Apple: Ψάχνει τρίτο προμηθευτή για τα τσιπ μνήμης

Apple, Apple: Ψάχνει τρίτο προμηθευτή για τα τσιπ μνήμης

Apple, Apple: Ψάχνει τρίτο προμηθευτή για τα τσιπ μνήμης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Apple αναζητά έναν τρίτο προμηθευτή των τσιπ μνήμης NAND, λόγω των ελλείψεων. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία συνεργάζεται κυρίως με τη Samsung και ακολούθως με την SK Hynix. Άτομα με γνώση επί του θέματος ισχυρίζονται πως κοιτάζει προς το μέρος της κινεζικής Yangtze Memory Technologies.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν πως ο κατασκευαστής έχει ήδη υποβάλει τα δείγματά του στην Apple και έχει λάβει έγκριση, αφού πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Μάλιστα, αναφέρουν πως η πρώτη αποστολή τσιπ NAND θα γίνει το Μάιο.

Βέβαια, το design των τσιπ της Yangtze δεν είναι τόσο εξελιγμένος όσο της Samsung, επομένως αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στις βασικές συσκευές της, όπως το φετινό iPhone SE.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.