγραμμα επισκευής self-service για iPhone, που ανακοίνωσε η Apple στα τέλη του 2021, είναι γεγονός. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες iPhone 12, iPhone 13 και iPhone SE τρίτης γενιάς να πραγματοποιούν ορισμένες επισκευές στο σπίτι. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να το φέρει στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2022.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό κολοσσό, γνήσια εγχειρίδια επισκευής, ανταλλακτικά και εργαλεία της Apple θα είναι διαθέσιμα στο νέο κατάστημα επισκευών Self Service. Εκεί, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 200 ανταλλακτικά και εργαλεία. Αρχικά το πρόγραμμα θα αφορά τις συσκευές που είπαμε παραπάνω, ωστόσο μέσα στη χρονιά σχεδιάζει να επεκτείνει το κατάστημα με εργαλεία, εγχειρίδια και ανταλλακτικά για Mac με τσιπ σιλικόνης Apple.

Έτσι, όταν κάποιος χρειαστεί να επισκευάσει τη συσκευή του, θα χρειαστεί να διαβάσει το εγχειρίδιο επισκευής για το προϊόν τους και τη συγκεκριμένη επισκευή στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Μετά θα πρέπει να παραγγείλει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα από το κατάστημα και να το επισκευάσει.

Παράλληλα, η Apple θα παρέχει με 49$ ένα κιτ με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για τις επισκευές. Το κιτ θα το νοικιάζουν για μία εβδομάδα και στη συνέχεια θα αποστέλλεται πίσω χωρίς έξτρα χρέωση.

Η εταιρεία προειδοποιεί ότι η “συντριπτική πλειονότητα” των πελατών θα πρέπει να επισκέπτεται έναν επαγγελματία πάροχο επισκευών, όπως ένα Apple Store, για να διασφαλίσει ότι οι συσκευές τους επισκευάζονται με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.