Apple: Βάζει τέλος στις standalone οθόνες της

Με την ανακοίνωση των MacBook Pro μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, η Apple φάνηκε να μην αφήνει πίσω μόνο το 11ιντσο MacBook Air. Οι standalone οθόνες της φαίνεται να αποτελούν επίσης παρελθόν. Οι πληροφορίες έρχονται από το The Verge, δημοσιογράφος του οποίου επικαλείται την ίδια την Apple και λέει ότι βάζει τέλος στις οθόνες.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η Apple σταμάτησε την Thunderbolt Display, αλλά αναμενόταν να επιστρέψει με νέα ανανεωμένα μοντέλα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όπως το περιμέναμε, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Για την ακρίβεια, η LG ανακοίνωσε τα Ultrafine monitors, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα νέα MacBook Pro της Apple. Για όσους θεώρησαν ότι αυτή είναι απλά μια εξαίρεση, οι πληροφορίες του The Verge, βάζουν τέλος στις ελπίδες για standalone οθόνη από την Apple.

Ίσως η Apple συνεργάζεται και με άλλους κατασκευαστές οθονών για να υπάρξει μεγαλύτερη ποικιλία στις οθόνες για Mac. Μένει να δούμε πως θα δεχτούν οι fans της Apple τις οθόνες της LG ή όποιου άλλου κατασκευαστή έρθει στο μέλλον, μιας και δεν θα έχουν το δικό της design.

apple displays, Apple: Βάζει τέλος στις standalone οθόνες της

apple displays, Apple: Βάζει τέλος στις standalone οθόνες της

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Eπίτηδες καταργούν τις οθόνες αυτές γιατί η Apple σου λέει “δεν θα πουλήσω άλλο φθηνές οθόνες και θα αναγκάζω να αγοράζουν ακριβότερες οθόνες” + που μετά από κάποιο καιρό θα υπάρξει θέμα με τις επιδόσεις των macbook λόγω των specs και επειδή πουλάνε 4Κ και 5Κ οθόνες

Giannis

Αν είχαν απήχηση οι οθόνες θα συνέχιζε να τις βγάζει. Προφανώς οι πωλήσεις δεν ήταν οι προσδοκόμενες. Οπότε προωθεί τους πελάτες της σε third party επιλογές. Οι οθόνες της LG πωλούνται κανονικά μέσω του apple store αν αυτό λέει κάτι.

Agnostos13

Οι οθονες του ανταγωνισμου ειναι εξισου ποιοτικες και πιο οικονομικες…
Λογικο μου φαινεται να μην πουλανε πλεον οι official…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.