Apple: Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Machine Learning

apple, Apple: Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Machine Learning

Ο διευθυντής Machine Learning της Apple, Ian Goodfellow, παραιτήθηκε από τη θέση του μετά από τέσσερα plus χρόνια στην εταιρεία. Προηγουμένως ήταν ένας από τους κορυφαίους υπαλλήλους AI της Google.

Ο Goodfellow ανακοίνωσε την απόφασή του στο προσωπικό με ένα email. Σε αυτό αναφέρει ότι η παραίτησή του οφείλεται εν μέρει στο σχέδιο της Apple για επιστροφή με φυσική παρουσία στο γραφείο. Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο προβλέπει οι υπάλληλοι να εργάζονται από το γραφείο τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα έως τις 11 Απριλίου, τουλάχιστον δύο ημέρες την εβδομάδα έως τις 2 Μαΐου και τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα έως τις 23 Μαΐου.

“Πιστεύω ακράδαντα ότι περισσότερη ευελιξία θα ήταν η καλύτερη πολιτική για την ομάδα μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο email του ο Goodfellow.

Οι υπάλληλοι της Apple άρχισαν να επιστρέφουν στο Apple Park τον περασμένο μήνα, ενώ η πολιτική τριήμερης εργασίας στο γραφείο τίθεται σε ισχύ στις 23 Μαΐου.

Σε μια επιστολή προς τον CEO της Apple, Tim Cook, μια ομάδα εργαζομένων ανέφερε: “Πολλοί από εμάς νιώθουμε ότι πρέπει να διαλέξουμε μεταξύ ενός συνδυασμού της οικογένειάς μας, της ευημερίας μας και της υποστήριξης να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη δουλειά ή να είμαστε μέλος της Apple. Αυτή είναι μια απόφαση που κανένας από εμάς δεν παίρνει ελαφρά και μια απόφαση που πολλοί θα προτιμούσαν να μην χρειαστεί να πάρουν.”

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ

να δουλεύεις σε τέτοια γραφεια που ειναι απ τα καλύτερα στον κόσμο μεσα στην φύση και να μην θέλεις να εισαι δυο φορές την εβδομάδα να δεις απο κοντα τους συνδέλφους σου , δεν μπορουν να εκτιμήσουν την αξία και την τύχη που έχουν να εργάζονται εκει

Δημητρης

Δεξια απο το mini market του βαγγελη ειναι πολυ εξωτικα. Αυτοι οι φοινικες σε συνδυασμο με τα πευκα μου θυμιζουν το εξοχικο μου

Bad boy

Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι θα φεύγουν από την εταιρεία εδώ θα φτάσουμε να τα φτιάχνουμε μόνοι μας τα προϊόντα της εταιρείας θαρρείς και είμαστε όλοι μας τεχνική απλά τραγικό για μια τέτοια εταιρεία όπως ρε είναι η apple κινητό 1700 και βάλε θα μπεις στο κόπο να το φτιάξεις μόνος οκ ότι νάνε

Δημητρης

Εφυγε ενας και εβγαλες συμπερασμα οτι θα φυγουν περισσοτεροι; Και επομενο συμπερασμα οτι θα το φτιαχνουμε μονοι μας το κινητο;
Κατσε να σου βγαλω συμπερασματαρα. Στην ΙΚΕΑ φτιαχνεις το προιον μονος σου. Αρα στην ΙΚΕΑ εχουν φυγει οι περισσοτεροι. Αρα στην ΙΚΕΑ εφυγε ο διευθυντης machine learning. Κριμα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.