Apple: Προσλαμβάνει άτομα για τα δικά της προϊόντα με τεχνητή νοημοσύνη

Apple τεχνητή νοημοσύνη, Apple: Προσλαμβάνει άτομα για τα δικά της προϊόντα με τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple φαίνεται πως δεν θέλει να μείνει πίσω στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, με τη ραγδαία ανάπτυξή του που έχει επιτευχθεί τους τελευταίους μήνες από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, καθώς έχει ανοίξει συνολικά 176 νέες θέσεις που σχετίζονται με το machine learning και την τεχνητή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με το Pocket-lint, 68 από αυτές τις θέσεις βρίσκονται στο τμήμα Siri, 52 στο τμήμα iOS και 46 σχετίζονται με το macOS. Άλλες θέσεις θα απαιτούν εργασία με περισσότερα από ένα προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης κλήσης κερδών, ο εκπρόσωπος της Apple σημείωσε ότι η εταιρεία προσεγγίζει την τεχνητή νοημοσύνη με σκόπιμο και στοχαστικό τρόπο. Μάλιστα, εσωτερικές πηγές αναφέρουν ότι η Apple έχει περιορίσει τη χρήση των chatbots AI για να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση ευαίσθητων πληροφοριών.

Η Apple έχει προγραμματίσει μια ειδική εκδήλωση για τις 5 Ιουνίου με επίκεντρο το πολυαναμενόμενο AR/VR headset της, αλλά δεν είναι απίθανο να ειπωθεί και κάτι σχετικό με την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

4 χρόνια μπροστά ειμαστε με την σιρι σε εξυπνάδα . Αν μπουν στην μαχη κ οι πρόσφατοι στρατολογημένοι θα ανοιξει η ψαλίδα στην 6ετία. έχουμε κανονική φυσική νοημοσύνη εμείς κύριοι!! Όχι ψεύτικη μουσατένια μαιμού όπως οι παραθυρακηδες κ οι ρομποτακηδες. Και την υψηλότερη νοημοσύνη έχετε εσείς , οι πιστοί μας , οι ακόλουθοι , ακάματοι υπηκόοι μας που τροφοδοτείται τα Magic products μας!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.