Apple & Samsung: Διετές συμβόλαιο 9 δισ. δολαρίων για το OLED iPhone

Apple & Samsung OLED, Apple & Samsung: Διετές συμβόλαιο 9 δισ. δολαρίων για το OLED iPhone

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν σήμερα διάφορα media, Apple και Samsung έκλεισαν διετές συμβόλαιο για την παραγωγή και προμήθεια OLED panels αξίας 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα panel αυτά προορίζονται για την επετειακή έκδοση του iPhone.

Μέσα στους όρους του συμβολαίου υπάρχει η συμφωνία για την παροχή 70 με 92 εκατ. OLED panels στην Apple, μόνο το 2017.

Η Apple λέγεται ότι έχει επιλέξει τη Samsung ως τον μοναδικό προμηθευτή OLED panels για το iPhone 8. Πρόσφατα είχαμε ακούσει τις πληροφορίες ότι η Samsung επενδύει 9 δισ. δολάρια στην επέκταση της παραγωγής OLED μετά την παραγγελία 70 εκατ. curved οθονών από την Apple.

Με βάση τους παραπάνω αριθμούς, το 40% των iPhones που θα αποσταλούν το 2017 θα είναι με οθόνη OLED, δεδομένου ότι οι προβλέψεις κάνουν λόγο για συνολικά 200 εκατ. πωλήσεις μόνο φέτος. Η Apple προβλέπεται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων φέτος με τα νέα iPhone 7s, 7s Plus και iPhone 8. Mάλιστα υπάρχουν αναλυτές που μιλούν για 100 εκατ. αποστολές την περίοδο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Καθίστε να μαλώνετε εδώ και αφήστε τους αυτους να ανταλλάσουν δισεκατομμύρια.

babis

Και μετά οι οπαδοί της κερκίδας σκοτώνονται για το ποιός είναι καλύτερος…νομίζω τα συμπεράσματα του τίτλου άρθρου είναι πολύ διαφωτιστικά.

bezilys

Πάντως ωραίο θα είναι το iPhone αν θα είναι έτσι όπως είναι στην εικόνα!

Ιωάννης jb

Για κάποιους είναι καλύτερο το samsung smartphone, για κάποιους άλλους είναι καλύτερο το apple smartphone…
Το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις είναι απολύτως λογικό…
Το ότι συνεργάζονται οι 2 εταιρίες σε κάποιους τομείς δεν σημαίνει ότι δε πρέπει να υπάρχουν απόψεις του τύπου η samsung είναι τζάμπα λεφτά κ η apple τα αξίζει περισσότερο…

Kostas

H συγκεκριμένη κόντρα θυμίζει εποχές Μαρινάκη – Πατέρα…για τόσο μίσος μιλάμε!
Ο ένας κυκλοφορεί leaks, o άλλος και καλά σπεύδει να τα βάλει στο Galaxy για να προλάβει ενώ είναι ξεκάθαρο ότι απλά είναι λαγός!
Η εμπορική τους σχέση δεν έχει κλονιστεί ούτε μία φορά όλα αυτά τα χρόνια εκτός από κάτι ψευτομηνύσεις για να γίνεται ντόρος!
Μ αυτήν την κόντρα κατατροπώθηκαν μεγαθήρια της τεχνολογία και εμφανίστηκε ένας ανύπαρκτος πριν 10 χρόνια κορεάτης μπακάλης να είναι ρυθμιστής των Specs και των εξελίξεων!
Χαβαλέ σας κάνουν και οι δύο! Ειδικά εδώ στο κωλοχώρι που είσαι ότι είναι το κινητό σου…

John

To θέμα είναι ότι μόνο η Apple στηρίζεται στην Samsung είτε για κατασκευή επεξεργαστών , είτε για μνήμες είτε για οθόνες και όχι το αντίθετο. Αλλά από μια εταιρεία που είναι η Turbo X Αμερικής και δεν έχει ούτε ένα δικό της εργοστάσιο και δεν παράγει ούτε ένα εξάρτημα για τα κινητά της δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.

thelight

John…δεν το έχεις…μην κουράζεσαι.

John

Πω πω με ισοπέδωσες με την πληθώρα των επιχειρημάτων σου…θα μου πεις τι να πεις αφού ότι γράφω είναι 100% αληθινό…μόνο να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα μπορούσες.

Genesis

η apple στηριζεται απο samsung για επεξεργαστες? εχω χασει κατι? η εγω καταλαβα λαθος?

George L

John Ξέρεις τι μ’αρέσει αυτό που πετάγεστε από το πουθενά και λέτε κάτι πράγματα ( να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς) που δεν ισχύουν, στην προσπάθεια να μας κάνετε τους έξυπνους, δηλαδή πραγματικά εσύ στο μυαλό σου έχεις την ιδέα ότι μια εταιρεία 700+ δισ “δεν έχει ούτε ένα δικό της εργοστάσιο και δεν παράγει εξαρτήματα για τα κινητά της” , και μικρή εταιρεία να ήταν πάλι αυτό που λες δεν ισχύει, επίσης το ότι χρησιμοποιεί εξαρτήματα στην προκειμένη περίπτωση οθόνες από άλλη εταιρεία δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παράγει η ίδια αυτά τα εξαρτήματα

takhs

https://techblog.gr/mobile/apple-a9-beats-exynos-7420-geekbench-6704/
Επειδη δεν ξερω αν μπορω να στειλω αλλες ιστοσελιδες δειτε απλα αυτο το αρθρο του Techblog. O John μια χαρα τα λεει, εσεις δεν γνωριζετε τι κρατατε στα χερια σας. Οι επεξεργαστες κατασκευαζονται απο την Samsung. Η Apple απλα τις σχεδιαζει . Οι μνημες ειναι γνωστο χρονια τωρα οτι προμηθευονται και αυτα απο την Σαμσουγκ και δεν ξερω και εγω τι αλλο μπορει να προμηθευεται . Τα κινητα της φτιαχνονται απο την Foxconn https://techblog.gr/b2b/foxconn-builds-special-facility-for-apple-prototypes-2772/ κολοσσος εταιρεια στην κινα η οποια τα κανει ολα συμφωνα με τις προδιαγραφες τις apple. Οποτε πιο εξαρτημα ακριβως παραγει η ιδια στην αμερικη ?? Αν βρειτε κατι αλλο ενημερωστε με

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.