Σύμφωνα με τον leakster iHactu Pro Apple ετοιμάζει δύο νέα events, ενώ θα δούμε και το AirPower και τα Apple Glass για πρώτη φορά.
Η κυκλοφορία των επόμενων iPhone παραμένει ένα μυστήριο, καθώς χθες είχαμε πληροφορίες ότι θα ανακοινωθούν στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου. Όμως, νέες πληροφορίες από μία εκ των εγκυρότερων πηγών σε θέματα περί Apple ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Σύμφωνα με τον leakster iHactu Pro, ο οποίος στο παρελθόν μας έχει δώσει μόνο έγκυρες πηγές περί επερχόμενων προϊόντων της Apple, η εταιρεία ετοιμάζει δύο νέα events. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου σε μορφή online, όπου και θα παρουσιαστούν τα νέα iPhone, η νέα γενιά Apple Watch, τα επόμενα tablet της σειράς iPad αλλά και το AirPower, το οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι είχε ακυρωθεί.
Στις 27 Οκτωβρίου, η Apple θα κάνει και ένα δεύτερο event, στο οποίο θα παρουσιάσει τα νέα iPad της σειράς Pro, τα πρώτα MacBook με τους επεξεργαστές ARM της Apple, όπως επίσης υπάρχει περίπτωση να δούμε και τα Apple Glass, κάτι που σίγουρα δεν περιμένει κανείς προς το παρόν. Οι παραπάνω πληροφορίες παραμένουν φήμες, όμως ο iHactu Pro δεν έχει πέσει μέχρι σήμερα έξω.
Η Apple στα 50 της δηλώνει ότι το iPhone θα παραμείνει στο επίκεντρο και στην εποχή της AI, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η Caviar παρουσίασε επετειακό iPhone 17 Pro Steve Jobs Edition για τα 50 χρόνια της Apple, με πραγματικό κομμάτι από το μαύρο ζιβάγκο του Jobs και παραγωγή μόλις 9 μονάδων.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου