Η Apple μεταφέρει την παραγωγή MacBook και Apple Watch στο Βιετνάμ για πρώτη φορά

apple watch, Η Apple μεταφέρει την παραγωγή MacBook και Apple Watch στο Βιετνάμ για πρώτη φορά

Η Apple βρίσκεται στη διαδικασία μετεγκατάστασης της παραγωγής Apple Watch και Macbook στο Βιετνάμ στη νοτιοανατολική Ασία, στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας για διαφοροποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού της, σύμφωνα με τη Nikkei Asia.

Όπως αναφέρει το άρθρο, ο προμηθευτής της Apple Luxshare έχει ξεκινήσει τη δοκιμαστική παραγωγή μοντέλων Apple Watch και MacBook στο Βιετνάμ. Στη χώρα παράγονται ήδη πολλά προϊόντα Apple, μεταξύ των οποίων ορισμένα μοντέλα iPad και Airpods.

Εκτός από τα Apple Watch και Mac, το άρθρο σημειώνει πως η Apple εξετάζει επίσης πιθανή μεταφορά της παραγωγής HomePod στη χώρα. Μάλιστα, επισημαίνει πως η δοκιμαστική παραγωγή MacBook της Apple στο Βιετνάμ προχωρά με αργό ρυθμό λόγω των προβλημάτων που έχει επιφέρει η πανδημία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.