Η Apple πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία στον κόσμο για 17η συνεχή χρονιά

Apple, Η Apple πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία στον κόσμο για 17η συνεχή χρονιά

H Αpple ανακηρύχθηκε η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία στον κόσμο από το περιοδικό Fortune και αυτό συμβαίνει για 17η συνεχή χρονιά.

Η πλήρης λίστα αποτελείται από 1.500 εταιρείες, 1.000 από τις οποίες έχουν έδρα στις ΗΠΑ και 500 εκτός ΗΠΑ. Όλες αυτές οι εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα έχουν έσοδα πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Από τις 1.500 εταιρείες, το Fortune ξεχώρισε τις πιο κερδοφόρες και μείωσε τη λίστα σε 680. Περίπου 3.700 στελέχη, διευθυντές και αναλυτές κλήθηκαν στη συνέχεια να βαθμολογήσουν κάθε εταιρεία στη λίστα σε διάφορες κατηγορίες – αξία επένδυσης, ποιότητα διαχείρισης, κοινωνική ευθύνη , και τα λοιπά.

Το αποτέλεσμα ήταν η Apple να είναι και πάλι στην κορυφή με τους περισσότερους βαθμούς στην κοινωνική ευθύνη, την οικονομική ευρωστία, την καινοτομία και την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε φέτος η Microsoft, όντας η κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία λογισμικού υπολογιστών, ενώ η Amazon βρέθηκε στην τρίτη θέση (πέφτοντας από τη δεύτερη που ήταν πέρυσι) διατηρώντας εξαιρετικές βαθμολογίες στις υπηρεσίες διαδικτύου και στο λιανικό εμπόριο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, αν και κατέκτησε την πρωτιά ξανά, η Apple είχε βαθμολογία 8,19, χαμηλότερη δηλαδή από το 8,65 του περασμένου έτους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Είναι η πιο αξιοθαύμαστη και η πιο the Best Ever μιλάμε εταιρεία του κόσμου. Κάνει λίγα και καλά πράγματα. Δεν αγχώνεται καθόλου. Ο κόσμος βλέπει ότι αγαπά. Το Μηλαράκι και τίποτα άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Απολαύστε επίσημα δείγματα της κάμερας

Η vivo αναμένεται να αποκαλύψει το X100 Ultra αυτόν τον μήνα και τώρα μοιράστηκε δείγματα κάμερας του smartphone.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.