Apple: Αγοράζει 270 εκ. οθόνες για τα iPhone του 2018;

apple αγοράζει 270 εκατομμύρια οθόνες iphone 2018, Apple: Αγοράζει 270 εκ. οθόνες για τα iPhone του 2018;

Σύμφωνα με πηγές από την Taiwan, η Apple ετοιμάζεται να παραγγείλει 250-270 εκ. οθόνες για τα iPhone του 2018, οι μισές από τις οποίες θα είναι οθόνες OLED για την κατασκευή του τρέχοντος iPhone X, ενός αναβαθμισμένου μοντέλου του και ενός ακόμα μεγαλύτερου σε διαστάσεις οθόνης που πιθανόν να φτάνει τις 6.5 ίντσες, όπως αναφέρει το DigiTimes.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple ενδεχομένως να παραγγείλει 110-130 εκ. OLED οθόνες, από τις οποίες τα 70-80 εκ. τεμάχια να είναι για την παραγωγή του τωρινού iPhone X και της αναβαθμισμένης έκδοσής του. Τα υπόλοιπα 40-50 εκ. τεμάχια να είναι OLED οθόνες στις 6.5 ίντσες για την κατασκευή ενός iPhone X με μεγαλύτερες διαστάσεις και θα είναι συσκευές όλο οθόνη, θα διαθέτουν notch για την TrueDepth κάμερα, διπλή κύρια κάμερα και σώμα από γυαλί κατάλληλο για την ασύρματη φόρτιση.

Σε πληροφορίες από άλλες πηγές, αναφέρεται πως η Apple μπορεί να κατασκευάσει ένα οικονομικότερο από τα τωρινά iPhone, με οθόνη στις 6.1 ίντσες και Full Active LCD οθόνη η οποία θα έχει επιπλέον πλεονεκτήματα έναντι της OLED. Αναφορικά με τον συγκεκριμένο τύπο οθόνης, η Apple πιθανόν να έχει παραγγείλει 60-70 εκ. τεμάχια για να καλύψει την παραγωγή των iPhone SE, iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone 7.

Όσον αφορά την εταιρεία που θα προμηθεύσει την Apple με τις οθόνες αυτές, η Samsung αναμένεται να είναι και πάλι ο κύριος προμηθευτής των OLED οθονών ενώ η LG Display θα διαθέσει στο δεύτερο μισό του 2018 OLED οθόνες για το 6.5 ιντσών iPhone. Στο κομμάτι των LCD οθονών, η Sharp και η Japan Display αναμένονται να είναι και πάλι η κύρια πηγή για τις συγκεκριμένες οθόνες της Apple.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Μα καλα χαζοί ειναι εκει στην Apple??
Αφού εδω στο techblog σε σχόλια και μη διαβάζουμε οτι δεν πάει καλα στις πωλήσεις ·
Και αυτοί μου παραγγέλνουν άλλα 50-70 μυρια (!)🤔

Agnostos13

Micro-LED ftw!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.