Ο Tim Cook μπορεί να λάβει bonus μέχρι και 50 εκ. δολάρια

Apple Tim Cook, Ο Tim Cook μπορεί να λάβει bonus μέχρι και 50 εκ. δολάρια

O CEO της Apple, Tim Cook θα μπορούσε να λάβει 50 εκατομμύρια δολάρια ως bonus εάν η Apple εκπληρώσει όλους τους οικονομικούς της στόχους, σύμφωνα με απόφαση των μετόχων.

Ο Cook πρόκειται να λάβει βασικό μισθό 3 εκατομμυρίων δολαρίων, μπόνους μετρητών 6 εκατομμυρίων δολαρίων και βραβεία μετοχών αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο μισθός του Cook μειώνεται περίπου κατά 40%, καθώς έλαβε 99 εκατομμύρια δολάρια το 2022. Η αμοιβή του θα συνδέεται στενά με τη συνολική απόδοση της εταιρείας, με τη μετατόπιση που εισήχθη αφού οι μέτοχοι αναστατώθηκαν για το πακέτο αποδοχών του.

Οι μέτοχοι ενέκριναν μια πρόταση σύμφωνα με την οποία ο μισθός των στελεχών θα αποφασίζεται με ετήσια ψηφοφορία και τα άλλα στελέχη της Apple θα κερδίζουν περίπου 27 εκατομμύρια δολάρια το καθένα το 2023. Αυτό περιλαμβάνει τον διευθύνοντα σύμβουλο Jeff Williams, τη γενική σύμβουλο Katherine Adams, τον επικεφαλής λιανικής Deirdre O’Brien, τον επικεφαλής υπηρεσιών Ο Eddy Cue , ο επικεφαλής λογισμικού Craig Federighi, ο οικονομικός διευθυντής Luca Maestri και άλλοι.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.